Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

wypłata

17 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
2,273 Wyświetlenia
roza90

Hej! Ile mniej więcej trwa proces wypłaty z PokerStrategy na Skrila??

Odpowiedz
Cytat
16 odpowiedzi

Cześć roza90,

pieniądze z konta "Zaproś Przyjaciół" są wypłacane każdego dnia roboczego na konto Skrill. Jeśli więc wypłata została zlecona jednego dnia, to najpóźniej kolejnego powinna znaleźć się na koncie Skrill'a. Jeśli jednak była to Twoja pierwsza wypłata, to może ten proces potrwać nieznacznie dłużej.

W razie dalszych pytań, zawsze możesz zwrócić się do naszego supportu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
roza90 Autor wątku
roza90

podłączam się pod swój stary wątek:

W piątek (tj. 18.10.br) zleciłem wypłatę na Skrilla (nie pierwszą) i kurczę dziś jest już środa a kasy dalej nie ma! W "zaproś Przyjaciół" ---> "Wypłaty bonusu" piszę że status ZLECONO, i tak jest non stop! co jest grane? Czekam i czekam i doczekać się nie mogę?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage

Hej,

Wypłaty na konta Skrill realizowane są w środy oraz piątki, nie oznacza to, że zawsze otrzymasz pieniądze, jeśli wypłatę zlecisz w jeden z tych dni. Wszystko zależy od ilości zleceń.

Wydaje mi się, że oczekiwanie 3-5 dni roboczych na wypłatę to nie jest jakiś strasznie długi okres, odrobinę cierpliwości :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
roza90 Autor wątku
roza90

tydzień mija i nic...

Odpowiedz
Cytat

Cześć roza90,

przykro mi z powodu opóźnienia. Prosiłbym skontaktować się z naszym supportem, abyśmy mogli przekazać Twoją sprawę do naszego działu finansowego.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Fallriv

Minęła środa i mija dzisiaj piątek - kaski nie ma;)

Coś ostatnimi czasy PS bardzo długo wypłaca, nie wiem skąd te zmiany, ale jeszcze jakieś pół roku temu wyciągałem kasę to miałem w zasadzie na instancie na następny dzień (i to wcale nie środa czy piątek, wypłacaliście czasem też w tygodniu).

No cóż, trzeba czekać...

Odpowiedz
Cytat

Cześć Fallriv,

z tego co widziałem w Twoim profilu, zlecenie wypłaty zostało zaakceptowane w dniu 1 stycznia 2014. Zgodnie z informacją na naszej stronie, wypłaty na Skrill lub NETELLER mogą trwać do 8 dni roboczych. Proszę o cierpliwość.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Fallriv

Nie no spoko, ja wiem że kasa w końcu będzie bo nigdy pod tym względem nie zawiedliście i już koło 1000$ wyjąłem z TAFu :D

Jednak narzekam sobie tylko, że kiedyś wypłaty były codziennie, a nie tak jak teraz ;)

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

EDIT: Hajs się zgadza :milord:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Hej Jarzab86.

Mamy małe opóźnienie z przelwami TAF. Na początku przyszłego tygodnia, pieniądze powinny dotrzeć na konto, proszę o cierpliwość. :)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
alonso0000

Witam. Ja również czekam na wypłatę środków z programu TAF. Wypłatę zleciłem 27.12 ale środki nie wpłynęły w dalszym ciągu na moje konto.

Czy Poker Strategy przestało być wypłacalne czy to część zmian w programie tell a friend? Teraz na wypłatę środków zawsze trzeba będzie czekać 2 tygodnie?

Jeżeli pracownicy Poker Strategy nie wiedzą do końca jak wykonać przelew środków na konto Skrill to mogą podesłać krótki poradnik, może pomoże.

Odpowiedz
Cytat

Hej alonso0000,

jak napisała Marta w poprzednim wpisie, mamy pewne opóźnienia, nad usunięciem których pracujemy. Dziękuję za troskę, ale zapewniam, że nasi pracownicy potrafią wykonać przelew pieniędzy na Skrill :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

No w końcu doszło :happy:

Czyli jednak można dalej polecać, tylko trzeba się w cierpliwość uzbroić :coolface:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

No to super! Nie rozwal wypłaty, Jarzab86. Pamiętaj o BRM. ;)

Odpowiedz
Cytat
Jarzab86

Napisane przez Marta
No to super! Nie rozwal wypłaty, Jarzab86. Pamiętaj o BRM. ;)

Kolejna w tym roku wypłata już na koncie MB :milord: :fuckyeah
Tym razem już po 2 dniach!! :happy:

Muszę chyba jeszcze więcej znajomych nauczyć grać :challenge :coolface:
:truestory:

Odpowiedz
Cytat

Hej Jarzab86,

widzę, że dobry zawodnik z Ciebie w dyscyplinie zwanej "Zaproś Przyjaciół" _thumbsup:

Powodzenia w polecaniu kolejnych znajomych!

Odpowiedz
Cytat