Przejdź do forum
wypłata na mb.

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wypłata na mb.

21 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,327 Wyświetlenia
mazaq

cz.

Szanowne Adminy, czy wypłatę na mb mogę zlecić nie na moje konto ?
Tzn w polu wypłaty wpisuje powiedzmy mail mb kolegi, i jemu bezproblemowo
dochodza pieniadze.
Jak to jest?

20 odpowiedzi
kaczuba

kombinator :rage:

mazaq Autor wątku
mazaq

nie używam mb to chce się z kimś wymienić $$ :rage:

hmm trudne, najlepiej napisz na jakimś forum pokerowym/albo podobne, tam Ci pewnie pomogą.

kNoq001

o ile wiem, wyplate mozesz zlecic na dowolne konto mb, poniewaz konta mb nie musisz zakladac przez ps aby robic tam wyplaty _ugly:

mazaq Autor wątku
mazaq

Napisane przez 4touchdown
hmm trudne, najlepiej napisz na jakimś forum pokerowym/albo podobne, tam Ci pewnie pomogą.

?(

bastian081

Też mi się wydaje że na konto kolegi bez problemu wypłacisz z tym że nie prościej założyć własne konto MB. IMO od razu po założeniu będziesz mógł bez problemu wypłacić na własne konto MB bez jakichś weryfikacji.

mazaq Autor wątku
mazaq
salyk

No i mazaq jak to rozwiązałeś? Wypłaciłeś na inne konto? Odbyło się bez problemów?

Cześć mazaq!

Mogę potwierdzić, że możesz wypłacać na nie swoje konto MB.

Pozdrawiam.

hks83

witam

a jak się to ma np to platform pokerowych ? tz wypłata kasy np na Tytana ale konto nie swoje bo np sam nie posiadam lub posiadam ale nie jest przypisane do pokerstrategy jak wtedy sprawa wygląda pytanie z ciekawości :)

pozdRawiam :)

Mooris

Witaj

Pytasz o wypłatę z Titana na MB ? Tutaj wtedy podpięcie konta do PS nie ma nic do rzeczy. Jednak większość platform wymaga, aby przed wypłatą na MB najpierw coś tym kanałem wpłacić. I wtedy już tylko możesz wypłacać na to konto - dane muszą być te same. Więc jak widzisz, na nie swoje się nie da.

Pozdrawiam

hks83

Nie nie chodzi o wypłatę z mojego TaF na Tytana od znajomego zawsze mam problem z wytłumaczeniem czegoś komuś poprzez słowo pisane :)

zdRówko

bastian081

Możesz wypłacić na swoje nieprzypisane konto Titana tylko wpisz na stronie PS swój login.

hks83

ehhh chyba nikt mnie nie rozumie he :) z TaF na poker room np Tytan ale od kolegi żeby się nie bawić w moneybookers itp ja na jego konto a on mi kasę jak teraz tego nikt nie zrozumie to ja idę się zastrzelić ;)

bastian081

ale po co do kolegi jak możesz na swoje nawet jak masz nie przypisane do PS poza tym na kolegi i tak byś chyba nie przelał choć mogę się mylić. Jeśli chodzi Ci o to że przelałbyś na konto kolegi a on potem Tobie by przelał to nie wiem czy na Titanie jest taka opcja. Jeśli chodzi Ci o to że przelałbyś na konto kolegi a on Tobie by dał gotówkę to imo najlepsza opcja to MB. Przecież założenie konta to kilka minut.

hks83

konto na mb mam ale po co tyle zachodu no nic to było teoretyczne pytanie dzięki za chęci pomocy i jakby nie było poświęcenie mi czasu cennego czasu...

pozdrawiam :)

mazaq Autor wątku
mazaq

Napisane przez salyk
No i mazaq jak to rozwiązałeś? Wypłaciłeś na inne konto? Odbyło się bez problemów?

Wciąż czekam na dolary :rolleyes:

mazaq Autor wątku
mazaq

dziś doszły _cool:

Mooris

_cool: _thumbsup:

Dzięki za info :)