Przejdź do forum
TAF - szybkość nali...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

TAF - szybkość naliczania punktów

8 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
890 Wyświetlenia
marekmak
Poker Player

Cześć,

Chciałbym się dowiedzieć jak szybko punkty, które wyrabia mój polecony są aktualizowane w systemie TAF. Mój kolega wyrobił srebro i posiada 125 pkt a w tabelce TAF widnieje taka informacja:

A****U 05.12.2011 65

No i oczywiście $ nie ma :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Zwróć uwagę, że najprawdopodobniej nie chodzi tutaj o szybkość naliczania punktów, a o coś zupełnie innego. Punkty, które Ty tutaj widzisz (65) to punkty, które on ugrał - tzn. pomniejszone o wszystkie bonusy, które w trakcie otrzymał. Abyś dostał za niego $, musi on wskoczyć na podany w zakładce TAF próg, lecz punkty te, muszą być punktami fizycznie ugranymi - nie liczą się tutaj żadne bonusy.

Mam nadzieję, że rozumiesz :)

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
marekmak Autor wątku
marekmak
Poker Player

No właśnie nie rozumiem, proszę o wyjaśnienie mechanizmu działania, jakie bonusy otrzymał ?

To jest nieaktualne ?

Twój polecony zdobywa ... Ty zdobywasz ...
100 StrategyPoints 25 $
500 StrategyPoints 25 $

Odpowiedz
Cytat

Cześć,

jeśli Twój polecony zdobywał dziennie ponad 1 StrategyPoins, to dostawał dodatkowe 10 punktów, których Ty nie widzisz, a on tak.

Poza tym, czasami zdarza się, że punkty w programie TaF są naliczane nieznacznie później, niż punkty na koncie Twojego poleconego.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
marekmak Autor wątku
marekmak
Poker Player

Ok, rozumiem, dzięki dohpaZ :)

Odpowiedz
Cytat
matlaszek
PokerStrategist

Witam!
Nie chciałem zakładać drugiego tematu, sprawa jest podobna. Chodzi jednak o szybkość doliczania pieniędzy za poleconych. Od około tygodnia jeden z moich poleconych ma ponad 500 punktów (s****1 20.06.2010 534), mimo to stan TAFowego konta się nie zmienia, proszę o pomoc i z góry dzięki. :f_grin:

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Hej matlaszek,

Twój polecony zarejestrował się przed zmianą systemu TAF na nowy, także obowiązują go stare zasady polecania (tj. za pierwsze 15 StrategyPoints - 10 $, za 100 StrategyPoints - 15 $, a za 5000 - 75 $).

Nowe zasady odnoszą się do użytkowników, którzy zarejestrowali się po 6 grudnia - wtedy za 500 StrategyPoints ugrane przez poleconego, Ty otrzymujesz 25 $.

Tutaj znajdziesz szczegóły nowego systemu "Zaproś znajomych".

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
matlaszek
PokerStrategist

Napisane przez Marta
Hej matlaszek,

Twój polecony zarejestrował się przed zmianą systemu TAF na nowy, także obowiązują go stare zasady polecania (tj. za pierwsze 15 StrategyPoints - 10 $, za 100 StrategyPoints - 15 $, a za 5000 - 75 $).

Nowe zasady odnoszą się do użytkowników, którzy zarejestrowali się po 6 grudnia - wtedy za 500 StrategyPoints ugrane przez poleconego, Ty otrzymujesz 25 $.
Tutaj znajdziesz szczegóły nowego systemu "Zaproś znajomych".

Pozdrawiam.

I wszystko jasne. Dzięki bardzo! :)

Odpowiedz
Cytat