Witam,
Mam takie pytanie, a mianowicie kiedy środki pojawiają się na koncie PS z zwerbowanego znajomego? Kolega przekroczył poziom 2000 LSP jakieś 2 dni temu i niestety środki na PS się nie zmieniły.
Pozdrawiam
Witam,
Mam takie pytanie, a mianowicie kiedy środki pojawiają się na koncie PS z zwerbowanego znajomego? Kolega przekroczył poziom 2000 LSP jakieś 2 dni temu i niestety środki na PS się nie zmieniły.
Pozdrawiam
Witam,
środki z programu TAF są rozliczane zwykle w ciągu 24h od momentu przekroczenia danego poziomu zdobytych SP przez poleconego.
Jednak pamiętaj, że do programu TAF liczone są tylko punkty podstawowe, czyli otrzymane bezpośrednio za grę. Nie wliczają się natomiast bonusowe punty pochodzące z promocji.
Jeśli jesteś pewny, ze jest to 2000 podstawowych SP, to skontaktuj się z naszym supportem, aby wyjaśnić sprawę.
Pozdrawiam.
Cześć Bicek,
Twój polecony (ten, który przekroczył 2000 Lifetime StrategyPoints) zarejestrował się przed 6.12.2012 roku, co oznacza, że w tym przypadku obowiązuje stary system TAF, zgodnie z którym za pierwsze zdobyte 15 StrategyPoints dostajesz 10 $, a za 100 StrategyPoints na Twoje konto leci 15 $. Kolejny próg w starym systemie TAF to 5000 StrategyPoints, które odpowiadają bonusowi 75 $. W poniższym linku znajdziesz dokładną rozpiskę:
Znaczne ulepszenia w naszym programie Tell-A-Friend
Pozdrawiam
Dzięki wielkie za informacje. Muszę powiedzieć szczerze ze się rozczarowałem, no ale trudno muszę jeszcze poczekać.
Pozdrawiam
Możesz też w dalszym ciągu polecać - wszystkich znajomych, których teraz zwerbujesz, będzie obowiązywał nowy system TAF, który od progu 100 StrategyPoints daje Ci profit (aż do 500 $ łącznie).
Powodzenia