Przejdź do forum
Dział Security

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Dział Security

134 Posty
45 Użytkownicy
0 Reakcje
11.2 K Wyświetlenia
krakusksg

Witam, chciałbym wam przedstawić moją sytuację.mianowicie 07.09.2010 złożyłem wniosek o wypłatę moich środków 50$ na konto MB
Na tą kwotę składało się 3 użytkowników z czego 2 to moi bliscy koledzy którzy byli rzetelnymi graczami !
Więc tak jak myślałem wszystko powinno przebiegać bez problemów.Powinno!! bo tak nie było!
Szanowny dział security odpisał na drugi dzień ze proóbowal się skontaktować z poleconymi i nie przeszli procesu weryfikacji!
Jakież było moje zaskoczenie po rozmowie z nimi gdyż nie otrzymali żadnego maila ani telefonu!!
Trzeci polecony ciągle jest w grze bo przybywa mu tylko SP więc również musi być wiarygodnym graczem !!
Moje próby nic nie dały! Pisałem parę razy w tej sprawie i nic!
To jest jawne oszustwo gdyż poleceni to moi dobrzy znajomi i o żadnym procesie weryfikacji nie mogło być mowy !
Drodzy admini proszę Was byście się zajęli tą sprawą!
Nie dla tych pieniędzy jednak dla samej zasady że regulamin i promocja to nie jest pic na wodę i dla zachowania zasad fair play w stosunku do graczy czego wymaga Wasza firma, jak również wymagają tego Wasi gracze
z pozdrowieniem
krakusksg

133 odpowiedzi
A1varo

Jak dobrze że nie zajmuję się tym sh1tem :facepalm:

Witaj krakusksg.

Przykro mi, że jesteś niezadowolony z wyników weryfikacji, ale bardzo proszę o odrobinę cierpliwości, taki tytuł wątku jest nieco nie na miejscu.

Zajmę się tą sprawą i zapostuję, jak tylko otrzymam jakieś informacje.

Pozdrawiam.

temat watku naprawde nie na miejscu.
Nie masz tutaj do czynienia z 15 letnimi kolegami z podwórka kolego

Dinopo

Tytul nie na miejscu , ale troche dziwnei wyglada proces weryfikacji ignorujac weryfikowanych.

Jeżeli dobrze zrozumiałem autora, to tytuł jak najbardziej na miejscu

hks83

już to widzę jak ja zgłoszę wypłatę :)

ps: jak ktoś dostaje te 50$ na początku to przechodzi weryfikację jakąś tak ? więc na czym polega kolejna weryfikacja przy próbie wypłaty środków jeśli można wiedzieć ?

krakusksg Autor wątku
krakusksg

Czy jawne szykanowanie i oszukiwanie klienta jest na miejscu?
Czy nie jest to zabranie 50$ to nie kradzież?
Nie ma w tych słowach ani trochę przesady. Taka jest niestety prawda.Liczę że sprawa się wyjaśni a wtedy temat zniknie !
Tym postem chce pokazac wszystkim że chyba nie do końca jest w porządku i wielu graczy przechodziło pewnie to samo
Dlatego zamierzam walczyć o swoje!
Pozdrawiam

widze ze kilka osob ma problem z tym samym...

tytul watku moze i faktycznie troche ostry , ale jezeli to co kolega napisal jest prawda... to nie ukazuje to ps w najlepszym swietle.

ma prawo byc zdenerwowany

ciekawe jak sie sprawa rozwinie

mi kapital ps przeslal odrazu bez jakis problemow i weryfikacji , wiec nie narzekam. ale z tym polecaniem to juz nie prierwszy raz jakies problemy sa

MarkLJr

patrząc na to chłodnym okiem cała sprawa może być spowodowana zwykłą pomyłką działu bezpieczeństwa, być może ktoś pomylił pozycje w tabelkach itd.

Ktoś kto poleca tylko kilka osób najczęściej ma z nimi bardzo dobry kontakt i głupim pomysłem byłaby próba odstąpienia od wypłaty oparta na kłamstwie dot. nieudanej próby weryfikacji...

z drugiej strony skoro dostali kapitał i nabili punkty to po co następna weryfikacja?

Napisane przez MarkLJr
patrząc na to chłodnym okiem cała sprawa może być spowodowana zwykłą pomyłką działu bezpieczeństwa, być może ktoś pomylił pozycje w tabelkach itd.

Ktoś kto poleca tylko kilka osób najczęściej ma z nimi bardzo dobry kontakt i głupim pomysłem byłaby próba odstąpienia od wypłaty oparta na kłamstwie dot. nieudanej próby weryfikacji...

z drugiej strony skoro dostali kapitał i nabili punkty to po co następna weryfikacja?

takie cos to akurat jest potrzebne , bez tego .... strach pomyslec co by sie dzialo i ile osob by polecalo przyjaciol.... bez kontroli bez niczego , raj dla oszusta

Madziunka

Napisane przez geninek
to nie o to im chodzi? żeby polecać swoich przyjaciół?

THIS

bolek147

Napisane przez geninek

MarkLJr

Napisane przez cichodajka

takie cos to akurat jest potrzebne , bez tego .... strach pomyslec co by sie dzialo i ile osob by polecalo przyjaciol.... bez kontroli bez niczego , raj dla oszusta

jeśli przesłali skany dowodu podczas rejestracji, podali prawdziwe dane w pokeroomie, to nie wystarcza?

geninek

może i chodzi ale żadna osoba zapisana przez mojego ref linka nie jest moim znajomym i np. w takim przypadku ewentualna ściema z problemami dot. weryfikacji byłaby hm... nieweryfikowalna.

imgoingtomirage

http://pl.wikipedia.org/wiki/Kradzie%C5%BC

Dorośnijcie ludzie, dostajecie darmowe kapitały, możliwość darmowego zarobienia dodatkowych pieniędzy przez TaF, a gdy coś jest nie tak mimo, że niczego nie postanowiliście wyjaśnić z supportem to wyzywacie wszystkich od złodziei nie rozumiejąc pojęć którymi operujecie.
Żałosne.

Witam.

Temat ten już był na forum wyjaśniany kilka razy. Weryfikacja nowych użytkowników to jedno, weryfikacja wypłat TAF drugie. Obie są opisane w naszym regulaminie, który akceptuje każdy użytkownik podczas rejestracji na naszej stronie. Wypłata pieniędzy z TAF jak najbardziej należy się użytkownikom, jak piszecie, ale jest uzależniona od pozytywnego przejścia weryfikacji.

Według informacji z działu bezpieczeństwa, weryfikacja Twojej wypłaty odbyła się zgodnie z naszymi procedurami i na podstawie regulaminu została podjęta decyzja o odmowie wypłaty.

Przykro mi, że jesteś niezadowolony z tej decyzji, ale weryfikacja wypłat TAF jest niezbędna, aby zapobiec próbom nadużyć, których niestety doświadczamy.