Przejdź do forum
TaF i ulotki

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] TaF i ulotki

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,145 Wyświetlenia
whiler

Witam,

Mam takie pytanie odnośnie ulotek, bawił się ktoś w to?
Znalazłem jakieś oferty po ~200zł za 500szt ulotek A5.

Pozdrawiam,
Whiler.

5 odpowiedzi

Ogólnie rozprowadzanie ref-linka po internecie jest dużo prostsze , tańsze i wg mnie skuteczniejsze :D

Oczywiście możesz spróbować takiej formy , ale musisz zapłacić za to pieniądze potem stać z tymi ulotkami a i tak wiemy co większość ludzi z nimi robi i raczej mało komu będzie chciało się przepisywać link z kartki (bo ludzie są z reguły nie ufni wobec darmowej kasy :D )

Tak czy siak pomysł innowacyjny więc ciężko go skreślać, ma szanse się jakoś tam udać :D

Pozdrawiam

Już kiedyś nawet szukałem na niemieckim forum wzorów ulotek, ktoś raz jedną zamieścił, ale jednak stwierdziłem że nie ma sensu w to wchodzić. Zbyt mały procent poleconych "dochodzi do kasy". Tragicznie mały według mnie. Przy takich statystykach naprawdę (imo) to jest duże marnotrastwo i sugeruje, że coś jest nie tak z systemem TAF. I przez jakieś bzdury z przeszłości stał się zbyt rygorystyczny.

Z drugiej strony, nie wiem jak to jest z weryfikacją telefoniczną. Czy to jest jakakolwiek alternatywa. Na jakiejś stronie to przechodziłem, to zbyt ambitne nie było, komputer podyktował kod, i trzeba go było wstukać. I co z tego faktu ciekawego wynika bądź numeru telefonu. Jedynie może tyle samo co wstukiwanie kodów CAPTCHA, żeby jakiś skrypt/bot nie generował sztucznych rejestacji aby zrujnować firmę.

7OKER

Przeglądałem po Twoim poście oferty i znalazłem A6 5000szt za 200zł.
Gramatura papieru to 135 więc nie za wysoka i są o połowę mniejsze ale raczej chodzi o ilość.

Trochę korzystniej to wygląda przy tak niskich cenach jednostkowych. Oczywiscie sam musisz zrobić projekt ulotki

rusher88

nie wiem po ile macie ksera, ale ... u mnie czarno-białe jest po 10gr :P Za cala stronę, na której spokojnie można by zmieścić 2-3 "ulotki". Robisz sobie ulotkę na kompie, drukujesz, idziesz do ksero i licząc ze są 2 na stronie otrzymujemy:

10gr = 1
1zl = 10
10zl = 100
100zl = 1000 *2 = 2000 ulotek za 100zl // Jak zmieścisz 3, to masz 3000 za 100zł.

Też jakiś pomysł :P

Przy okazji masz możliwość zwerbować ludzi przy ksero... :D

TheNaturat

Ta oferta wydaje się całkiem fajna, dobrej jakości ulotki w niezłej cenie.
http://allegro.pl/item880284495_5000_szt_a6_ulotki_grube_170g_dwustronne_promocja.html

Szczerze powiedziawszy zastanawiałem się już jakiś czas temu czy w takie coś nie zainwestować. Możliwe że latem spróbuję, można wtedy wynająć parę dzieciaków do roznoszenia tego za grosze, a efekty przy odpowiedniej masówce mogłyby być całkiem niezłe.
Szkoda jednak że jako Polacy mamy image w oczach PS jaki mamy, obawiam się że duuuża część tak zwerbowanych ludzi może zatrzymać się na procesie weryfikacji...