WItam...
Mam problem z wyplata kasy za polecenie znajomych...Konta na platformach pokerowych utworzylem bez Kodu bonusowego PSVIP...pisalem do supportu MansionPoker ale niestety odmowili mi przypisania mojego konta do pokerstrategy...od Titana nadal czekam na odpowiedz..po dosc dlugiej nieobecnosci na partypoker zalogowalem sie i nie wiem co sie stalo ale moge grac tylko na wirtualne pieniadze....Czy jezeli moje konta na pokerromach nie sa zalozone przez pokerstrategy to czy jest mozliwosc przelania srodkow z TAF na te konta ktore nie byly zalozone przez pokerstrategy? Albo czy jest możliwosc aby kasa zostala przelana na konto mojego znajomego?
Chcialbym pozniej przelac te pieniadze na Everesta bo tam mam zalozone konto przez pokerstrategy bo zalezy mi na ugrywaniu StrategyPoints.
Witaj,
dałem znać administracji co zrobić w tej sprawie i jutro bedziesz miał odpowiedź
Pozdrawiam
Witaj,
skontaktuję się w twojej sprawie z osobami odpowiedzialnymi za wypłaty z programu TAF.
Bądź cierpliwy, znajdziemy rozwiązanie.
Pozdrawiam
a ja czekam od 10 lutego na wypłatę i jakaś bożena kazała mi czekać cierpliwie na wyjaśnienie sprawy ale ona jest chyba oazą cierpliwości albo ma użytkowników nie powiem gdzie. proszę o wyjaśnienie jak prosta wypłata zajmuje wam tyle czasu
Napisane przez BartBir
a ja czekam od 10 lutego na wypłatę i jakaś bożena kazała mi czekać cierpliwie na wyjaśnienie sprawy ale ona jest chyba oazą cierpliwości albo ma użytkowników nie powiem gdzie. proszę o wyjaśnienie jak prosta wypłata zajmuje wam tyle czasu
Powinieneś mieć już w swojej skrzynce ticket od naszego supportu.
Pozdrawiam
dzięki jest ticket ale juz od joanny czy jedna osoba nie radzi sobie
dla mnie ogolnie jest to smieszne z waszym TAF blokujecie(dezaktyujecie) zupelnie bez sensu konta moich poleconych a punkty przez nich zdobyte i tak zasilaja wasze konto, czyli w sumie oszukujecie swoich partnerow pokerowych, bo zalozone przez wasz portal konta sa dalej przypisane do PS a nie moga korzystać z serwisu, mozecie nie dawac tych waszych $50 ale choc nie dezaktuwujcie kont, zreszta to wasza sprawa ale niesmak jest dosc duzy wsrod moich znajmoych wiec ciezko jest zachecac nowych oki juz koniec zali pozdrawiam
postraszylem MansionPoker ze jezeli nie przypisza mi konta do pokerstrategy to juz nigdy nie zagram na ich platformie szybko otrzymalem odpowiedz zwrotna :
"Hello Marcin,
Thank you for contacting MansionPoker.com regarding your affiliate query.
I am pleased to inform you that your query has been reviewed and your account is now tracked through the affiliate Poker Strategy as you requested in your previous e-mail.
Thank you for choosing MansionPoker.com, should you require further assistance, please do not hesitate to contact us by e-mail at memberservice@mansion.com, by LiveChat or telephone 24/7.
Kindest Regards,
Keira
Mansion.com Member Services"
Dzieki dla moderatora i admina za zainteresowanie sie moja sprawa...wyplata zostala ponownie zlecona..mam nadzieje ze teraz chociaz z pozytywnym finalem...pozdrawiam i do zobaczenia przy stolach
Moja tez ... teraz nic tylko werbowac kolejnych pokerzystow
... jeszcze raz dzieki za zainteresowanie moim problemem