Witam
W niedziele zlecilem wyplate 50$ na moje konto moneybookers, w jaki dzien pieniadze powinny dotrzec na mb ??(okolo)
Cześć piotr123123,
pierwsza wypłata trwa zazwyczaj trochę dłużej, lecz nie powinna ona dotrzeć do Ciebie do 10 dni.
Pieniądze na Moneybookers są przelewane codziennie około południa.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Znaczy juz 2 razy wyplacalem, ale do Mansion Poker teraz juz nie moge bo max. wyplata to 200$ i postanowilem do mb, weryfikacja mam juz za soba, wyslalem podczas pierwszej wyplaty skan dowodu, dlatego sie pytam
Pamiętaj, że Twoja weryfikacja jest czymś innym niż weryfikacja osób przez Ciebie poleconych (a taka również się odbywa). Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to w ciągu kilku dni powinieneś mieć pieniądze na koncie.
Pozdrawiam
A na czym polega ta weryfikacja osob przeze mnie poleconych. Przeciez to logiczne ze kazdy ktory ugral dla mnie np. 10$ musial przejsc proces weryfikacji np. telefonicznie i nie moze byc to fikcyjna osoba, 2 razy ma potwierdzic swoja tozszamosc ??
Czasami następuje dodatkowa weryfikacja przy wypłacie pieniędzy z TaF'u. Dzieje się tak, ponieważ niektóre zachowania można zaobserwować dopiero po jakimś czasie obecności użytkownika w serwisie.
Niestety nie możemy podać więcej szczegółów odnośnie tych weryfikacji. Jednak nie ma się czym przejmować, tak jak piszesz, zawsze dostawałeś swoje pieniądze - weryfikacja ma po prostu na celu nie dopuścić do nadużyć.
Pozdrawiam
Nie ma sprawy
Jeśli będziesz miał jeszcze jakieś pytania, to wal śmiało.
Podam Ci od razu wątek, który może pomóc w przyszłości - Zaproś Przyjaciół - często zadawane pytania
Pozdrawiam