Przejdź do forum
ulotki, fota inside...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] ulotki, fota inside!

26 Posty
17 Użytkownicy
0 Reakcje
3,753 Wyświetlenia
whiler

Witam,

Jakiś czas temu postanowiłem trochę pobawić się w TaF, najpierw powstała stronka, a dzisiaj rano przyszły do mnie ulotki. Oto jak się prezentują: Zdjęcie ulotek.
Jest ich 100, wystarczy ze zarejestruje się z nich jedna osoba, ugra te 15 ptk i wychodzę na 0. Więc myśle, że gra warta świeczki :f_thumbsup:
W najbliższych dniach planuje je porozdawać przy kampusie polibudy biednym studentom :f_biggrin:

25 odpowiedzi
salyk

Szczerze, to prezentują się bardzo fajnie :f_thumbsup:
Życzę powodzenia w rozdawaniu ulotek i żeby jak najwięcej osób skorzystało z reflinka :)

Marjed

A w naszym kraju nie można za to beknąć?

I w którym momencie widać kto jest osobą polecającą, bo nie zauważyłem?

marcinos

Podaj na PW ktora firma Ci zrobila te ulotki jak mozesz dzieki, pozdro.

whiler Autor wątku
whiler

ulotki mam z tej aukcji: http://allegro.pl/item997415514_ulotki_a6_100_szt_jednostronne_full_color_hit_24h.html

I w którym momencie widać kto jest osobą polecającą, bo nie zauważyłem?

Na dole znajduje się adres mojej strony, na ktorej znajduje sie ref :f_thumbsup:

Kanas

Witaj,

Kiedyś jak będziesz taki dobry :D podziel się statystykami z tym jak Ci poszło.

salyk

Napisane przez Marjed
A w naszym kraju nie można za to beknąć?

To nie jest reklama hazardu, a jedynie szkoły pokerowej, gdzie uczysz się grać ;)

Mooris

Gratuluję inicjatywy _thumbsup:

Nie proszę, żebyś rzucał liczbami, ale za jakiś czas powiedz chociaż, czy wyszło na plus :)

Pozdrawiam

AutystycznyAndrzej

EV- IMO.

Kanas

whiler , wszedłem na Twoją stronę, bardzo ładny wygląd, gratulacje. Jak byś mógł powiedz jaki masz licznik wejść na dzień ? Ja dziś stronę założyłem, poumieszczałem linki w kilkunastu miejscach i na 50 unikalnych wejść, mam 2 rejestracje.

hellYeahEnT

No ja bym uwazal bo naklaniasz do grania w pokera a nie do nauki

Cinek8281754

Co że się rejestrują jak dochodzi do weryfikacji danych i uciekają , tak jest umnie rpzynajmniej

bastian081

U mnie koszmarnie wygląda odsetek ludzi z kapitałem w stosunku do wszystkich zarejestrowanych. Teraz jest to może ledwie kilkanaście %. Kiedyś było ok 25% a ostatnio coraz gorzej. Nie wiem może dużo niepełnoletnich dzieciaków się rejestruje. Nie mam pojęcia czemu ale kiepsko to wygląda.

Napisane przez bastian081
U mnie koszmarnie wygląda odsetek ludzi z kapitałem w stosunku do wszystkich zarejestrowanych. Teraz jest to może ledwie kilkanaście %. Kiedyś było ok 25% a ostatnio coraz gorzej. Nie wiem może dużo niepełnoletnich dzieciaków się rejestruje. Nie mam pojęcia czemu ale kiepsko to wygląda.

ja wiem. ludzie mysla ze zarejestruja sie i juz dostaja kase, a tutaj trzeba pokazac myslenie wypelniajac quiz a z tym w polsce raczej ciezko, a czytac sie nie chce artykułów, a tym bardziej myslec bo to przeciez boli.

7OKER

Wydaje się mi że nakłanianie ludzi do gry w poksa raczej nie będzie uznane jako nakłanianie do złamania prawa i jest to bez konsekwencji.

Poza tym jak się nie walczy realnie z grą w internecie to kto będzie walczył z nakłaniającymi do gry.

A reklamy w TV i w internecie FTP i P* to nie zachęcanie do gry?;p

Wg mnie ciężko by tu było udowodnić komuś w jakikolwiek sposób łamanie prawa :) można tylko domniemywać

Kemor

Napisane przez whiler

Na dole znajduje się adres mojej strony, na ktorej znajduje sie ref :f_thumbsup:

Cześć whiler .... powiedz mi kto robił ci stronkę i ile w sumie cię kosztowała ?

whiler Autor wątku
whiler

autorem strony jestem ja, jedne koszty to domena. jak dobrze pamiętam było to 12zł.

Kemor

ile by mnie kosztowała taka stronka tylko ze w języku angielskim ?
Jeśli chodzi o zmianę textu na angielski to nie powinienem mieć problemu.

Siedzę teraz w UK i się zastanawiałem czy nie wyskoczyć z ulotkami pod centrum handlowe. Stronka jest ładna i prosta tyle by kliknęli w banerek :)

Jakieś newsy co do opłacalności twojej akcji z ulotkami ?