Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Spoznienie

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
734 Wyświetlenia

Witam. Moja znajoma ma problem. Zarejstrowala sie 23.11 i chciala czekac max 2 dni i pograc, zeby ofc nawalic mi milijony punktow. Do dnia dzisiejszego nie ma pinionszkuf, a support , do ktorego zostal napisany ticket śpi. Co robic? Czy aby rzeczywiscie MAXYMALNY czas oczekiwania na gotowke to 48h? Jeden moj znajomy dostal od razu na drugi dzien, a znowu inny czekal 6 dni na wiadomosc, ze kod nie zostal wpisany;] Ojjj, bo zloze skarge! Prosze o odpowiedz:)

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
imgoingtomirage

Witaj,

A Twoja znajoma wstydzi się napisać na forum we własnym imieniu? ;)

Najlepiej jakby napisała wiadomość do naszego supportu: ticket

Czas oczekiwania nigdy nie przekracza 48 godzin, zazwyczaj jest dużo krótszy, jeśli wszystko jest w porządku. Możesz polecić, aby Twoja polecona sprawdziła, czy nie otrzymała ticketu - takie wysyłane są automatycznie, kiedy transfer został odrzucony.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Heh, nie chce Jej tego wszystkiego tlumaczyc. Od zawsze tylko grala i tym razem tez chciala tylko pograc. Kazdy problem, czyli pisanie ticketow, zakladanie watkow, dluzszy czas oczekiwania zniecheci Ja do tego...Napisala juz Ticket do supportu bodaj wczoraj i nic. Musi pisac jeszcze raz?

Odpowiedz
Cytat
thomaPL

oby tylko nie zniechecalo ja czytanie artykulow i ogladanie filmow ;)

btw

zastanawiam sie, jaki odsetek ludzi na forum ma rozdwojenie jasni ;)
oczywiscie to poza tematem i no offence ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ona CHCE POGRAC, a ja zadbam juz o to, zeby Jej sie to tak spodobalo, zeby zostala na dluzej:)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

"DZIEKUJE ZA BARDZO SZYBKA REAKCJE! JESTESCIE SUPER:)" - Niki. Takze ja od Siebie takze dziekuje za szybki odzew:]

Odpowiedz
Cytat

Hej Koli89,

coraz częściej Cię widuję na forum oraz w tym dziale :)

Cieszymy się, że pomogliśmy Twojej znajomej i że jest ona z tego zadowolona.

Polecamy się na przyszłość.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No tak, pracuje nad tym TaFem. Nie dziwcie sie, ze przywoluje ludzi dla tych darmowych 10$, bo jakbym im pisal: "Wejdz na xxx.pl i poczytaj troche artykulow,poogladaj troche filmow to dam Ci 10$" nie weszliby nigdy. Dlatego najpierw niech ich to wciagnie, a potem dopiero nauka:) Pozdrawiam;]

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

O hej Koli89, tu Cię przywiało. :)

Skoro metoda działa, to super. Oby Twój bankroll z TaF się rozrastał w tempie proporcjonalnym do wzrostu cen paliwa!

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat