Przejdź do forum
Opóźniająca się wyp...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Opóźniająca się wypłata TAF

11 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
944 Wyświetlenia
Stick55
Poker Player

Witam. Zauważyłem że na forum czasami poruszane są tematy wypłat TAF. Tak się składa że czekam już ponad 10 dni a moja wypłata nadal posiada status zlecono :rolleyes:. Co najpierw trzeba zrobić? Napisać ticket do supportu czy przedyskutować ten temat na forum ? Moje wypłaty zawsze trwały 3 dni, chciałbym się dowiedzieć skąd takie opóźnienie.

10 odpowiedzi

Witaj Stick55 ,

Przepraszam, że tak długo czekasz - nasz dział zajmujący się wypłatami z programu TaF skontaktuje się z Tobą w tej sprawie.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie swoich wypłat, zawsze możesz napisać ticket do naszego supportu lub zapostować swoje pytania tutaj, a my postaramy Ci się pomóc.

Pozdrawiam

Pawel992
PokerStrategist

Witam tez czekalem dlugo ale musisz zrozumiec ze wszystko musi zostac sprawdzone, a zgloszen maja sporo :P Ale mozesz byc pewien ze dostaniesz odp :] Pozdrawiam.

Z mojej strony + dla promocji TaF ;)

Dzięki Paweł :)

Stick55 Autor wątku
Stick55
Poker Player

O.K. Jak już sam admin pisze mi, że za niedlugo ktoś z działu się ze mną skontaktuje to poczekam :D

Stick55 Autor wątku
Stick55
Poker Player

Właśnie zostałem uprzejmie poinformowany że moja wypłata jest realizowana =). czekałem kolo 13 dni i wcale nie mam żadnych pretensji jak co niektórzy :rolleyes:.
Ostatnio dostałem maile ze przyznano mi dodatkowy kapitał na PStars ale nie mogłem z niego skorzystać . Chciałbym wiedzieć czy natłok wypłat o którym piszecie jest spowodowany przyznawaniem dużej ilość dodatkowych kapitałów ?

Raczej spowodowane jest to ciągle szybko rosnącą ilością graczy na naszym serwisie :f_thumbsup:

Dreadee
Oldschool Grinder

dołączę się do tematu, z tym że człowiek, który mnie polecał- kuczenty cały czas nie ma naliczonych za mnie life time strategy pointsów, mimo że 5k wyrobiłem już jakiś czas temu, pozdrawiam.

Mooris
PokerStrategist

Hej

Za chwilę postaram się czegoś dowiedzieć w tej sprawie.

Pzodrawiam

[edit]

Proszę, miej na uwadze, że zgodnie z danymi w systemie PokerStrategy.com, nie ugrałeś jeszcze wystarczającej liczby StrategyPoints, aby Twojemu polecającemu mógł zostać przyznany bonus. WAŻNE: w promocji TAF nie liczą się bonusowe StrategyPoints. Liczą się natomiast zwykłe StrategyPoints ugrane w grze w pokera. Lifetime StrategyPoints to suma zarówno bonusowych, jak i zwykłych StrategyPoints.

To, ile pieniędzy otrzymasz za danego użytkownika, zależy od tego, ile StrategyPoints uda mu się ugrać. Za pierwsze zdobyte przez niego 15 StrategyPoints otrzymasz od nas 10 $. Za następne 100 StrategyPoints dostaniesz kolejnych 15 $. Jeżeli natomiast twój przyjaciel zdobędzie 5000 StrategyPoints, wówczas przelejemy na twoje konto dodatkowe 75 $

Dreadee
Oldschool Grinder

ok, dzięki wielkie za szybką odpowiedz :f_thumbsup:

Mooris
PokerStrategist

Zawsze do usług _thumbsup:

Pozdrawiam