Przejdź do forum
gdy polecę 5 uzytko...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] gdy polecę 5 uzytkowników dostane jakąs kase extra

182 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
12.7 K Wyświetlenia

A u mnie tylko wiadomość o zdobyciu statusu srebro, mimo że wszystkie warunki do 100$ spełniłem. Mam nadzieję, że to tymczasowe.

Napisane przez Fallriv
Ja otrzymałem, pojawiła się nowa rubryczka:

Jak widać kasa z promocji jest osobno, kasa za zaproszonych osobno. Troszkę to głupie, bo myślałem, że wypłacę sobie 125$, a tu lipa.

jak zechcesz wyplacic to da sie wyplacic cala sume. ja mialem 100$ + 10$ i sie udalo na MB wrzucic.

Skoro więc dostałem same punkty, bonus 100$ nie został mi przyznany? Czy ktoś z ekipy PS.com mógłby pomóc i sprawdzić/policzyć jeszcze raz? Jestem absolutnie pewien, że zwerbowałem 5 osób po 16.06 i wszystkie one ugrały 15 i więcej punktów PRZED 31 lipca (za wszystkie dostałem po 10$).

Daty rejestracji po 16.06 i daty ugrania 15pktów przed terminem.

Pozdrawiam.

DarthMaul7
PokerStrategist

Mam taki sam problem jak zygiert. Znajomi zwerbowani, a otrzymałem tylko punkty PS. Ciekawe co poszło nie tak.

Kanas
Poker Player

nie wiem jak wam, ale mi 145 udało sie zlecić na jeden raz, i jeszcze 100 pkt dostałem :P

sarna23
PokerStrategist

Ja też dostałem 100pkt a 100$ niestety nie.

Ja to samo... Dalej brak 100$.

Dostałem odpowiedź na ticketa, że pieniądze przyznawane są do 9 sierpnia, więc pozostaje cierpliwie czekać. ;]

Kanas
Poker Player

ja tam się ciesze z tego srebra. Gram na scandic bookmaker w pokerka, niestety pokerstrategy nie mają z nimi umowy na graczy i nie łapie pkt. Teraz zabiorę się do lektury nowych artykułów które mam dostępne po "zdobyciu" statusu srebrnego. Bo generalnie dzięki poprzednim artykułom stałem się lepsym pokerzystą, i lepsze miejsca zajmuję w turniejach, co przekłada się na więcej $$ :)

sarna23
PokerStrategist

Są kolejni szczęśliwi posiadacze promocyjnych $?:)

Ja dalej czekam. ;]

sarna23
PokerStrategist

Ostatni dzień, jak się dziś nie pojawią to będzie problem a support zasypany ticketami :D

sarna23
PokerStrategist

I jak zygiert u Ciebie to wszystko wygląda, bo ja dalej nie dostałem :/

Też nie.

Witam.

Sprawdzimy sytuację i damy znać, jak tylko otrzymamy informację.

Pozdrawiam!

sarna23
PokerStrategist

Napisałem 2 tickety do supportu w 1 odpowiedzieli że wypłaty są w 5-9 więc proszę się uzbroić w cierpliwość a 2 chyba zignorowali.

ja rowniez podczepiam sie pod temat i prosze o sprawdzenie czemu nie otrzymalem bonusowych 100$ skoro spelnione zostaly wszystkie warunki.. ?

bersu
Elite Grinder

ja też jeszcze nie dostałem.. X(.

sarna23
PokerStrategist

Widzę, że nie tylko ja nie dostałem wypłaty z promocji, a support milczy...

sarna23
PokerStrategist

Kasiu mogę w imieniu wszystkich zainteresowanych prosić o sprawdzenie statusu tych wypłat, bo jednak jest już po 9.08 a dalej nie dotarły...