Bo niemcom łatwiej. Dla Niemców pokerstrategy rozdaje kase jak leci. Od chwili zarejestrowania się niemieccy gracze po kilku godzinach mają darmowy kapitał. Bez durnych skanów dowodów czy telefonów. A u nas to sie kilka dni zastanawiaja czy dac czy nie bo muszą sprawdzić czy się dane nie pokrywają z kimś innym czy z tych adresów IP były już jakieś brane bonusy czy rzeczywiście otwieramy nowe konto na danej platformie pokerowej. No ale dziwie się że PokerStrategy w takim stopniu uderzyło na nasz rynek że stronę tłumaczyli i adminów pozatrudniali. Bo w sumie Pokerstrategy daje pieniądzę całemu światu o ile osoby ubiegajace sie znają język angielski (no chybaze wykluczaja kilka krajow nie wiem nie wertowalem ich regulaminu) . Co ich tu przywiało to ja nie wiem może to że u nas jest teraz Boom na Pokera...No ale nawet gdyby to co z tego że boom jak zarobki u nas mizerne co się przekłada na depozyty w pokerroomach. Dlatego może nam tak cięzko o startowy kapitał bo pokerromy z którymi PS podpisało umowy życzą sobie graczy z bogatszych krajów...
Wiadomo bogatszy przegra darmowy kapitał ale jak się wciągnie to pareset funciaków euro czy dolarów wyślę a Polak jak przegra to biedny będzie klepał frerolle
Niestety taka prawda
Wiec jak ktos werbuje w niemczech to u niego pewnie ponad polowa zarejestrowanych otrzymala kapital...