Witam. Mam pytanie. Po jakim czasie dostaje się kasę za zwerbowanego przyjaciela? Osobę którą zwerbowałem ma coś koło 30 StrategyPoints,a żebym dostał 10 dolców to musi mieć znajomy 15 SP, wiec już znajomy przekroczył te 15 SP a moje konto jest nadal puste.
Cześć brazil84,
nie wiem, czy piszesz o punktach, które widzi znajomy na swoim koncie, czy Ty w spisie poleconych.
Jeżeli znajomy powiedział Ci, że ma 30 StrategyPoints, to zawierają one również punkty z różnych promocji (np. dodatkowe 10 SP dziennie, jeżeli ugrał 1 SP). To pierwsza sprawa.
Druga sprawa, punkty na koncie TaF naliczane są z pewnym opóźnieniem w porównaniu do naliczania SP na koncie.
Być może jedna z tych rzeczy jest przyczyną, że na Twoim koncie TaF nie ma żadnych pieniędzy.
Musisz jednak pamiętać, że do wypłaty pieniędzy z programu TaF potrzebujesz w sumie 50$.
Pozdrawiam,
dohpaZ
Witaj
Trzeba czekać na aktualizację - zwykle 2-5 dni. Spokojnie, żadne punkty nie przepadną - trzeba czekać.
Pozdrawiam
Witam, mam podobny problem, kolega ma dokładnie 5037 pkt. a u mnie pojawia się tylko 4190 , on mowi ze tyle punktów to on miał może z miesiąc temu a tutaj czytam ze opoznienie to 2-5 dni wiec chyba cos nie tak jest. Mowi tez ze 190 pkt może być z tej promocji 10sp za 1sp /day no ale to i tak jest zbyt duża różnica, pozostaje tylko czekać ?
Napisane przez Krasu
Witam, mam podobny problem, kolega ma dokładnie 5037 pkt. a u mnie pojawia się tylko 4190 , on mowi ze tyle punktów to on miał może z miesiąc temu a tutaj czytam ze opoznienie to 2-5 dni wiec chyba cos nie tak jest. Mowi tez ze 190 pkt może być z tej promocji 10sp za 1sp /day no ale to i tak jest zbyt duża różnica, pozostaje tylko czekać ?
Witaj
Zawsze możesz wysłać ticket do naszego supportu i zapytać o co chodzi - uzyskasz tam szczegółową odpowiedź na swoje pytanie.
Pozdrawiam