Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Tracker do Studa/Razza

11 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,352 Wyświetlenia
VictorM

W ostatnich kilku dniach Razz na forum stał się bardzo popularny. Sukcesy naszego diamentowego gracza z pewnością się do tego przyczyniły. Gry Studowe nie są ogólnie popularne, dlatego nie stworzono do nich dobrego trackera ani HUDa. Jest dostępny Poker Tracker Stud v2, jest to jednak program mający już kilka lat, a jak wszyscy wiemy w świecie pokerowym zmiany są bardzo szybkie. Program nie posiada HUDa, co niestety ogranicza jego funkcjonalność.

Jest jednak szansa, aby producenci Holdem Managera stworzyli oprogramowanie do Studa/Razza. Mamy możliwość nakłonienia ich do tego kroku dzięki stronie uservoice. Na stronie tej głosuje się na to, które updaty lub poprawki są dla nas ważne. Jest wymieniony także dodatek do obsługi tych mało popularnych, lecz jednak bardzo ciekawych gier. Każda osoba ma dziesięć głosów i może wybrać które poprawki poprze, dając każdej maksymalnie 3 głosy. Aby zagłosować, wystarczy wejść na stronę:

http://holdemmanager.uservoice.com/pages/5307-holdem-manger-suggestions

i oddać swoje trzy głosy na Add Stud game support.

Aktualnie ten update ma około 230 głosów. O ile ten wynik podniesiemy?

Na koniec chciałem zaznaczyć, że jest to moja prywatna inicjatywa, nie inicjatywa Poker Strategy.

10 odpowiedzi
napalm77

oddałem głos na ten tracker +3

Endurx

a ja odkryłem że jak mamy fire foxa albo opere to możemy zagłosować dwa razy :f_cool: z Internet Explorera i z wcześniej wymienionego

Shuma87

Z tego co wiem to producenci HEM pracują już nad trackerem do RAZZA

Janosikgdy

Ja oddałem głos na to aby były od razu staty sformatowane przy wrzucaniu ręki na forum, jest to dla mnie ważniejsze :P

VictorM Autor wątku
VictorM

Na podanej wyżej stronie przyjęli tylko obsługę Cakea.

Ale rzeczywiście w necie znalazłem informację, w której Roy (cały szef produkcji Holdem Managera) zapowiada Studa na najprawdopodobniej 2010 rok. Nie ma informacji o stopniu zaawansowania, nie wiadomo więc czy będzie to początek, czy koniec przyszłego roku. Myślę jednak, że nasze głosy się nie zmarnują i być może Stud powstanie odrobinę wcześniej niż planowali.

VictorM Autor wątku
VictorM

Gdyby kogoś interesowało, twórcy Holdem Managera wygadali się kiedy będzie tracker do studa:

We are planning to add stud support next summer. I would imagine we will have stud support before PT3.

Wiadomość napisana 17-12-2009 na forum Holdem Managera.

andyfoe69

Zagłosowano :)
powoli pnie się w górę...

napalm77

cały czas mozna głosować :f_eek:

napalm77

Napisane przez napalm77

jak wyżej

Bono1987

Napisane przez napalm77

Napisane przez napalm77

jak wyżej

A do kiedy jest to głosowanie ??:) Bo pamiętam , że już kiedyś głosowałem. I teraz znowu oddałem swoje 3 głosy :)