Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Prosba o material FL SH

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
613 Wyświetlenia
klz03
BlackMember

Siema. bede robil session review na limitach od 0,10/0,20 do 1/2. Planuje zrobic kilka takich filmow, nie wiem dokladnie ile. Bardzo prosze o przesylanie mi swoich sesji, najlepiej ze statystykami. Do nagrywania polecam program camtasia 7, ktorego wersje 30dniowa mozna sciagnac za darmo. Filmy najlepiej wrzucac na rapida albo megaupload, a nastepnie linka w tym topicu. Polecam kazdemu taka forme darmowego sprawdzenia swojej gry.

Pozdro

7 odpowiedzi

Przy okazji jeśli ktoś wie co zrobić w Camtasi 7 by nagrywała statystyki, to byłbym wdzieczny za pomoc.

psychoreaper
Oldschool Grinder

http://www.megaupload.com/?d=NHKTKSPX

Prosze bardzo. W sumie troche czasu juz minelo od Twojej prosby o material, ale co tam. Moze bedziesz mial chwile kiedys i rzucisz okiem na moje fishowe poczynania ;) Gralem 2 stoliki na P* 0.50/1$. Film trwa jakies 37 minut. Statystyki to standardowe ustawienia HUDa w Elephancie

Pozdro _smile:

klz03 Autor wątku
klz03
BlackMember

plik jest chwilowo niedostepny. jak mozesz to wrzuc jeszcze na rapida, bo z megaupload czesto sa problemy.

psychoreaper
Oldschool Grinder

Hmm... u mnie dziala, no ale trudno. Juz wrzucam na rapida.

klz03 Autor wątku
klz03
BlackMember

ok megupload sie odblokowal:)

Witam

@Achil musisz w opcjach ustawić aby nagrywał przezroczyste okna / transparent windows.

Pozdrawiam

psychoreaper
Oldschool Grinder