Przejdź do forum
wypłata poieniędzy ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wypłata poieniędzy za TaF

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
709 Wyświetlenia
Mnichu
PokerStrategist

Witam. Czy jeśli podczas zakładania konta na party poker nie podałem kodu bonusowego z Pokerstrategy ( było to jakiś rok temu ) i teraz zleciłem przelanie pieniędzy za poleconych przyjaciół właśnie na partypoker to czy te pienądze dojdą ? Jeśli nie to czy mogę zmienić zlecenie wypłaty na Manison Poker gdzie założyłem konto z uwzględnieniem kodu bonusowego?

8 odpowiedzi
mazaq
PokerStrategist

Po napisaniu ticketa do supportu pokerstrategia powinni anulować Ci wypłatę, a Ty ponownie będziesz mógł ją zlecić.
Na Mansion maksymalnie można przelać 200$ - to jest suma wszystkich wpłat z TAFu na tą platformę, powyżej już blokują.
Zastanawia mnie jak mogłeś zlecić kasę na Party, skoro konto założyłeś bez kodu bonusowego = brak przypisania konta do pokerstrategia imo :D

Mnichu Autor wątku
Mnichu
PokerStrategist

Zanim założyłem konto na pokestrategy miałem konto na partypokerze. Ale te konto załozyłem bez tego kodu z pokerstrategy. I po założeniu konta na PS wpisałem jedynie swoją nazwę konta.

mazaq
PokerStrategist

I oni to zaakceptowali ?(

Mooris
PokerStrategist

Nie, nie zaakceptowali. Jeśli dopisało się tylko swoją nazwę konta do PS, to nie jest to równoznaczne z przypisaniem konta do PokerStrategy. Konto musi być założone przez nasz link i z naszym kodem bonusowym.

Co do samej wypłaty na PP, to polecam napisać ticket do supportu i wypytać o całą sprawę.

Pozdrawiam

Mnichu Autor wątku
Mnichu
PokerStrategist

Z czy da się jakoś sprawdzić które konta zakładałem z linku PS ? Bo trochę tych kont miałem i nie wiem które zakładałem z kodem a które nie . Mam zamiar sobie teraz trochę pograć i chciałbym też żeby mi Spoints leciały.

Mooris
PokerStrategist

Jeżeli nazwę każdego konta (zarówno tego założonego z kodem bonusowym jak i tego bez) wpisywałeś do profilu, to teraz będzie ciężko to sprawdzić.

Napisz proszę takie zapytanie do naszego supportu - powinno dać Ci szczegółową odpowiedź.

Pozdrawiam

bastian081
PokerStrategist

Ja może napiszę jak to u mnie wygląda. Też wpisywałem konta przypisane i nie przypisane do PS. Tam gdzie się je wpisuje wszystkie wyglądają tak samo czyli jest przy nich zielony ptaszek ale tam gdzie podane są strategy points przy kontach założonych z linku Poker Strategy mam podaną liczbę punktów lub 0 jeśli żadnego nie ugrałem a przy poker roomie nie przypisanym do PS mimo że wpisałem go w zakładce do wpisywania nazw użytkownika mam link do bonusu np. bonus 600$ więc myślę, że po tym można rozpoznać czy konto jest przypisane do PS. Jeśli natomiast chodzi o przelewy TAF to robiłem je zarówno na konta przypisane i nie przypisane do PS tylko to nie przypisane jest podane w zakładce do wpisywania usernames na poker roomach.

Napisane przez bastian081
Ja może napiszę jak to u mnie wygląda. Też wpisywałem konta przypisane i nie przypisane do PS. Tam gdzie się je wpisuje wszystkie wyglądają tak samo czyli jest przy nich zielony ptaszek ale tam gdzie podane są strategy points przy kontach założonych z linku Poker Strategy mam podaną liczbę punktów lub 0 jeśli żadnego nie ugrałem a przy poker roomie nie przypisanym do PS mimo że wpisałem go w zakładce do wpisywania nazw użytkownika mam link do bonusu np. bonus 600$ więc myślę, że po tym można rozpoznać czy konto jest przypisane do PS. Jeśli natomiast chodzi o przelewy TAF to robiłem je zarówno na konta przypisane i nie przypisane do PS tylko to nie przypisane jest podane w zakładce do wpisywania usernames na poker roomach.

Potwierdzam słowa bastiana :)