Pamiętam, że kiedyś za zdobycie 5000 strategy points Pokerowa Strategia dawała 100$. Jestem ciekaw czy ta promocja dalej obowiązuje, bo nie mogę znaleźć info na głównej.
Napisane przez klikacz
Pamiętam, że kiedyś za zdobycie 5000 strategy points Pokerowa Strategia dawała 100$. Jestem ciekaw czy ta promocja dalej obowiązuje, bo nie mogę znaleźć info na głównej.
To za TAF (tell a friend)
Możesz otrzymać nawet do 100 $ za każdego poleconego użytkownika
To, ile pieniędzy otrzymasz za danego użytkownika, zależy od tego, ile StrategyPoints uda mu się ugrać. Za pierwsze zdobyte przez niego 15 StrategyPoints otrzymasz od nas 10 $. Za następne 100 StrategyPoints dostaniesz kolejnych 15 $. Jeżeli natomiast twój przyjaciel zdobędzie 5000 StrategyPoints, wówczas przelejemy na twoje konto dodatkowe 75 $.
Kiedyś pytałem support i chyba faktycznie było +$100 po przekroczeniu 5000 sp, ale przynajmniej od roku nieaktualne.
aktualne... to jest tak ze dostajesz 10$ z taf jak polecony wyrobi 15pkt.. kolejne 15$ jak wyrobi 100 pkt.. i na koniec 75$ jak polecony wyrobi 5000 pkt...
Nie pisałem o TAF, tylko o własnym koncie, ale na 100% pewny nie jestem. Jak coś później poszukam ticket'u, jeśli nikt ze stuff'u się nie odezwie. Pzdr!
Witam,
Taka promocja obowiązuje przy TAFie, tak samemu z siebie nie można dostac 100$
Pozdrawiam
Kiedyś była taka promocja, nawet PS się reklamowało 50$ + 100$ kapitału startowego na początku, nie wiem czy to był standard ale na pewno dotyczył części roomów ale tak jak napisał DieHardPl teraz już tego nie ma.
Napisane przez bastian081
Kiedyś była taka promocja, nawet PS się reklamowało 50$ + 100$ kapitału startowego na początku, nie wiem czy to był standard ale na pewno dotyczył części roomów ale tak jak napisał DieHardPl teraz już tego nie ma.
aaa już wiem , na Party Poker po wyrobieniu 50 $ od razu pokazał mi się bonusik 100$$ w jakiś ratach ♠_cool:
Czyli sytuacja się rozwiązała
Czasami są jakieś promocje związane z TaF - to prawda, jednak są to raczej czasowe promocje - te sztywne zasady obowiązują od dawna.
Pozdrawiam
Tylko nie mieszajcie bonusu 50$ + 100$ (na przykład ten z Party Poker) z bonusami z TaF i jeszcze jakimś bonusem 100$ za 5000 SP