Przejdź do forum
poleceni problem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] poleceni problem

12 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,472 Wyświetlenia
tomex111

witam

przejrzałem statystyki poleconych i okazało się , że nie dostałem kasy za dwóch z nich i tak

nick m....3 zapisany 04.09.2009 ugrał 2298 strategy points

nick g....a zapisany 20.07.2009 ugrał 7395 strategy points

czyli powinienem dostać odpowiednio 25 $ i 100$ , a nie dostałem ani grosza, ze statystyk wynika, że obaj wpłacali swoją kasę , także tym bardziej nie rozumiem dlaczego nic nie dostałem, do tego ugrali dość sporo sp

proszę o szybką odpowiedź i dodanie kasy za nich.........

11 odpowiedzi
imgoingtomirage

Cześć.

Napisz do naszego biura obsługi klienta w celu wyjaśnienia: https://polska.pokerstrategy.com/home/support/

Pozdrawiam.

tomex111 Autor wątku
tomex111

napisałem już i dostałem odpowiedź, że nie możecie naliczyć środków na konto taf jeśli konta są zdezaktywowane, a powodów dezaktywacji nie możecie zdradzić

to ja nic nie rozumiem z tego pierwsza sprawa Ci goście wpłacali swoją kasę i grali dość dużo , więc rake płacili i kase z nich mieliście , byli z mojego polecenia , a ja ani grosza nie dostałem

podejrzewam , że było tak po prostu zarejestrowali się z mojego polecenia , wtedy jeszcze były te drakońskie weryfikacje, pewnie nie chciało im się bawić i pisać po 10 meaili, wysyłać skany zdjęcia z dowodem w ręku itd. , aby dostać darmowy kapitał, więc wpłacili swoją kasę i grali i to grali sporo , wy na nich zarobiliście , a mi nie daliście ani centa , a ponad 7 k sp to chyba coś koło 2 k $ raku ten drugi też mało nie nabił ........

a 18 lat itd. musieli mieć skoro wpłacali swoją kasę i grali dużo, pewnie weryfikowali się w sposób normalny na danym pokeroomie na którym grali z waszego linka przez moje polecenie

także wychodzi na to, że wy zarobiliście na nich, a mnie oszukaliście na 125$....

napisałem następny ticket czekam na odpowiedź

tomex111 Autor wątku
tomex111

następny ticket i ta sama śpiewka czyli po prostu jawne oszustwo

imgoingtomirage

Dezaktywacja konta (potocznie zwana "banem") i jego weryfikacja w celu otrzymania darmowej gotówki to zupełnie dwie, niezależne do siebie rzeczy. To czy konto została pomyślnie zweryfikowane i czy osoba otrzyma od nas darmową gotówkę nie wpływa w żaden sposób na to, czy otrzymasz za takiego gracza nagrody w momencie kiedy zdobywa on StrategyPoints. W przypadku kiedy konto poleconego zostało "zbanowane", takich benefitów otrzymać już nie możesz.

Nasz support poinformował Cię, że nie możemy podać Ci informacji, dlaczego polecona przez Ciebie osoba dostała "bana". Mam nadzieję, że to rozumiesz, sytuacja ta dotyczy kont tych graczy, a nie Ciebie.

Z zasadami programu "Zaproś Przyjaciół" możesz zapoznać się tutaj: https://polska.pokerstrategy.com/tell-a-friend/terms-and-conditions/ - opisane powyżej przypadki zostały tam wyszczególnione. Pamiętaj, że zaakceptowałeś ten regulamin w momencie kiedy zacząłeś polecać użytkowników.

Z naszej strony nie doszło do żadnego oszustwa, natomiast ze strony Twoich poleconych najwyraźniej tak - nie bez powodu osoby te otrzymały "bana".

W tym wypadku nie można niestety nic zrobić.

Pozdrawiam.

tomex111 Autor wątku
tomex111

co to za stek bzdur

za co mogli dostać bany podaj jakieś przykłady?darmowej gotówki nie brali tylko grali za swój depozyt, a takie bzdety to zawsze każdemu możecie napisać

pieniążki wzięliście za obu około 3k $ raku? nie wiem ile macie % od poleconych , ale dajmy na to 30% to zarobiliście na tym , że ich zwerbowałem około 1k $ , a mnie oszukaliście na marne 125$

zawsze z wami były problemy o wszystko praktycznie , sam nabiłem wam prawie 45k sp czyli to jest około 15 k $ raku, od dziś na żadnym koncie powiązanych z waszą strona nigdy nie zagram , nie będę dorabiał złodzieji , wole pograć , gdzie indziej , bądź przez inne afilatte utrzciwe i żetelne

i oczywiście zrobię anty reklamę wszędzie, gdzie się da czekam na należne mi pieniądze i na przeprosiny, bo formułką to każdemu można odpisywać do woli i robić z ludzi idiotów

A może osoby polecone przez Ciebie się wypowiedzą za co te ban-y dostałay. Sam zastanawiałem się nad poleceniem paru osób.

thomaPL

chyba ciezko sie bedzie wypowiedziec zbanowanym ;)

tomex111 Autor wątku
tomex111

no właśnie i nawet może mam gdzieś do nich numer gg , tylko gdybym wiedział jakie oni mają nicki, a i tak ciężko było by ich odszukać na gg po nickach nawet bo tu te nicki w poleconych to m......3 itp.

ja jestem wstanie zrozumieć, że np. gość wyłudził kapitał , zakładał multi konta itp. dostał bana nie dostaję nic za niego za polecenie, ale jak gość nie brał nic założył konto zrobił depozyt i nagrał 2k $ raku oni mają z niego kasę mi nie dają nic i odpisują formułką

imgoingtomirage

Rozumiem Twoje niezadowolenie, ale bądźmy racjonalni.

Poleceni przez Ciebie złamali regulamin naszego serwisu - zostali zbanowani.

Zgodnie z regulaminem programu, w którym bierzesz udział nie możesz otrzymać za zbanowane osoby nagród.

Jeśli z tego powodu uważasz, że jesteśmy oszustami i nie będziesz już grał na powiązanych z naszą stroną kontach, to ubolewamy nad tym, ale nie możemy odpowiadać za to, że polecony przez Ciebie złamał warunki użytkowania naszego serwisu i tym samym zasłużył sobie na bana. Pretensje powinieneś skierować do poleconych, a nie nas.

tomex111 Autor wątku
tomex111

bo czegoś tu nie rozumiem

1) poleciłem gości

2) nic nie dostali i wpłacili swoją kasę

3)zarobili sporo kasy dla pokerstrategy

4) pokerstrategy miało podzielić się ze mną małą częścią tej kasy za to , że zwerbowałem im gości , którzy zarobili dla nich kasę

5)pokerstrategy nie dali mi kasy w terminie

6) przypadkiem zauważyłem , że jest coś nie tak, upomniałem się o należną mi kasę , a pokerstrategy mówi , że ci goście co zarobili dla nich kasę ich oszukali i nie dostanę nic

7) pokerstrategy zarobiło na nich kase , ja nie dostałem nic także kto kogo tu oszukał ???????

W JAKI SPOSÓB OBAJ ZŁAMALI REGULAMIN??????
JEŚLI NIE MOŻECIE TEGO POWIEDZIEĆ BO TO WIELKA TAJEMNICA........ TO PODAJ CHOCIAŻ PRZYKŁAD W JAKI SPOSÓB MOGŁO TO SIĘ STAĆ??????
BO DWIE OPCJE, O KTÓRYCH PISAŁEM WCZEŚNIEJ PRZYCHODZĄ MI TLYKO DO GŁOWY , GDZIE W OBU TYCH PRZYPADKACH ODPADAJĄ

A MOŻE TO JA OSZUKAŁEM TYCH DWÓCH GOŚCI I POKERSTRATEGY TEŻ OSZUKAŁEM TYLKO JESZCZE NIC O TYM NIE WIEM........ :rage: :facepalm:

MACIE JAKĄŚ REGUŁKĘ NA TAKĄ WERSJE?

imgoingtomirage

Gdzieś pomiędzy 1 a 5 punktem Twoi poleceni naruszyli warunki użytkowania naszego serwisu i ich konta zostały dezaktywowane, a więc w związku z regułami programu "Zaproś Przyjaciół" nie otrzymasz za nich nagrody.

Na przestrzeni kilku poprzednich lat wielokrotnie dokonywałeś wypłat środków zdobytych za poleconych użytkowników i odbywało się to bez żadnych problemów. Tym razem niestety nie możemy Ci pomóc.

Przykładowe powody wykluczenia użytkownika znajdziesz poniżej:

4. Exclusion of Users/withholding of starting capital

PokerStrategy.com reserves the right, in its sole discretion, either to exclude Users from the Platform by removing/deleting the account of the User and by blocking a new registration or to withhold or deny the starting capital of the User, depending on the severity and/or the frequency of the case. This also applies to third parties acting on behalf of the respective User.

Examples of events where a User will be excluded or the starting capital will be withhold or denied (this enumeration is not exhaustive):

• When a User enters incorrect and/or invalid information or details during registration

• When a User or a third party on behalf of the User makes an attempt to register more than one account at PokerStrategy.com or any related poker site

• When a User shares the answers of the quiz with third parties

• When a User provides any form of rakeback offer

• When a User tries in any other way to lure away other Users from the Platform

• When a User acts in breach of the general terms and conditions

• When the User has acted in another illegal manner with regard to the relationship between the User and PokerStrategy.com.

https://polska.pokerstrategy.com/terms/

Temat uważamy za wyczerpany. Z naszej strony otrzymałeś komplet informacji i dokładne wyjaśnienia. Jak to potraktujesz - zależy to już tylko od Ciebie.

Pozdrawiam.