Przejdź do forum
Gratulacje 5

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Gratulacje 5

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,388 Wyświetlenia
hellYeahEnT

PS zarobilo na mnie do tej pory okolo 15,000-20,000$, dlatego jezeli zadaje jakies pytanie na forum, to chce zeby zostala udzielona odpowiedz na nie, a nie zeby temat zostal zamykany.

Chodzi o pytanie z poprzednich "gratulacji":

"pytanie do administracji-zglosiliscie do platform na których graja Ci "nieuczciwi" ludzie żeby im zablokowali konta? "

Poblokowane/zamrozone do wyjasnienia sa te konta czy nie ?

8 odpowiedzi
damianpat

rake nie jest nieuczciwy, ważne ze licznik bije
to ile zarobiłeś dla firmy nie ma znaczenia

pamiętaj to co ja usłyszałem

"gra przez pokerstrategy nie jest drozsza niz normalnie a masz wiele materialow szkoleniowych"

jak tłumaczylem, ze zasluguje na szanse i kilka tekstów za jakieś 500$ skoro firma zarobila na mnie circa 30k$

Witam.

Przepraszam, jeśli poczułeś się urażony zamknięciem poprzedniego tematu, hellYeahEnT. Sprawa bignuisi została wyjaśniona i tym samym wątek został zamknięty.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie - czy przekazujemy do poker roomów informacje na temat "nieuczciwych" użytkowników?

Nie przekazaliśmy danych tych użytkowników do platform z tego powodu - każda firma ma inne systemy weryfikacyjne i to co dla nas będzie uznane za niedozwolone, niekoniecznie musi za takie być uznawanym np. na PokerStars czy bwinie, czy na innej platformie.

Wyjaśnię Ci to na tym ( hipotetycznym) przykładzie:

- jeśli nieuczciwy użytkownik rejestruje kilka kont na PokerStrategy.com i wyłudza od nas kilkakrotnie 50 $, PokerStrategy.com oczywiście na tym traci i tego typu użytkowników będziemy chcieli się wystrzegać. To nie wpływa jednak na to, że na danej platformie ten użytkownik będzie miał tylko jedno konto, więc dla platformy nie będzie on problemem.

I odwrotnie.

Przypomnę również, że ze względów bezpieczeństwa i ochrony danych nie przekazujemy danych na temat naszych użytkowników osobom trzecim, nawet naszym platformom partnerskim, jeśli nie ma ku temu istotnych powodów - a tak nie było w tym przypadku.

Jak pisaliśmy już w poprzednich tematach, jeśli użytkownik sądzi, że jego wypłaty TAFu zostały odrzucone bezpodstawnie, prosimy o kontakt na forum lub za pomocą ticketu, wszystkie takie przypadki zostaną ponownie rozpatrzone.

Staramy się nieco zmodyfikować program TAF, w odpowiedzi na opinie które od Was otrzymujemy, usprawnić system weryfikacji i wypłat, mam nadzieję, że zmiany te wkrótce będą dla Was odczuwalne.

Mam nadzieję, że odpowiedziałam niniejszym na Twoje pytanie.

Jeśli natomiast chodzi o post damianpata - Damian, przesłałam Ci PM.

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu!

hellYeahEnT Autor wątku
hellYeahEnT

oki, dzieki.

damianpat

Napisane przez KatarzynaM
Witam.

Przepraszam, jeśli poczułeś się urażony zamknięciem poprzedniego tematu, hellYeahEnT. Sprawa bignuisi została wyjaśniona i tym samym wątek został zamknięty.

Jeśli chodzi o Twoje pytanie - czy przekazujemy do poker roomów informacje na temat "nieuczciwych" użytkowników?

Nie przekazaliśmy danych tych użytkowników do platform z tego powodu - każda firma ma inne systemy weryfikacyjne i to co dla nas będzie uznane za niedozwolone, niekoniecznie musi za takie być uznawanym np. na PokerStars czy bwinie, czy na innej platformie.

Wyjaśnię Ci to na tym ( hipotetycznym) przykładzie:

- jeśli nieuczciwy użytkownik rejestruje kilka kont na PS.com i wyłudza od nas kilkakrotnie 50 $, PS.com oczywiście na tym traci i tego typu użytkowników będziemy chcieli się wystrzegać. To nie wpływa jednak na to, że na danej platformie ten użytkownik będzie miał tylko jedno konto, więc dla platformy nie będzie on problemem.
I odwrotnie.

Przypomnę również, że ze względów bezpieczeństwa i ochrony danych nie przekazujemy danych na temat naszych użytkowników osobom trzecim, nawet naszym platformom partnerskim, jeśli nie ma ku temu istotnych powodów - a tak nie było w tym przypadku.

Jak pisaliśmy już w poprzednich tematach, jeśli użytkownik sądzi, że jego wypłaty TAFu zostały odrzucone bezpodstawnie, prosimy o kontakt na forum lub za pomocą ticketu, wszystkie takie przypadki zostaną ponownie rozpatrzone.

Staramy się nieco zmodyfikować program TAF, w odpowiedzi na opinie które od Was otrzymujemy, usprawnić system weryfikacji i wypłat, mam nadzieję, że zmiany te wkrótce będą dla Was odczuwalne.

Mam nadzieję, że odpowiedziałam niniejszym na Twoje pytanie.

Jeśli natomiast chodzi o post damianpata - Damian, przesłałam Ci PM.

Pozdrawiam i życzę udanego weekendu!

to bardzo miło, ale niestety nic nie dostalem, wiec prosze przeslij ponownie

bigniusia

Sprawa bignuisi została wyjaśniona i tym samym wątek został zamknięty.

Jesli kopnięcie mnie kolejny raz w za przeproszeniem w d... i klepanie pustych fomułek połaczonem z kompletnym brakiem chęci wyjaśnienia sprawy to tak, macie rację, sprawa została wyjaśniona.

Prosze w takim razie o dokładne sprawdzenie każdego z pięciu wymienionych poniżej użytkowników za których zleciłem wypłatę i cofnięcie za nich pieniędzy na konto główne TaF, tak abym mógł ponownie zlecić wypłatę.

betters24
krakusksg (Ostatnio aktywny: 10.04.2010)
ceftus (Ostatnio aktywny: 17.04.2010)
garnecik
abberton (Ostatnio aktywny: 17.02.2010)

23 grudnia dostałem ticket, informujący że nie otrzymam pieniędzy gdyż WSZYSCY użytkownicy nie przeszli weryfikacji. Od tego momentu betters24 i garnecik nie zalogowali się na PS, wiec domyslam się ze zostali zbanowani, ale jeśli chodzi o pozostałą trójkę, skoro uznano że nie otrzymam za tych wszystkich użytkowników wypłaty, to czemu jeszcze długo po tym ich konta PokerStrategy były aktywne? Wynika z tego jasne, że zwerbowałem ich uczciwie, skoro Pokerstrategy ich nie zbanowało, dlatego co najmniej 30 dolarów za krakusksg, ceftus i abberton, powinno zostać wrócone na moje konto TaF!!!

majkjel

Napisane przez bigniusia

Sprawa bignuisi została wyjaśniona i tym samym wątek został zamknięty.

Jesli kopnięcie mnie kolejny raz w za przeproszeniem w d... i klepanie pustych fomułek połaczonem z kompletnym brakiem chęci wyjaśnienia sprawy to tak, macie rację, sprawa została wyjaśniona.

Czekałem właśnie na Twoją reakcję :)
Administratorzy i moderatorzy chyba lepiej powinni przyglądać się rozwojowi poszczególnych tematów zanim uznają, że są one do zamknięcia...
Mój pierwszy temat też zamknięto, po tym jak ktoś uznał, iż Panie w supporcie "wyjaśniły" sprawę.

Dołączam się do pytania. Dlaczego Bigniusia nie otrzymała zwrotu pieniędzy za poleconych, którzy są aktywni na forum i którzy nie okazali się według niego oszustami?
Mi też przy wypłacie powiecie, że połowa moich poleconych to oszuści i blokujecie wypłatę z taf ? Czy można to w danej chwili zweryfikować i sprawdzić czy np. otrzymam taką wypłatę jaką będę chciał zlecić ?

bigniusia

Napisane przez majkjel
Mi też przy wypłacie powiecie, że połowa moich poleconych to oszuści i blokujecie wypłatę z taf ? Czy można to w danej chwili zweryfikować i sprawdzić czy np. otrzymam taką wypłatę jaką będę chciał zlecić ?

Powinieneś się cieszyć wtedy, jak usłyszysz że połowa twoich poleconych to oszuści, wtedy połowa zleconej kwoty powinna być wrócona na Twoje konto TaF, albo wypłacona jeśli przekracza kwotę 50 dolarów. Ja usłyszałem że WSZYSCY moi poleceni to rzekomo oszuści, podczas gdy z przedstawionych przeze mnie dowodów na ich logowania do serwisu PS, co najmniej za trzech z nich powinienem dostać pieniądze.

Już nawet nie walczę o to aby dostać 50 dolarów, tylko w pełni mnie zadowoli wypłacenie pieniędzy za trzech użytkowników, czyli albo cofnięcie za nich pieniędzy za konto TaF, ale zgaduję że skoro PS nie chce takiego rozwiązania, to moze nie przewidziało takiej sytuacji że za cześć użytkowników polecający ma prawo otrzymac pieniądze i dlatego uparcie utrzymuje że wszyscy poleceni są oszustami, albo prosze o dołączenie tych 30 dolarów za trzech użytkowników do 35 dolarów które mam obecnie na koncie i wysłanie łączenie 65 dolarów na moje konto PartyPoker.

Witam.

@ bigniusia- sprawa Twoich poleconych została już zamknięta w poprzednich tematach. Otrzymałeś odpowiedź z odniesieniem do regulaminu i niestety w tej sprawie nie możemy nic więcej zrobić.

Jak już wielokrotnie wyjaśnialiśmy, wszystkie odmowy wypłat odbywają się na podstawie regulaminu, jeśli dojdzie do pomyłki i w danym przypadku odmowa była niesłuszna, zawsze chętnie przyjrzymy się takiej sprawie i jeśli pomyłka miała miejsce, zweryfikujemy decyzję - to w odpowiedzi na pytanie majkjela.

Rozumiem, że na pytanie hellYeahEnT udzieliłam odpowiedzi ("oki, dzieki."), z Damianem komunikuję się prywatnie, niniejszym wątek można zamknąć.

Pozdrawiam.