Witam,
Mam takie pytanie odnośnie ulotek, bawił się ktoś w to?
Znalazłem jakieś oferty po ~200zł za 500szt ulotek A5.
Pozdrawiam,
Whiler.
Witam,
Mam takie pytanie odnośnie ulotek, bawił się ktoś w to?
Znalazłem jakieś oferty po ~200zł za 500szt ulotek A5.
Pozdrawiam,
Whiler.
Ogólnie rozprowadzanie ref-linka po internecie jest dużo prostsze , tańsze i wg mnie skuteczniejsze
Oczywiście możesz spróbować takiej formy , ale musisz zapłacić za to pieniądze potem stać z tymi ulotkami a i tak wiemy co większość ludzi z nimi robi i raczej mało komu będzie chciało się przepisywać link z kartki (bo ludzie są z reguły nie ufni wobec darmowej kasy
)
Tak czy siak pomysł innowacyjny więc ciężko go skreślać, ma szanse się jakoś tam udać
Pozdrawiam
Już kiedyś nawet szukałem na niemieckim forum wzorów ulotek, ktoś raz jedną zamieścił, ale jednak stwierdziłem że nie ma sensu w to wchodzić. Zbyt mały procent poleconych "dochodzi do kasy". Tragicznie mały według mnie. Przy takich statystykach naprawdę (imo) to jest duże marnotrastwo i sugeruje, że coś jest nie tak z systemem TAF. I przez jakieś bzdury z przeszłości stał się zbyt rygorystyczny.
Z drugiej strony, nie wiem jak to jest z weryfikacją telefoniczną. Czy to jest jakakolwiek alternatywa. Na jakiejś stronie to przechodziłem, to zbyt ambitne nie było, komputer podyktował kod, i trzeba go było wstukać. I co z tego faktu ciekawego wynika bądź numeru telefonu. Jedynie może tyle samo co wstukiwanie kodów CAPTCHA, żeby jakiś skrypt/bot nie generował sztucznych rejestacji aby zrujnować firmę.
Przeglądałem po Twoim poście oferty i znalazłem A6 5000szt za 200zł.
Gramatura papieru to 135 więc nie za wysoka i są o połowę mniejsze ale raczej chodzi o ilość.
Trochę korzystniej to wygląda przy tak niskich cenach jednostkowych. Oczywiscie sam musisz zrobić projekt ulotki
nie wiem po ile macie ksera, ale ... u mnie czarno-białe jest po 10gr
Za cala stronę, na której spokojnie można by zmieścić 2-3 "ulotki". Robisz sobie ulotkę na kompie, drukujesz, idziesz do ksero i licząc ze są 2 na stronie otrzymujemy:
10gr = 1
1zl = 10
10zl = 100
100zl = 1000 *2 = 2000 ulotek za 100zl // Jak zmieścisz 3, to masz 3000 za 100zł.
Też jakiś pomysł
Przy okazji masz możliwość zwerbować ludzi przy ksero...
Ta oferta wydaje się całkiem fajna, dobrej jakości ulotki w niezłej cenie.
http://allegro.pl/item880284495_5000_szt_a6_ulotki_grube_170g_dwustronne_promocja.html
Szczerze powiedziawszy zastanawiałem się już jakiś czas temu czy w takie coś nie zainwestować. Możliwe że latem spróbuję, można wtedy wynająć parę dzieciaków do roznoszenia tego za grosze, a efekty przy odpowiedniej masówce mogłyby być całkiem niezłe.
Szkoda jednak że jako Polacy mamy image w oczach PS jaki mamy, obawiam się że duuuża część tak zwerbowanych ludzi może zatrzymać się na procesie weryfikacji...