Przejdź do forum
Problem z wypłatą T...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z wypłatą TAF

9 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
656 Wyświetlenia

Witam!
Właśnie chciałem dokonać wypłaty swoich 50$ uzbieranych z TAF, ale spotkałem się z problemem dotyczącym wypłaty, a Biuro obsługi na moje zapytanie o powód odpisało tak:

[Treść wyedytowana]

Miał ktoś z Was taki oto problem? Da się jakkolwiek z tym walczyć?

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi
Mooris

Witaj

Na wstępie chciałbym prosić, abyś nie umieszczał tutaj korespondencji z naszym biurem obsługi - treść wiadomości jest tylko do Twojego wglądu i ma charakter prywatny.

Jeśli chodzi zaś o sam problem, to nie jesteśmy w stanie podać powodów takiego obrotu spraw - związane jest to z procedurami bezpieczeństwa naszej firmy.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czyli możecie bezkarnie i bezpodstawnie zablokować środki na koncie po czym po prostu rzucić formułkę na temat bezpieczeństwa Waszej firmy i gra gitara, tak? :facepalm:

Poza tym: Dlaczego nie mogę pokazać wiadomości od Was? To wiadomość do mnie i mogę ją pokazywać mamie, tacie, siostrze, chomikowi, a nawet użytkownikom tego forum i nie powinno Was to interesować.

Odpowiedz
Cytat
Mooris

Napisane przez sonic1993
Czyli możecie bezkarnie i bezpodstawnie zablokować środki na koncie po czym po prostu rzucić formułkę na temat bezpieczeństwa Waszej firmy i gra gitara, tak? :facepalm:

Poza tym: Dlaczego nie mogę pokazać wiadomości od Was? To wiadomość do mnie i mogę ją pokazywać mamie, tacie, siostrze, chomikowi, a nawet użytkownikom tego forum i nie powinno Was to interesować.

Chciałem nadmienić, iż przy rejestracji zaakceptowałeś regulamin, w którym wszystko było opisane, więc nie rozumiem skąd teraz Twoje wątpliwości.

Jak już wspomniałem, związane jest to z procedurami bezpieczeństwa, jakimi kieruje się PokerStrategy.com. Procedur tych oczywiście nie możemy zdradzić, ponieważ wtedy byłaby to wskazówka, jak je omijać.

Mogę Cię jedynie zapewnić, że przy takich decyzjach sytuacja jest wnikliwie analizowana.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

[Treść edytowana]

//Spam - imgoingtomirage

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Napisane przez sonic1993

Cześć sonic1993,

doceniam Twoje uwagi, przypominam jednak, że środki na koncie TAF nie są blokowane bezpodstawnie. Nie posiadamy informacji odnośnie konkretnych przypadków, nasz dział security z powodów wspomnianych przez Moorisa, nie udziela szczegółowych wyjaśnień. Postawę taką prezentuje nie tylko PokerStrategy.com. W ramach przypomnienia dodam, że również od żadnego z poker roomów nie uzyskasz wyjaśnień na temat procedur bezpieczeństwa, nie odbiegamy tutaj od normy. Proszę o uszanowanie tej decyzji, chociaż rozumiem, że możesz być wzburzony.

Jeżeli chodzi o ujawnianie wiadomości prywatnych (lub treści ticketów od supportu), to jest to Twoja prywatna korespondencja, która z definicji powinna taka pozostać - stąd edycja Twojego postu przez moderatora.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Nie chce sie za bardzo wtracac, ale cos mi tu nie pasuje. Z zycia wiem, ze jesli mam cos Swojego, prywatnego to moge z tym robic co chce i jest to do wgladu dla mnie oraz dla osob, ktorym CHCE to pokazac. Chyba, ze sie myle?;>

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
Marta

Napisane przez Koli89

Nie chce sie za bardzo wtracac, ale cos mi tu nie pasuje. Z zycia wiem, ze jesli mam cos Swojego, prywatnego to moge z tym robic co chce i jest to do wgladu dla mnie oraz dla osob, ktorym CHCE to pokazac. Chyba, ze sie myle?;>

Cześć Koli89,

wiadomości przesyłane przez support dotyczą bezpośrednio Twojego konta, zawierają informacje, które nie powinny być ujawniane publicznie na forum. Jak zauważyłeś, administracja i moderatorzy nie dyskutują z użytkownikami otwarcie na temat problemów związanych z kontami poszczególnych osób. Tobie również powinno zależeć na tym, aby poufne dane/wyjaśnienia od supportu dotyczące bezpośrednio Twojego konta, nie były dostępne dla wszystkich użytkowników.

Dzięki za zrozumienie. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

No dobrze Martuś, masz racje;] Przegadalas mi! A teraz prosze sie wypowiedziec na moim blogu, bo szalu dostaje!:D
Pozdrawiam:P

Odpowiedz
Cytat