Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pare pytań

10 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
751 Wyświetlenia
tomex111

po tych zmianach taf jak teraz wygląda weryfikacja ? dalej drakońsko jak kiedyś? bo quiz chyba łatwiejszy jest?

druga sprawa po zapisaniu się jak długo trwa nim zobaczę poleconego u siebie w statystykach?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
pzareba

może nie zauwazyles ale poki co quizu nie ma i od razu jest gotowa na room :)

Odpowiedz
Cytat
tomex111 Autor wątku
tomex111

czyli co nie ma quizu? na pewno?

to co polecony musi teraz zrobić, aby otrzymać kapitał?

zarejestrować się na strategy, potwierdzić emial, ściągnąć pokera i zapisać konto pokerowe ? czy coś jeszcze no bo nie wiem nie mam jak sprawdzić nie będę lewego konta zakładał

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Poza tym teraz dostaje się równowartość kieszonkowego 13 latka.

Odpowiedz
Cytat
tomex111 Autor wątku
tomex111

to to ja wiem , że te bankrole są teraz żenujące

quizu nie ma? co z weryfikacją? i jak długo się czeka nim zobaczę poleconego w statystykach?

Odpowiedz
Cytat

Cześć tomex111,

w niektórych przypadkach konta naszych użytkowników nadal są weryfikowane. Jeśli konto poleconej przez Ciebie osoby będzie musiało zostać zweryfikowane, to osoba ta otrzyma odpowiednią wiadomość na maila. Znajdzie tam również dalsze instrukcje.

Osoba polecona pojawia się w tabeli z poleconymi przez Ciebie użytkownikami do około 3 dni po rejestracji.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tomex111 Autor wątku
tomex111

aż tak długo to poleceni nie są przypisywani automatycznie? ręcznie czy na jakiej zasadzie się to odbywa?

rozumiem , że quizu już nie ma i nie będzie?

Odpowiedz
Cytat

Hej,

odbywa się to automatycznie, ale proces, który to wykonuje nie jest aktywny każdego dnia.

Co do quizu, to jest to w tej chwili swego rodzaju promocja i na razie nie mamy planów, aby całkowicie z niego zrezygnować.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
tomex111 Autor wątku
tomex111

czyli teraz nie ma?, a skad będę wiedział kiedy będzie bo nie wiem co pisać na stronie i czy mówić coś o quizie czy nie?

Odpowiedz
Cytat

Pisz o quizie, a jeśli ktoś otrzyma pieniądze bez konieczności zdawania quizu, to będzie miał przyjemną niespodziankę na początku pobytu na naszej stronie.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat