Przejdź do forum
50% zniżki na Hm2 z...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

50% zniżki na Hm2 z PokerStrategy

16 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,852 Wyświetlenia
Lonke777
PokerStrategist

Hej!

W związku z obecną promocją i zniżkami na trackery i tym, że na TAFfie mam 10$ chcę zapytać czy istnieje możliwość zakupu HMa'2 po 50cio% promocji, oczywiście podpinając pod PS.com lecz płacąc nie przez TAFa, a inną drogą?

Bronienie się przed keylogerami stało się już nudne :pokerface:

Ps: Jak będzie konieczne to przenieście do działu hm'a bo nie wiedziałem gdzie dać. _cool:

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
imgoingtomirage
PokerStrategist

Cześć,

Zniżka obowiązuje tylko w przypadku zakupu używając środków zgromadzonych na koncie TaF. Jak nie masz wystarczającej ilości pieniędzy, nikt nie broni polecić nowego użytkownika, czy np. wziąć udział w naszej promocji, gdzie rozdajemy 3 x 50 $ na konto TaF: https://polska.pokerstrategy.com/news/content/79296/ (dotychczas pojawiły się cztery rozdania, nie widziałem, abyś próbował swoich sił w żadnym z nich :()

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
Lonke777 Autor wątku
Lonke777
PokerStrategist

Spamuje linkami na filmwebie ale nie wchodzą :(

Odpowiedz
Cytat
colin666
PokerStrategist

od dawna szukam jakiejś promocji, żeby kupić HM2 Combo Pro. Od chyba 2 lat mam na TaF 30$ z którymi nic nie mogę zrobić.

Myślę kupić HM2 SS za TaF i potem zrobić upgrade i addon. Czy moje obliczenia są poprawne?

HM2 SS -> ADD OM2 SS to HM2 SS 55$
Combo SS to Combo Pro 60$

115$

HM2 SS -> HM2 SS to Pro 40$
ADD OM2 to HM2 Pro 65$

105$

I moje pytanie czy są jakieś minusy takich kombinacji? Czy w ogóle mogę coś takiego zrobić? Czy po czymś takim będę mieć 3 licencje czy jedna będzie się zamieniać w kolejną i poprzednia będzie tracić "moc"?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Twoje ceny nie zawierają naszych rabatów.

Przy upgradzie dostajesz nowy klucz, poprzedni jest dezaktywowany.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
colin666
PokerStrategist

No ja rozumiem, tylko pytam czy uzyskana w taki sposób licencja HM2 Combo PRO będzie w pełni sprawna, czy będą jakieś ograniczenia przez to, że robiłem upgrade'y i addon'y?

Wiem, że ceny nie zwierają waszych rabatów. Moja strategia na tą promocję wyglądałaby tak, że za TaF $ kupiłbym HM2 Small Stakes, i potem obok tego upgrade do HM2 Combo Pro.

Czy w ogóle mogę to tak zrobić?

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Upgradowana wersja nie będzie zawierać ograniczeń. Jeśli jednak chcesz zrobić kilka upgrade jeden po drugim, żeby zaoszczędzić 10 $, to polecam wcześniej napisać do supportu HM2 i dowiedzieć się, czy nie będzie z tym problemu.

Odpowiedz
Cytat
RRiverStaRR
Elite Grinder

a ja mam pytanie.. długo się czeka na klucz?

Odpowiedz
Cytat
colin666
PokerStrategist

Napisane przez imgoingtomirage
Upgradowana wersja nie będzie zawierać ograniczeń. Jeśli jednak chcesz zrobić kilka upgrade jeden po drugim, żeby zaoszczędzić 10 $, to polecam wcześniej napisać do supportu HM2 i dowiedzieć się, czy nie będzie z tym problemu.

w moim przypadku moje 30$ na TaF są martwe od około 2 lat, więc ich nie licze do ceny jaką zapłacę za HM'a, ja liczę to, że wydam ~100$ za HM2 czyli ~33% taniej...czyli gitara:D

dobra napisze do supportu;) dzieki za pomoc;)

Odpowiedz
Cytat
djjaker
Oldschool Grinder

RRiverStaRR niecałe dwa dni czekałem

Odpowiedz
Cytat
bigniusia
Poker Player

Wywala mi taki błąd przy próbie upgradu do OMAHA SS (mam idealnie 27.5 na koncie TAF)

Token validation failed

Odpowiedz
Cytat
colin666
PokerStrategist

Napisane przez bigniusia
Wywala mi taki błąd przy próbie upgradu do OMAHA SS (mam idealnie 27.5 na koncie TAF)

Token validation failed

tez to mialem, wylaczylem i wlaczylem przegladarke i mi pomoglo...mozliwe ze trzeba bylo poczekac, ale ja zrobilem reset przegladarki:P

jak cos to czekalem niecale 24h za licencja;)

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

bigniusia, najprawdopodobniej pomiędzy wybraniem opcji a przejściem do zakupu minęło zbyt dużo czasu i sesja wygasła. Skorzystaj z porady colin666

Odpowiedz
Cytat
bigniusia
Poker Player

Dzięki panowie, w trybie incognito zadziałało.

Problem w tym że się walnąłem i zamiast upgradu do Omaha SS, wybrałem upgrade do Holdema small stakes którego już posiadam...da się to jakoś naprawić? :D

Odpowiedz
Cytat
kodiusz
PokerStrategist

Czy dokonując zakupu pełnej wersji HM2 SS z konta TaF licencja zostanie przypisana na mój adres mailowy ? Pytam bo chciałbym odstąpić ją osobie poleconej, która jeszcze nie ma HMa a przydałby się mu do dalszego rozwoju :)

Odpowiedz
Cytat
imgoingtomirage
PokerStrategist

Licencja należy do kupującego, "odstąpienie" innej osoby nie jest do końca zgodne z warunkami licencji tego oprogramowania.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat