Napisane przez sonic1993
Czyli możecie bezkarnie i bezpodstawnie zablokować środki na koncie po czym po prostu rzucić formułkę na temat bezpieczeństwa Waszej firmy i gra gitara, tak?
Poza tym: Dlaczego nie mogę pokazać wiadomości od Was? To wiadomość do mnie i mogę ją pokazywać mamie, tacie, siostrze, chomikowi, a nawet użytkownikom tego forum i nie powinno Was to interesować.
Cześć sonic1993,
doceniam Twoje uwagi, przypominam jednak, że środki na koncie TAF nie są blokowane bezpodstawnie. Nie posiadamy informacji odnośnie konkretnych przypadków, nasz dział security z powodów wspomnianych przez Moorisa, nie udziela szczegółowych wyjaśnień. Postawę taką prezentuje nie tylko PokerStrategy.com. W ramach przypomnienia dodam, że również od żadnego z poker roomów nie uzyskasz wyjaśnień na temat procedur bezpieczeństwa, nie odbiegamy tutaj od normy. Proszę o uszanowanie tej decyzji, chociaż rozumiem, że możesz być wzburzony.
Jeżeli chodzi o ujawnianie wiadomości prywatnych (lub treści ticketów od supportu), to jest to Twoja prywatna korespondencja, która z definicji powinna taka pozostać - stąd edycja Twojego postu przez moderatora.
Pozdrawiam.