Witam!
Ostatnio na jednej stronce widziałem ciekawy format treningu. W skrócie polega to na tym, że uczeń nagrywa filmik, w którym opowiada o swoim toku myślenia (to jest kluczowe wg mnie) oraz zadaje pytania do trenera. Później trener odpala jego produkcję i obserwuje gre. W momentach gdzie były jakieś problemy albo ma coś do dodania to po prostu stopuje film ucznia i dodaje swoje komentarze.
Bardzo mi się to spodobało
Jak ja gram i z kimś gadam to nie potrafię już skupić się na grze a jak nakręcam filmik to gram praktycznie ta samo jakbym grał bez tego (no może różnica jest ta, że filmik taki nakręca się raczej na 2 stołach, żeby móc spokojnie dodać komentarz a normalnie gram na 4)
Sam właśnie umówiłem się z Panadolem na taką formę treningu.
I teraz najlepsze !! xDD
Sam bym chciał się sprawdzić w takiej formie i teraz właśnie prośba do was. Pierwsze 3 osoby, które nagrają film i wyślą mi go mogą się spodziewać (moich skromnych) ocen za free
(czy to nie wspaniałe)
Teraz kilka wymagań:
Film z komentarzem własnym -> mówicie dlaczego tak gracie, możecie zadawać pytania dotyczące ogólnie gry itp
Gracie na 2 stołach -> film zajmuje dużo mniej miejsca + macie czas na komentarze.
Gracie SH -> nie lubie za bardzo FR ale jeśli nie będzie 3 chętnych na filmy z SH to FR też chętnie ocenie (tylko wtedy już raczej na 4 stołach)
Gracie na 0.5/1 - 2/4 -> niżej to wystarcza czysta teoria z artów. Na 3/6 nie czuje się jeszcze specem. Aha i znowu jeśli nie będzie chętnych na te limity to 0.25/0.5 SH albo nawet FR też mogę obejrzeć i ocenić.
Filmik trwa koło 30 minut
Linki do ocenionych filmów to raczej wstawimy na forum (chyba, że ktoś bardzo by nie chciał)
Mam nadzieje, że pomysł się wam spodoba
(tak wiem, że nie jestem wielkim mistrzem FL ale może czegoś się wszyscy nauczymy)
Czekam na zgłoszenia !!