Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] 2 pytania

7 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
682 Wyświetlenia

Witam wszystkich. Mam 2 pytania:
- osoba ktora polecilam wyrobila juz 5000 sp a ja dalej mam tylko 25$, dlaczego?
- jezeli juz sie sprawa wyjasni to prosze o przelanie tych $ na party poker

Zle sa pkt naliczone bo jest napisane ze ma 4634 a dzisiaj napewno dobil do 5k bo to moj narzeczony i jestem pewna na 100%

Pozdrawiam

6 odpowiedzi

Cześć,

punkty są liczone poprawnie, ale rozbieżność może wynikać z tego, że do programu TaF liczą się tylko bazowe StartegyPoints bez żadnych punktów zdobytych podczas bonusów, np. teraz obowiązuje promocja, że jeśli ugra się 1 StrategyPoint, to otrzyma się dodatkowo za ten dzień 10 punktów. Te 10 dodatkowych punktów nie liczą się w promocji TaF, lecz liczą się u Twojego znajomego przy ustalaniu jego statusu.

Jeśli będziesz miała co najmniej 50$ na koncie TaF, to wówczas będzie można zlecić przelew albo na platformę pokerową albo na portfel elektroniczny.

Pozdrawiam,
dohpaZ

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Lifetime StrategyPoints: 5000

A pkt bonusowe nie wliczaja sie do liftime, takze mysle ze cos jest nie tak

Hej ROZJEBIU,

bonusowe StrategyPoints również wliczają się do LifeTime StrategyPoints.

Pozdrawiam,
dohpaZ

Mooris

ROZJEBIU, źle to zrozumiałeś.

Tak jak mówi dohpaZ - pkt. bonusowe Twojemu znajomemu wliczają się do Liftime (taks samo jak Tobie), tylko że jeśli chodzi o promocję TaF, to musi on mieć 5000 punktów bez tych bonusowych, abyś Ty otrzymał za niego $.

Mam nadzieję, że teraz rozumiesz.

Pozdrawiam

Lipens

Spoko wszystko jasne :f_thumbsup: :
Bo to moja narzeczona i powiedzialem jej ze dobilem do 5000 takze bedzie miala drobne na granie :D
Najgorsze jest to, ze gram teraz na roomach nie podpietych pod PS. Alena 888 poker dostalem jakies zaproszenia do turniejow takze moze cos wpadnie i szybko wyrobie te 350pkt :D

Mooris

Napisane przez Lipens
Spoko wszystko jasne :f_thumbsup: :
Bo to moja narzeczona i powiedzialem jej ze dobilem do 5000 takze bedzie miala drobne na granie :D
Najgorsze jest to, ze gram teraz na roomach nie podpietych pod PS. Alena 888 poker dostalem jakies zaproszenia do turniejow takze moze cos wpadnie i szybko wyrobie te 350pkt :D

Albo podepnij jeszcze jakieś konto do PokerStrategy.com _thumbsup:

TUTAJ masz nasze najnowsze oferty - może coś Ci przypasuje.

Pozdrawiam