Przejdź do forum
Jak wygląda teraz o...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Jak wygląda teraz oferta bez depozytu

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
4,925 Wyświetlenia
bulllbaa
Poker Player

Witam,

Dawno nie wchodziłem na PS i widze, że zmieniła się oferta. Chciałbym aby ktoś mi coś więcej o niej opowiedział.

- Jak wygląda dokładnie oferta bez depozytu? Chodzi mi dokładnie o pokerroomy, kwoty, rozkłady transz, wymagania

-Czy nadal obowiązuje Quiz?

-Czy nadal trzeba wysyłać skany dowodów?

- Znalazłem nową zakładkę dot. afilacji, można dostać więcej informacji na ten temat? tzn jak dokładnie wygląda współpraca? również pod względem finansowym

Odpowiedz
Cytat
6 odpowiedzi
Crimson
PokerStrategist

Hej bulllbaa,

Obecnie dla każdego gracza nowego gracza oferujemy:

Dodatkowo po skorzystaniu, z którejś z tych ofert można jeszcze dostać darmową gotówkę na 888poker

Quizu już nie ma. Co do skanu skanu dowodu, to może się tak zdarzyć, że będzie trzeba go do nas wysłać aby otrzymać darmową gotówkę.

Jeśli chodzi o zarabianie poprzez bycie naszym Affiliate, to musisz się kontaktować z nami poprzez maila affiliates@pokerstrategy.com, ponieważ każda oferta jest rozpatrywana przez nas indywidualnie i dlatego nie jestem w stanie odpowiedzieć Ci tutaj, na forum, na te pytania.

Pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
MrWujek
Legacy Member

Czyli teraz quizu nie ma, a gracz po rejestracji ma do wyboru pokerroomy z tej listy?
- https://polska.pokerstrategy.com/free-bankroll/platform/

Tylko, że są tam inne stawki np. Netbet 40$ a w 888poker - 103$.

Odpowiedz
Cytat
finek96
Oldschool Grinder

MRWUJEK
Czytałeś post z 2014 roku więc mogły zajść zmiany w promocjach :P
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

Napisane przez MrWujek
Czyli teraz quizu nie ma, a gracz po rejestracji ma do wyboru pokerroomy z tej listy?
- https://polska.pokerstrategy.com/free-bankroll/platform/

Tylko, że są tam inne stawki np. Netbet 40$ a w 888poker - 103$.

Zgadza się, oferty darmowej gotówki różnią się między sobą. Wszystkie dostępny oferty są pod podanym przez Ciebie linkiem. Nie ma quizu.

Odpowiedz
Cytat
bulllbaa Autor wątku
bulllbaa
Poker Player

Jak wygląda dokładne wypłata gotówki? Czy dostaje się, np. 35$ na titan poker w jednej wpłacie, czy jest to po części uwalniane wraz z ugranym rake? Jeśli tak to jakie są kwoty, które dostaje się w pierwszym przelewie?

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

@bulllbaa, przeklejam info z FAQ

Szczegóły

Jeśli zdecydujesz się na grę na Titan Poker, natychmiast otrzymasz 10 $ darmowej gotówki i na początku będziesz mógł grać tylko na limitach dla początkujących. Od razu zdobędziesz też brązowy status na PokerStrategy.com. Depozyt nie jest tutaj wymagany.
Jeśli zaprosisz przyjaciela na PokerStrategy.com po otrzymaniu swojej darmowej gotówki, otrzymasz również:

5 $ w darmowych ticketach SnG.
Aż do 500 $ za każdego poleconego.

Jeśli wpłacisz przynajmniej 20 $, niezależnie od darmowej gotówki, otrzymasz także:

Kolejne 20 $ darmowej gotówki.
Od 40 $ do 2000 $ bonusu, zależnie od wysokości wpłaconej kwoty.
Dostęp do wszystkich odmian oraz limitów.
Natychmiastowo srebrny status na PokerStrategy.com.
Darmowy dostęp do czterech turniejów z pulą 2500 $.
Bilety do serii freerolli z pulą 100 000 €, jeśli ugrasz 10 Club Points lub postawisz 5 $ w kasynie.

Odpowiedz
Cytat