Przejdź do forum
Polecanie znajomych

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Polecanie znajomych

19 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
2,324 Wyświetlenia

Witam

Mam kilka pytań do moderatorów.

Chce pozapraszać znajomych na PS.com dwóch już mam ale mam dylemat.

1. Czy mogę polecić kumpla z którym mieszkam na stancji i mamy takie same IP?
2. Czy dostanę bonus jak tylko moi poleceni znajomi zaczną zdobywać punkty za bonusowe 50$? (nie są geniuszami pokera więc liczę tylko na 10$ za 15 strategy points, choć kto wie może któryś nagle zabłyśnie :))
3. Czy mogę polecić moją dziewczynę, która też nie jest panią Hartman :P ale za darmowe 50$ chciałaby też spróbować?

PS. Jeżeli był już jakiś podobny temat to przepraszam za zaśmiecanie forum. Przejrzałem po łebkach forum (używałem nawet szukaj!) ale nigdzie konkretnie nie znalazłem odpowiedzi na te pytania.

Z góry dziękuje za odpowiedz
Pozdrawiam

18 odpowiedzi
Mooris

Witaj

1) Tak, możesz zaprosić kolegę. Jednak na 100% będzie musiał przejść dokładny proces weryfikacji (z racji tego,że macie to samo IP).

2) Oto zasady przyznawania bonusu:

15 StrategyPoints = $10
100 StrategyPoints = $15
5000 StrategyPoints = $75

Oznacza to, że jeśli Twój znajomy ugra 15 punktów, Ty dostaniesz 10$. Pytałeś , czy dostaniesz je od razu - tak, nie ma dodatkowych kryteriów do spełnienia.
Pamiętaj, że pieniądze za poleconych możesz wypłacać dopiero w momencie, gdy uzbierasz 50$.

3) Jak najbardziej :)

Pozdrawiam

P.S

Przenoszę temat do działy, w którym rozmawiamy o programie TAF.

a jeszcze 3 pytania

-ile idzie gotówka na pokerrom?
-czy jeśli zdobędę te 10$ moge je używać w pokerromie czy są one na pokerstrategy?
- czy mogę wypłacić te pieniądze na serwis pokerstars?

Witaj,

1) Gotówka idzie średnio 2-4 dni aczkolwiek przy dużej liczbie wypłat czas ten może się nieco przedłużyć

2) Na początku wszystkie pieniądze które otrzymasz będą widniały na stronie pokerstrategy (po lewej stronie w zakładce "Home") kiedy uzbierasz minimum 50$ możesz wypłacić pieniądze na jeden z trzech pokerroomów:

- Mansion Poker
- Titan Poker
- Party Poker

kiedy otrzymasz pieniądze na wybrany przez Ciebie pokerroom , są już one twoje i możesz z nimi robić co chcesz :)

3) Nie możesz wypłacać na serwis PokerStars

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Moment.

Jak wypłacę te pieniądze za polecenie na jeden z 3 pokeroowmów to potem muszę je jakoś obrócić?? Czy mogę od razu zlecić wypłatę??

kNoq001

na partypoker trzeba zdobyc kilka punktow, na mansion i titan wyplata idzie bez problemu

To wyrabianie na Party jest naprawdę symboliczne więc nie masz się co obawiać :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

poleciłem kumpla. Ma nick Kowax18 ale nie pojawił się u mnie w Poleconych.

Nie wiem o co chodzi. Może mógł coś pomieszać z moim loginem.

Czy możecie sprawdzić o co chodzi?
I czy da się to jakoś naprawić ( w razie błędnego loginu polecającego)?

Gdyby nie to już nie długo miałbym pierwsze 25$;/

yuntian

Jest parę możliwości.

1) Tak jak napisałeś, mógł coś pomieszać z loginem.
2) U mnie zawsze najpierw wzrasta liczba osób poleconych, a później dopiero na liście pojawiają się ich loginy - zazwyczaj aktualizacja, z tego co zauważyłem, następuje ok. 2 w nocy.
3) Powody, o których nie mam pojęcia.

Czy da się naprawić? Nie da.

Poczekaj 2-3 dni jak się nic nie zmieni to raczej musiał źle wpisać nick , bo innej możliwości nie ma :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

to bałwan jeden!! :) znajdę go na everescie i zgolę z jego bonusu :)

yuntian

Niby można i tak :P

Jednak jeśli naprawdę przyszłoby Ci coś takiego do głowy to nie jest to raczej dobrym pomysłem. Z tego co wiem można narobić sobie problemów grą z poleconym na jednym stoliku np. w sytuacji, kiedy golisz go z większości BR i jest to duża suma lub owa sytuacja pojawia się notorycznie.

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a no racja. przecież tak można by zdobywać dużo 50$. Mój polecony łatwo by się pewni nie dał i by uciekał ze stołu jak ja bym wchodził (goliliśmy go w akademiku i już nie przychodzi)
szkoda darmowych 25$. trzeba na nie zapracować grą. Albo szukać więcej poleconych

sarna23

mam pytanie, czy jest możliwość anulowania wypłaty bonusu, zaistniała sytuacja, że pomyłkowo nacisnąłem przycisk "wypłata". Napisałem już do supportu. Jak myślicie?

Mooris

Witaj

Jeśli napisałeś ticket do supportu, to sądzę, że nie będzie problemu z anulowaniem wypłaty.

Pozdrawiam

majkjel

Napisane przez Mooris

2) Oto zasady przyznawania bonusu:

15 StrategyPoints = $10
100 StrategyPoints = $15
5000 StrategyPoints = $75

Oznacza to, że jeśli Twój znajomy ugra 15 punktów, Ty dostaniesz 10$. Pytałeś , czy dostaniesz je od razu - tak, nie ma dodatkowych kryteriów do spełnienia.
Pamiętaj, że pieniądze za poleconych możesz wypłacać dopiero w momencie, gdy uzbierasz 50$.

3) Jak najbardziej :)

Są dodatkowe kryteria, więc może od razu mówmy o nich otwarcie a nie w momencie zablokowania wypłaty za taf...

Witam. Przedchwila znajomy zarejestrowal sie z mojego baneru i dodatkowo wpisal moja nazwe uzytkownika w miejscu "polecony przez" jednak nie do konca go wylapalu pod moje konto:

Przy "rysunku 1" wyswietla mi liczbe 3 poleconych, a wlasnie z tym dzisiejszym powinienem miec 4.. natomiast na "rysunku 2" mam napisane, ze moja liczba poleconych to 4, czyli wyglada na to, ze mi tego znajomego jakos podlapalo ?

Jak to z tym jest? Liczy sie on czy nie ? Pozdro

bastian081

Już było w innym wątku. Lista poleconych nie jest aktualizowana automatycznie tylko z lekkim opóźnieniem (1 dzień). Najpierw zwiększa się liczba poleconych o jeden (rys.2) a później pojawia się jego nick na liście (rys. 1) więc wszystko u Ciebie powinno być ok. Poczekaj do jutra i pewnie będziesz miał jego nick na liście.

Cześć!

Jeśli coś byłoby nadal niejasne - daj znać!