Przejdź do forum
Anulacja bonusu!?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Anulacja bonusu!?

164 Posty
44 Użytkownicy
0 Reakcje
13.3 K Wyświetlenia
amx19

Dostałem anulację mojego bonusu (70$), bez podania jakiejkolwiek przyczyny...

"Uprzejmie informuję, iż decyzja o nieprzyznawaniu bonusu w promocji "Zaproś przyjaciół" została podjęta przez dział security w oparciu o nasz regulamin."

To jest śmiech gdyż nie łatwo mi było zwerbować tyle znajomych którzy ugrają 15sp..

Gdy już zebrałem tą kasę na którą czekałem tak długo, została mi odebrana bez jakichkolwiek wyjaśnień.. ?( ?(

PROSZĘ MI TO WYTŁUMACZYĆ.. :baby: :baby:

163 odpowiedzi
Jaketas

Napisz ticket do supportu , tu -> https://polska.pokerstrategy.com/home/support/ , wypytaj o co chodzi , podaj wszystkie dostępne Ci informacje w tej sprawie a napewno dostaniesz odpowiedż z wyjaśnieniami. Powodzenia.

tomasmt

ja miałem dokładnie to samo!

I suppport polski napisał mi że oni nic nie poradzą i że tak postanowił dział SECURITY.

Witajcie,

przekazałem sprawę naszym adminom.

Pozdrawiam,
dohpaZ

amx19 Autor wątku
amx19

Witam,

Dziś dostałem odpowiedź w ticket'cie że decyzja jest nie odwołalna.. czy to prawda?

Wyczytałem też że weryfikacja polega na weryfikowaniu aktywności osób które ugrały dla mnie bonus.. Jednak nie rozumiem tego, ponieważ dana osoba zdobyła dla mnie bonus np: 10$ w maju i straciła swój kapitał i przestała grać. To już werifikacji nie przejdę?

Uważam, że nie jest to odpowiedni system.. To jeżeli (przepraszam za czarny scenariusz) jedna z osób poleconych by np. zmarła to też cały bonus z TaF'u jest anulowany ? ?(

Pozdrawiam.

Witam.

Sprawdzę obie sprawy i napiszę, jak tylko się czegoś dowiem.

Pozdrawiam.

[Treść edytowana]
// Proszę bez obraźliwych komentarzy. - dohpaZ

A1varo

ale bulsh1t z tym programem :(

to jest oszukiwanie ludzi.

Piszą że decyzja jest nieodwołalna, a był ktoś na forum, że mu zablokowali kase a po interwencji jednak dali.

Mooris

Witajcie

Poczekajcie proszę na odpowiedź Katarzyny. Napisała, że jak tylko się czegoś dowie, to da znać w tym wątku - proszę o cierpliwość, a nie o zaostrzanie atmosfery.

Pozdrawiam

Witam.

Bardzo proszę o cierpliwość, sprawdzam to i zapostuję w tym wątku, jak tylko otrzymam informacje.

Pozdrawiam.

Witam ponownie.

Po sprawdzeniu Waszych wypłat, Dział Bezpieczeństwa potwierdził, że nie przeszły one procesu weryfikacji.

Przypominam, że zgodnie z naszym regulaminem, mamy prawo odmowić wypłaty, jeśli zlecenie nie spełnia wymaganych kryteriów.

Przykro mi, ale niestety nie możemy nic zrobić w tej sprawie.

Pozdrawiam.

amx19 Autor wątku
amx19

Witam,

Niestety nie wiem na czym to polega, ale nikomu nie na pewno nie polecam angażowania się w ten serwis.. poświęciłem sporo czasu na zwerbowanie znajomych i pomoc w opanowaniu podstawowych technik do zdania quizu.

Uczciwie "zarobione" pieniądze są odbierane bez poddania jakichkolwiek argumentów czy wyjaśnień. Dla mnie "opinia działu Security" nie jest odpowiednim dowodem czy argumentem w tej sprawie.

No cóż mogę powiedzieć dla mnie to jest "żenada".

Pozdrawiam, nie polecam.

Witaj amx19,

Przykro mi, że czujesz się zawiedziony, ale wszystkie decyzje odmowy wypłaty pieniędzy z programu Powiedz Przyjacielowi podejmowane są w oparciu o nasz regulamin.

Katarzyno, ale chyba jakąś podstawową zasadą i objawem przyzwoitości jest podanie zainteresowanej osobie dokładnego powodu anulowania wypłaty. Skoro możesz napisać, że chodzi o regulamin to znaczy, że żadna tajemnicą nie jest podanie, tylko do wiadomości zainteresowanego użytkownika, konkretnej przyczyny. W innym razie np dla mnie, czyli osoby która jeszcze w TAF się nie angażowała, ale miała zamiar to zrobić wygląda to tak, że lepiej trzymać się od tego z daleka, bo tylko najpierw mogę wywiązać się ze swojej części zadania- czyli zwerbować nabijających rake nowych użytkowników, a później otrzymać odpowiedź typu "nie, bo nie". To jest niepoważne traktowanie własnych klientów ze strony PS, bo absolutnie każdy myślący człowiek (a mam nadzieję, że za takich PS uważa własnych użytkowników) oburzy się i zdenerwuje na odmowę bez argumentowania. Nie mówię, że tak jest, ale takim zachowaniem dajecie użytkownikom możliwość do podejrzewania Was o działanie znane np z Rainmakera Grisham'a- przez jakiś czas będziecie odmawiać bez podawania powodu i w ten sposób zyskacie kasę na dalsze finansowanie tego programu. Może przykład który tu przytoczyłem jest zbyt jaskrawy, ale naprawdę- albo traktujemy się wzajemnie z szacunkiem, albo nie.
Pozdrawiam.

tomasmt

Napisane przez amx19
Witam,

Niestety nie wiem na czym to polega, ale nikomu nie na pewno nie polecam angażowania się w ten serwis.. poświęciłem sporo czasu na zwerbowanie znajomych i pomoc w opanowaniu podstawowych technik do zdania quizu.

Uczciwie "zarobione" pieniądze są odbierane bez poddania jakichkolwiek argumentów czy wyjaśnień. Dla mnie "opinia działu Security" nie jest odpowiednim dowodem czy argumentem w tej sprawie.

No cóż mogę powiedzieć dla mnie to jest "żenada".

Pozdrawiam, nie polecam.

odczuwam dokładnie to samo, znajomych namówiłem na grę w pokera, im przynajmniej dość dobrze idzie więc są zadowoleni, to już nie będe mówił, że właśnie PS zrobiło mnie przez nich w balona.

Witam wszystkich.

Aby znać dokładny powód odmowy wypłaty, proszę o skierowanie zapytania do naszego supportu, a otrzymacie punkt regulaminu, na podstawie którego została odmówiona wypłata.

Pozdrawiam.

tomasmt

Napisane przez KatarzynaM
Witam wszystkich.

Aby znać dokładny powód odmowy wypłaty, proszę o skierowanie zapytania do naszego supportu, a otrzymacie punkt regulaminu, na podstawie którego została odmówiona wypłata.

Pozdrawiam.

juz to zrobilem i dostalem odpowiedz ze dzial security nie jest polaczony z supportem i ze oni tego nie maja jak sprawdzic

amx19 Autor wątku
amx19

a mi odpowiedziano że nie mogę uzyskać takiej informacji.