Przejdź do forum
SP a zalozenie kont...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] SP a zalozenie konta na MB

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
928 Wyświetlenia

Witam!
Moje pytanie jest następujące;
Czy osoba, która poleciłem założy konto na MB i dostanie za to 100SP będą się one liczyły do wielkości mojego bonusu? Czy są to punkty promocyjne i nie wliczają się do całości?

11 odpowiedzi
Mooris
PokerStrategist

Witaj

Nie, takie punkty nie będą się liczyły - liczą się tylko punkty z gry - wszelkie bonusy odpadają.

Jednak dobrze, abyś powiedział znajomemu o możliwości założenia konta MB przez nasz serwis, gdyż jemu 100SP z pewnością się przyda - pozwoli mu to na podniesienie statusu.

Pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok dzięki za odpowiedź.
W sumie konto MB zawsze i tak się przyda a 100 pkt na ulicy nie leży :P

Mooris
PokerStrategist

Dokładnie, tym samym będzie mógł od razu usiąść do większej ilości materiałów szkoleniowych _thumbsup: Tym samym szybciej stanie się wygrywającym graczem, wyrobi dla Ciebie kolejne progi punktowe i szybciej dostaniesz za niego pełną kwotę 100 $ :)

Pozdrawiam

Kanas
Poker Player

Nie chce tworzyć nowego wątku, więc tutaj się podepne, nie było mnie od dłuższego czasu na TAF, widzę że moi "stazi" Poleceni jeszcze wyrobili mi pkt na wypłatę, i stąd pytanie, dalej środki na MB są w czwartki wypłacane ?

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez Kanas
Nie chce tworzyć nowego wątku, więc tutaj się podepne, nie było mnie od dłuższego czasu na TAF, widzę że moi "stazi" Poleceni jeszcze wyrobili mi pkt na wypłatę, i stąd pytanie, dalej środki na MB są w czwartki wypłacane ?

Witaj

Wypłaty na MoneyBookers oraz Neteller odbywają się w każdy wtorek i piątek

Podczas zlecania wypłaty należy podać swój adres email, który został zarejestrowany z serwisem.

Pozdrawiam

Kanas
Poker Player

Napisane przez Mooris

Napisane przez Kanas

Witaj

Wypłaty na MoneyBookers oraz Neteller odbywają się w każdy wtorek i piątek

Podczas zlecania wypłaty należy podać swój adres email, który został zarejestrowany z serwisem.

Pozdrawiam

Czyli rozumiem że nie dostanę wypłaty !?

Mianowicie, nie zakładałem konta MB z serwisem pokerstrategy bo miałem MB już kilka lat wcześniej, niżeli taka opcja wypłaty pojawiła się na pokerstrategy. Co więcej, każda moja wypłata zawsze przebiegała prawidłowo, a nie była to 1-2 wypłaty a kilkanaście. Po Twojej wypowiedzi zrozumiałem że nici z pieniędzy na mb, jak nie mam zarejestrowanego konta MB z pokerstrategy ?.

Hej,

nie musisz mieć konta na Moneybookers założonego przez PokerStategy.com. Mooris zapewne miał na myśli adres mailowy, który masz podany na Moneybookers.

Pozdrawiam.

Kanas
Poker Player

Napisane przez dohpaZ
Hej,

nie musisz mieć konta na Moneybookers założonego przez PokerStategy.com. Mooris zapewne miał na myśli adres mailowy, który masz podany na Moneybookers.

Pozdrawiam.

No to dzięki za info :) Bo już się przestraszyłem :)

Mam oczywiście mail do moneybookers taki sam na jaki jest zarejestrowany na pokerstrategy, wcześniej widziałem ze mocno moneybookers promujecie w swoim serwisie, stąd też moje niezrozumienie/obawa że się te zasady wypłat diametralnie zmieniły.

Pozdrawiam !

Mooris
PokerStrategist

Oczywiście właśnie o to chodziło :) - dzięki dohpaZ za wyjaśnienie. Teks został przekopiowany z FAQ na temat TaF'u. Jeśli miałbyś jeszcze jakieś wątpliwości, może tam znajdziesz odpowiedzi - Zaproś Przyjaciół - często zadawane pytania

Pozdrawiam

Kanas
Poker Player

Napisane przez Mooris
Oczywiście właśnie o to chodziło :) - dzięki dohpaZ za wyjaśnienie. Teks został przekopiowany z FAQ na temat TaF'u. Jeśli miałbyś jeszcze jakieś wątpliwości, może tam znajdziesz odpowiedzi - Zaproś Przyjaciół - często zadawane pytania

Pozdrawiam

Nie, nie mam już żadnych wątpliwości. Wypłata z prędkością światła doszła, gdyż jest już na moim koncie :) Pozdrawiam i dzięki za pomoc !

Mooris
PokerStrategist

Super, cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło _thumbsup: