Dużo nas jutro będzie grać? Kto zamierza?
Out. Przez pierwsze 100 handów takie bezkarcie, że staty pokazywały mi 2x obejrzane 4th i 1x 5th... Potem mi ze 3razy nie siadły lepsze drawy i papa..
Kilku jakichś "nowych" Polaków widziałem, bo np nie kojarze (na pewno nie w razzie) Bl3ffCuth3r (jakoś tak).
niestety rowniez odpadlem, przez godzine nie mialem ani jednej dobrej karty zawsze typu K9X ;ppp Rodri jakie grywasz rodzej? Razz rowniez?
Ostatnimi czasy znów odpoczywam, w marcu tylko trochę grałem w razza, obecnie się relaksuję ostatnim dniem MicroMillions, do konca marca zagram jeszcze tylko kilka stepów za euro - może się uda dostać do EPT Berlin, a ogólnie od kwietnia kontynuuję granie w razza...
razz na stars? ogolnie ostatnio malo stolow jest dostepnych na nizszych stawkach typu 0,5 wiec ostatnio juz sam nie wiem nawet co grywac, czy moze zoom czy sng a razz dodatkowo ... 22 maja wedlug planowanego terminarza ma odbyc sie turniej razz hi mi lo wiec pewnie trzeba bedzie sprobowac, ale w srodkowej fazie turnieju przy niskim stacku raczej liczy sie chyba w wiekszym stopniu szczescie ;ddd
pozdrowienia
ja sie doczłapałem do kasy.
a powiedzcie czy są jakieś sng w razie? kiedys chyba były..