Witam.
Przepraszam, jeśli poczułeś się urażony zamknięciem poprzedniego tematu, hellYeahEnT. Sprawa bignuisi została wyjaśniona i tym samym wątek został zamknięty.
Jeśli chodzi o Twoje pytanie - czy przekazujemy do poker roomów informacje na temat "nieuczciwych" użytkowników?
Nie przekazaliśmy danych tych użytkowników do platform z tego powodu - każda firma ma inne systemy weryfikacyjne i to co dla nas będzie uznane za niedozwolone, niekoniecznie musi za takie być uznawanym np. na PokerStars czy bwinie, czy na innej platformie.
Wyjaśnię Ci to na tym ( hipotetycznym) przykładzie:
- jeśli nieuczciwy użytkownik rejestruje kilka kont na PokerStrategy.com i wyłudza od nas kilkakrotnie 50 $, PokerStrategy.com oczywiście na tym traci i tego typu użytkowników będziemy chcieli się wystrzegać. To nie wpływa jednak na to, że na danej platformie ten użytkownik będzie miał tylko jedno konto, więc dla platformy nie będzie on problemem.
I odwrotnie.
Przypomnę również, że ze względów bezpieczeństwa i ochrony danych nie przekazujemy danych na temat naszych użytkowników osobom trzecim, nawet naszym platformom partnerskim, jeśli nie ma ku temu istotnych powodów - a tak nie było w tym przypadku.
Jak pisaliśmy już w poprzednich tematach, jeśli użytkownik sądzi, że jego wypłaty TAFu zostały odrzucone bezpodstawnie, prosimy o kontakt na forum lub za pomocą ticketu, wszystkie takie przypadki zostaną ponownie rozpatrzone.
Staramy się nieco zmodyfikować program TAF, w odpowiedzi na opinie które od Was otrzymujemy, usprawnić system weryfikacji i wypłat, mam nadzieję, że zmiany te wkrótce będą dla Was odczuwalne.
Mam nadzieję, że odpowiedziałam niniejszym na Twoje pytanie.
Jeśli natomiast chodzi o post damianpata - Damian, przesłałam Ci PM.
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu!