Z czystej ciekawości chciałbym się dowiedzieć kto na mnie zarobił 100$
Ciekawe.... a jesli tak jak mi osoba ta obiecywala zlote gory (znaczy sie wprowadzila w blad) i nie wywiazuje sie to tez macie w nosie ze ktos Wam robi krecia robote???
Ja akurat gralem conieco w pokera ale pewnie sporo tez tracicie przez takich ludzi, bo nie wszyscy maja pojecie /farta na poczatku gry.... w sumietaki maly nietakt ze strony dla ktorej w jakis sposob zarabiam kase.
Hej
Nie za bardzo załapałem, o czym mówisz - jeśli mógłbyś wytłumaczyć.
Nie wszyscy polecają swoich najbliższych znajomych - niektórzy werbują ludzi np. przez strony internetowe i nie wiedzą, kogo polecają.
Pozdrawiam
H,mmmmm... no wlasnie na stronie malem naobiecywane zlote gory, pomoc przez gg, tlumaczenie na czym polega gra... a jak sie zarejestrowalem to nikt nie odpisal ani na mejla ani na gg na zadne pytanie - tak jak pisalem, zdalem test, gram jak widac nie narzekam - ale osoba ktora nie ma pojecia o pokerze jakby sie spotkala z czyms takim to moglaby potem twierdzic iz pokerstrategy oszukuje.
To niefajna sytuacja dla Was - na szkoleniach uczono mnie ze osoba zadowolona zacheci 2 nowe osoby, a niezadowolona zniecheci 8 ;-))
Ty jesteś niezadowolony, ale zachęcisz kolejne dwie osoby, żeby to one zarabiały pieniądze dla Ciebie i tyle z tematu
Napisane przez Mienso24
Ty jesteś niezadowolony, ale zachęcisz kolejne dwie osoby, żeby to one zarabiały pieniądze dla Ciebie i tyle z tematu![]()
Czytac ze zrozumieniem uczyli??? JA NIE NARZEKAM ale....
Ja polecilem wiecej osob (choc telefon do mojego poleconego ktory wisial na linach i martwil sie zeby nie poleciec kilkanascie pieter w dol a nie nad odpowiadaniem na pytania mysle ze odebral kilku poleconych ;))) )
Pamiętaj tylko, że to nie my naobiecywaliśmy złote góry, a jakaś strona, która Cię zwerbowała. Nie możesz mieć o to do nas pretensji
Hmmmm... ja to rozumiem - klopot w tym ze jak ktos zapisze sie u Was to nie bedzie mowil ze mu "strona" naobiecywala tylko powie ze PokerStrategy - przeciez tu sie rejestrowal.
Zreszta chyba nie ma o czym pisac dalej... pozdrawiam
No niekoniecznie powie, że PokerStrategy.com mu coś naobiecywało, bo jeśli tak, to nawet nie wie na jakiej stronie był. Rozumiem, że ktoś założył stronę specjalnie do TAFu, a Ty klikając w banner zarejestrowałeś się u nas. Zadziałał zwykły system referencyjny.
To tak, jakbyś był na onecie i kliknął w banner banku - założył konto w banku, a później byś powiedział, że onet coś Ci naobiecywał (może nie do końca zgrabny przykład, ale mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi).
Nie za bardzo rozumiem też, do czego dążysz. Zarejestrowałeś się u nas z jakiegoś banneru znalezionego w sieci - nie możesz teraz od nas wymagać, żebyśmy spełniali wszystko, co ktoś napisał werbując Cię
Pozdrawiam
Nie z baneru a ze strony na ktorej bylo napisane szkola POKERSTRATEGY zaprasza i oferuje 50$ na start. W razie jakichkolwiek pytan odpowiedzi otrzymasz pod numerem gg.xxxxxx
Strona byla stworzona specjalnie pod zapraszanie osob ale nie bylo na niej zadnych podstron ani zadnych banerow (zdaje sie ze rylko reflink byl podany)
Jeszcze raz powtarzam, ze ja sie zorientowalem o co chodzi ale mam wrazenie ze wiele osob nie rejestrujacych sie z banera u kogos na stronie moze odniesc wrazenie iz to pokerstrategy stworzylo strone i umiescilo ja w miejscu gdzie za cos takiego sie placi.
Zreszta nie ma sensu dyskutowac - nie udostepniacie info - ok.
Nie interesuje Was w jaki spoosb pozyskuje sie ludzi- ok.
Dla takiego mnie miloby bylo napic sie piwka z osoba dziki ktorej zarobilem (i zarabiamn) pare groszy ;-))
Hej
Ja rozumiem o czym mówisz, ale po prostu nie możemy być odpowiedzialni za każdą stronę TAFowską naszych użytkowników. Dopóki nie łamią oni zasad programu TAF, wszystko jest w porządku.
Pozdrawiam