Przejdź do forum
Wypłata za polecony...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wypłata za poleconych

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
558 Wyświetlenia

Witam
W niedziele zlecilem wyplate 50$ na moje konto moneybookers, w jaki dzien pieniadze powinny dotrzec na mb ??(okolo)

7 odpowiedzi

Cześć piotr123123,

pierwsza wypłata trwa zazwyczaj trochę dłużej, lecz nie powinna ona dotrzeć do Ciebie do 10 dni.

Pieniądze na Moneybookers są przelewane codziennie około południa.

Pozdrawiam,
dohpaZ

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Znaczy juz 2 razy wyplacalem, ale do Mansion Poker teraz juz nie moge bo max. wyplata to 200$ i postanowilem do mb, weryfikacja mam juz za soba, wyslalem podczas pierwszej wyplaty skan dowodu, dlatego sie pytam :)

Mooris

Pamiętaj, że Twoja weryfikacja jest czymś innym niż weryfikacja osób przez Ciebie poleconych (a taka również się odbywa). Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to w ciągu kilku dni powinieneś mieć pieniądze na koncie.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A na czym polega ta weryfikacja osob przeze mnie poleconych. Przeciez to logiczne ze kazdy ktory ugral dla mnie np. 10$ musial przejsc proces weryfikacji np. telefonicznie i nie moze byc to fikcyjna osoba, 2 razy ma potwierdzic swoja tozszamosc ??

Mooris

Czasami następuje dodatkowa weryfikacja przy wypłacie pieniędzy z TaF'u. Dzieje się tak, ponieważ niektóre zachowania można zaobserwować dopiero po jakimś czasie obecności użytkownika w serwisie.

Niestety nie możemy podać więcej szczegółów odnośnie tych weryfikacji. Jednak nie ma się czym przejmować, tak jak piszesz, zawsze dostawałeś swoje pieniądze - weryfikacja ma po prostu na celu nie dopuścić do nadużyć.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok, dzieki za informacje :)

Mooris

Nie ma sprawy :) Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to wal śmiało.

Podam Ci od razu wątek, który może pomóc w przyszłości - Zaproś Przyjaciół - często zadawane pytania

Pozdrawiam