Przejdź do forum
Wiadomość od TAF

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wiadomość od TAF

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,149 Wyświetlenia

Unfortunately we were not able to issue your TAF bonus because we received the following message:
"Account is closed, deemed inactive OR a duplicate OR put on hold due to possible violation of our player Agreement"
Please contact PartyPoker and ask for help. After the problem has been solved please reply to this ticket.

Mógłby mi ktoś to przetłumaczyć i troche wyjaśnić. Ostatnio zleciłem wypłate TaF na PP.

7 odpowiedzi

Nie byli w stanie przesłać ci bonusu TAF na Party Poker ponieważ twoje konto (na Party Poker) jest: zamknięte, nieaktywne, zduplikowane lub zbanowane za złamanie regulaminu.

Zgłoś się do Party Poker i to wyjaśnij.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

oki, dzięki. Właśnie napisałem do PP. Widzę że ostatnio robią sobie jaja z tymi wypłatami TaF ;/ Mam nadzieję, że to się szybko wyjaśni...

Urbi23

Widzę że ostatnio robią sobie jaja z tymi wypłatami TaF

Może i rzeczywiście ostatnio zdarzają się opóźnienia wypłat z programu TAF, ale w tym przypadku proszę nie zwalać winy na nieodpowiednie osoby. Tutaj wina leży po stronie nieprawidłowości na linii PP - Twoje konto. Skontaktuj się z supportem PP, gdyż jak napisali Twoje konto jest zamknięte, zdezaktywowane itp.

Nie możemy dokonać wypłaty $ na nieprawidłowe konto

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

konto raczej nie jest zamknięte i deaktywowane. Właśnie gram tam turniej... Teraz czekam na odpowiedź od PP.

mateuszp1

ja mialem to samo poprostu musisz do nich napisac, zadzwonia do Ciebie , potwierdzisz swoje dane osobowe i bedzie OK.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

juz odobraziłem sie na obsluge TaF :P przyslali pieniazki :)

Co dokladnie im trzeba napisac? Mozna w jezyku polskim?