Katarzyno, ale chyba jakąś podstawową zasadą i objawem przyzwoitości jest podanie zainteresowanej osobie dokładnego powodu anulowania wypłaty. Skoro możesz napisać, że chodzi o regulamin to znaczy, że żadna tajemnicą nie jest podanie, tylko do wiadomości zainteresowanego użytkownika, konkretnej przyczyny. W innym razie np dla mnie, czyli osoby która jeszcze w TAF się nie angażowała, ale miała zamiar to zrobić wygląda to tak, że lepiej trzymać się od tego z daleka, bo tylko najpierw mogę wywiązać się ze swojej części zadania- czyli zwerbować nabijających rake nowych użytkowników, a później otrzymać odpowiedź typu "nie, bo nie". To jest niepoważne traktowanie własnych klientów ze strony PS, bo absolutnie każdy myślący człowiek (a mam nadzieję, że za takich PS uważa własnych użytkowników) oburzy się i zdenerwuje na odmowę bez argumentowania. Nie mówię, że tak jest, ale takim zachowaniem dajecie użytkownikom możliwość do podejrzewania Was o działanie znane np z Rainmakera Grisham'a- przez jakiś czas będziecie odmawiać bez podawania powodu i w ten sposób zyskacie kasę na dalsze finansowanie tego programu. Może przykład który tu przytoczyłem jest zbyt jaskrawy, ale naprawdę- albo traktujemy się wzajemnie z szacunkiem, albo nie.
Pozdrawiam.