Przejdź do forum
Odnośnie całego pro...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Odnośnie całego programu.

66 Posty
14 Użytkownicy
0 Reakcje
5,724 Wyświetlenia
Kanas Autor wątku
Kanas

Napisane przez KatarzynaM
Cześć Kanas.

Witaj ponownie i przepraszam za wydłużony okres oczekiwania - sprawdziłam Twoja wypłatę, została już zlecona i w przeciągu 2 dni powinna znajdować się na Twoim koncie.

Przepraszam za wszelkie niedogodności i w razie jakichkolwiek pytań zapraszam do postowania!

Pozdrawiam.

Dwa dni minęły, wypłaty brak. Zapewne dostanę dopiero w środę :)

salyk

Napisane przez Kanas
Dwa dni minęły, wypłaty brak. Zapewne dostanę dopiero w środę :)

Nie martw się, jak pieniądze zostały zlecone to dotrą już na 10000% :)
Pamiętaj, że w grę w chodziły dni robocze.

Pozdrawiam serdecznie

Kanas Autor wątku
Kanas

o.O miłe zaskoczenie:

Dzisiaj przyznano Ci bonus $50.00 oraz czeka on na Twoim koncie

nie wiedziałem że w niedziele pracujecie :) Dziękuje !

krakusksg

A mi wypłatę odrzucili :(
mogłby ktoś z adminów sprawdzić w moim imieniu :(?

Mooris

Witaj

Admini dzisiaj nie pracują (święto na Gibraltarze). Jak tylko jutro się pojawią, zgłoszę Twoją sprawę.

Pozdrawiam

Cześć krakusksg.

Sprawdziłam Twoją wypłatę z naszym działem security - niestety, tak jak zostałeś poinformowany w ticketach, zlecenie wypłaty nie zostało zaakceptowane. Wyjaśnienie zawarte jest w ticketach.

Kanas - cieszę się bardzo, że kaska dotarła, pozdrawiam :)

krakusksg

To wiem, tylko mnie zastnawia czemu?!
Wszystko było dorbze preze mnie zrobone żadnych uchybień..

Mooris

Witaj

Niestety tutaj na forum nie jesteśmy w stanie Ci odpowiedzieć. W takich sprawach musisz kontaktować się z naszym supportem.

Pozdrawiam

krakusksg

tyle,że piszę i tak odpiwedzi nie dostaję..

Cześć krakusksg.

Proszę sprawdź - pytanie przesłałeś do supportu 10/06 wieczorem, rano 11/06 została przesłana odpowiedź.

Jeśli nie będziesz mógł znaleźć odpowiedzi, daj znać, poproszę o przesłanie Ci jej ponownie.

Pozdrawiam.

Kanas Autor wątku
Kanas

* Dodatkowe nagrody za werbowanie *

- 100 $ ekstra: Jeżeli w do 31 lipca zwerbujesz przynajmniej 5 nowych użytkowników PokerStrategy.com, otrzymasz jednorazową wypłatę w kwocie 100 $, która będzie dostępna na Twoim koncie promocyjnym. Są to dodatkowe pieniądze, które otrzymasz poza 100 $ za każdego poleconego przez Ciebie przyjaciela.
- 100 StrategyPoints: Jeżeli zwerbujesz nam przynajmniej jednego nowego użytkownika do 31 lipca, otrzymasz dodatkowe 100 StrategyPoints*.

Szalejecie widzę :D

Edit:

Czy na swojej stronie mogę umieścić taką informację?

Jak Zdać Quiz ?

Najłatwiej jest wybrać quiz Turnieje SNG (sit and go). Otwieramy strategię zapisaną w pliku pdf:

http://resources.pokerstrategy.com/Editorial/pl/PDF/SnG/ps_sng_basic_handout_pl.pdf

I podczas Quizu zerkamy na owy poradnik. Jest w nim zawartę 85% odpowiedzi do pytań z quizu.

Jest to zgodne z regulaminem ?

Pytanie do Adminów ;)

Czy roznoszenie ulotek po klatkach schodowych (np. do skrzynki albo na wycieraczke) jest legalne?

przykład ulotek ulotki, fota inside!

Pozdro

Czy mogę polecić osobę z rodziny: brata?
W dodatku będziemy korzystać z tego samego adresu IP.

Jest to legalne?

Pozdrawiam

Mooris

@ Muckits89 - tak, jak najbardziej możesz polecić członka swojej rodziny. Będzie on musiał jednak przygotować się na weryfikację swoich danych. Jeszcze tak prywatnie podpowiem, abyście nie grali na jedym stole czy w jednym turnieju (najlepiej, żebyście wybrali inne platformy).

@ stasiuu - zaraz zawołam tu admina :)

Pozdrawiam

Witaj stasiuu.

Niestety nie jesteśmy w stanie powiedzieć czy i w jaki sposób władze zamierzają egzekwować ustawę, ani w jaki sposób mogłoby to ewentualnie mieć wpływ na indywidualne osoby, jak Ty roznoszące ulotki.

Pozdrawiam!

http://www.spryciarz.com/nauka/poker/strategia-fixed-limit/gra-na-preflopie

Chce sie pytac, jak zrobic naswoja strone takie cos jak jest w tej tabelce na stronie ? Strategie, forum ito wszystko podpisane pod moj link ... Jest jakis kod na swoja strone z takim czyms ?

Napisane przez jakwtosiegralo
http://www.spryciarz.com/nauka/poker/strategia-fixed-limit/gra-na-preflopie

Chce sie pytac, jak zrobic naswoja strone takie cos jak jest w tej tabelce na stronie ? Strategie, forum ito wszystko podpisane pod moj link ... Jest jakis kod na swoja strone z takim czyms ?

<a href="ADRES">OPIS</a>

nie kumam czaczy ...

Poprostu koleś sam to zrobił w HTMLu :)

Kanas Autor wątku
Kanas

Jest jakaś możliwość by w przyszłości było tak że dostajemy np 50 centów, albo 1$ za samą rejestrację poleconego ?