Przejdź do forum
kilka pytań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] kilka pytań

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
698 Wyświetlenia
quar007

Witam, zleciłem swoją pierwszą wypłatę na moneybookers i mam kilka pytan.
Podobno wypłaty są realizowane codziennie, ale czy dotyczy to także dni wolnych od pracy?

Ile na ogół trwa weryfikacja czy wszystko jest uczciwie, i czy jest ona przy każdej wypłacie, bo czytałem, ze niektórzy mają kase już w dzień zlecenia wypłaty

No i na koniec: Jak mam kasę na moneybookers w dollarach i chcę ją przelać na konto w banku które jest w polskiej walucie, to co mam zrobić?

5 odpowiedzi
quar007 Autor wątku
quar007

nikt nie odpowie?

Vigird

Mógłbyś zadać sobie trochę trudu i przejrzeć forum, a większości powyższych pytań nie musiałbyś zadawać.

Ja odpowiem tylko na ostatnie:

Zwykle jest tak, że jak dostajesz przelew walutowy to bank przelicza po swoim kursie i księguje na koncie PLN. Jednak o ile mi wiadomo, to moneybookers przy wypłatach na konto PLN wysyła przelew złotówkowy wcześniej przeliczając kwotę w dolarach. Ale może ktoś lepiej zorientowany się wypowie bo ja nie korzystam z wypłat na konto.

Witam,

przepraszam za późną odpowiedź.

Jeśli chodzi o wypłaty, to są one realizowane w dni robocze. Jeśli chodzi o weryfikację, to jest ona przeprowadzana wyrywkowo i w przypadku, gdy nie jest ona przeprowadzana, to pieniądze na Moneybookers mogą pojawić się w ten sam dzień.

Przede wszystkim musisz zweryfikować swoje konto bankowe w Moneybookers, a następnie będziesz mógł dokonać na niego przelew.

Pozdrawiam.

quar007 Autor wątku
quar007

To wygląda na to, że mnie akurat ta weryfikacja "złapała". W takim wypadku ile będę czekał na przelew?

Witam,

trudno odpowiedzieć na pytanie, gdyż wiele zależy od tego, kiedy uda się skontaktować z Twoimi poleconymi.

Z naszej strony czynimy wszystko, aby ten proces przebiegał jak najszybciej.

Pozdrawiam.