Przejdź do forum
gdy polecę 5 uzytko...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] gdy polecę 5 uzytkowników dostane jakąs kase extra

182 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
12.7 K Wyświetlenia
150dolars
PokerStrategist

Bo niemcom łatwiej. Dla Niemców pokerstrategy rozdaje kase jak leci. Od chwili zarejestrowania się niemieccy gracze po kilku godzinach mają darmowy kapitał. Bez durnych skanów dowodów czy telefonów. A u nas to sie kilka dni zastanawiaja czy dac czy nie bo muszą sprawdzić czy się dane nie pokrywają z kimś innym czy z tych adresów IP były już jakieś brane bonusy czy rzeczywiście otwieramy nowe konto na danej platformie pokerowej. No ale dziwie się że PokerStrategy w takim stopniu uderzyło na nasz rynek że stronę tłumaczyli i adminów pozatrudniali. Bo w sumie Pokerstrategy daje pieniądzę całemu światu o ile osoby ubiegajace sie znają język angielski (no chybaze wykluczaja kilka krajow nie wiem nie wertowalem ich regulaminu) . Co ich tu przywiało to ja nie wiem może to że u nas jest teraz Boom na Pokera...No ale nawet gdyby to co z tego że boom jak zarobki u nas mizerne co się przekłada na depozyty w pokerroomach. Dlatego może nam tak cięzko o startowy kapitał bo pokerromy z którymi PS podpisało umowy życzą sobie graczy z bogatszych krajów...

Wiadomo bogatszy przegra darmowy kapitał ale jak się wciągnie to pareset funciaków euro czy dolarów wyślę a Polak jak przegra to biedny będzie klepał frerolle :D Niestety taka prawda

Wiec jak ktos werbuje w niemczech to u niego pewnie ponad polowa zarejestrowanych otrzymala kapital...

150dolars
PokerStrategist

sry 2 razy sie wyslalo

bastian081
PokerStrategist

Tylko z drugiej strony Polacy też sobie sami zapracowali na taką weryfikacje. Przecież na początku a PS jest w Polsce od kilku ładnych lat takiej weryfikacji nie było przynajmniej nie w takim stopniu. Z jednej strony masz racje że bogatsi Niemcy w razie przegranej chętniej wpłaca kasę na grę ale z drugiej strony biedniejsi chętniej wezmą darmowy bonus 50$. Taki Niemiec czy Anglik już się może zastanawiać czy warto podawać dane osobowe dla tych 35 euro czy 25 funtów. Poza tym myślę że warto próbować na nowych krajach w PS bo w Polsce moim zdaniem już jest trochę przesycony rynek nie mówiąc już o tym że atmosfera nie jest najlepsza do promowania pokera ostatnio.

Napisane przez bastian081
150dolars nie napisał ile osób dostało kapitał a Ty przemnożyłeś chyba wszystkich zarejestrowanych.

Nie wprost.

Natomiast 100pkt nie liczylem ile procent wyrabia ale mi wyszła średnia około 14$ za łepka który otrzymał kapitał.

Zapędziłem się tylko trochę, bo policzyłem potwierdzonych, a nie tych, którzy dostali kapitał, więc to 160k PLN trzeba by podzielić co najmniej na pół albo jeszcze na 4 pewnie. Tak czy siak sianko niezłe.

150dolars
PokerStrategist

Tylko z drugiej strony Polacy też sobie sami zapracowali na taką weryfikacje. Przecież na początku a PS jest w Polsce od kilku ładnych lat takiej weryfikacji nie było przynajmniej nie w takim stopniu. Z jednej strony masz racje że bogatsi Niemcy w razie przegranej chętniej wpłaca kasę na grę ale z drugiej strony biedniejsi chętniej wezmą darmowy bonus 50$. Taki Niemiec czy Anglik już się może zastanawiać czy warto podawać dane osobowe dla tych 35 euro czy 25 funtów. Poza tym myślę że warto próbować na nowych krajach w PS bo w Polsce moim zdaniem już jest trochę przesycony rynek nie mówiąc już o tym że atmosfera nie jest najlepsza do promowania pokera ostatnio.

1. Polacy już dawno sobie zapracowali na taką weryfikację. Tylko Pokerstrategy za późno to zrozumiało. Jest kilkanaście-kilkadziesiąt firm na świecie co również daje darmowy startowy kapitał i od dawien dawien nie akceptują po 10-20 krajów na świecie na około 200 w tym oczywiście Polskę.

2. Dane osobowe w innych krajach to nierzadko komedia. To u nas sie przejmują ludzie bo firmy sprzedają między sobą by naciągnąć klienta na jakiś trefny zakup czy inny wał bo u nas dziurawe prawo. W wielu innych krajach dane osobowe to nic poufnego bo prawo mają tak uregulowane że poprzez podawanie danych praktycznie i tak im nic nie grozi. Wyobraź sobię że w Norwegii na oficjalnej rządowej stronie wpisujesz sobie imie i nazwisko czy adres domowy czy cokolwiek co by zlokalizowało człowieka np. (sąsiada, szefa, kogoś z rodziny) i masz jak na dłoni ile zarabia i gdzie mieszka. Całe zeznanie podatkowe itd.

3. To uderzaj na nowe kraje, zmuś kogoś do rozwiązywania bardzo trudnego quizu w innym języku i wysyłania dokumentów (napisałeś nowe kraje także wnioskuję że takie oprócz tych w których PS ma wersję językową) Bardzo trudne wręcz praca nie adekwatna do zarobków.

bastian081
PokerStrategist

Miałem na myśli te kraje do których PS niedawno weszło i te w których jest dużo mieszkańców np. takie Indie lub Chiny. Czy to takie trudne ? Moim zdaniem ze znajomością angielskiego tak samo trudne jak namawianie ludzi w Polsce.

150dolars
PokerStrategist

No właśnie do jakich krajów weszło PS? Bo w Wyborze języka tutaj u góry mam do wybrania 4 nieznane języki (dziwne znaczki)... Podejrzewam że 2 z nich to indie i chiny jak pisałeś a kolejne to?

Chodzi mi o 6,8,9, i ostatni język od góry....

bastian081
PokerStrategist

W takiej kolejności jak podałeś imo Indie, Japonia, Korea i Chiny ale głowy nie dam.

Witam.

W nawiązaniu do wypowiedzi 150dolars zapewnię Was, że dane osobowe oraz kopie dokumentów przesłane do PokerStrategy.com są traktowane w sposób poufny, o czym traktuje nasza Polityka Ochrony Danych.

Pozdrawiam.

Post w imieniu "sarna23". Prośba do admina Jakuba o odblokowanie konta, zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami.

Napisane przez jozek111

Post w imieniu "sarna23". Prośba do admina Jakuba o odblokowanie konta, zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami.

Dzień dobry.

Zgodnie z obietnicą sarna wyskakuje z puchy =)

sarna23
PokerStrategist

Witam. W pierwszej kolejności po odblokowaniu konta chciałem przeprosić Jakuba oraz całą ekipę PokerStrategy za moje zachowanie na forum. Puściły mi nerwy i nie kontrolowałem tego co klepie w tą klawiature i chciałbym jednocześnie zapewnić, że podobna sytuacja się nie powtórzy. Jeszcze raz przepraszam.

Mooris
PokerStrategist

:f_thumbsup:

Witamy ponownie brachu

sarna23
PokerStrategist

Zastanawiam się tylko, dlaczego spadłem do statusu Basic skoro mam punkty odpowiadające statusowi Srebrny.

Napisane przez sarna23

Zastanawiam się tylko, dlaczego spadłem do statusu Basic skoro mam punkty odpowiadające statusowi Srebrny.

Srebro jest, mam nadzieję, że niedługo bedzie złoto ;)

Pozdrawiam

amx19
PokerStrategist

Witam,

Powiem szczerze, nie chce mi się 7 stron i szukać odpowiedzi dlatego zadaję pytanie:

1. Czy bonus za 5 zwerbowanych otrzymuje się jednorazowo? Czy jak zwerbuję 10 to dostanę 200$

2. Czy ten bonus otrzymam jak osoba polecona otrzyma kapitał startowy, czy wystarczy potwierdzenie?

3. Kiedy można się spodziewać przelewów na konta?

dziękuje, pozdrawiam

JoannaCS
Legacy Member

Witaj amx19,

zwróć proszę uwagę iż Letnia Promocja TaF trwała do 31 lipca.

Pozdrawiam.

sarna23
PokerStrategist

Proszę bardzo Jakubie, było srebro, jest złoto... :)

Mooris
PokerStrategist

Napisane przez sarna23
Proszę bardzo Jakubie, było srebro, jest złoto... :)

To teraz czekamy na platynę _thumbsup:

Jest złoto!!! _cool:

Widzę, że nauka nie poszła w las, drogi sarno ;)