Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
venatici

:challenge:

Odpowiedz
Cytat
emomaniac

ktory to ? pewnie jebałem jak bure suke...

Odpowiedz
Cytat
sh2ckal

Widzę, że FL powoli odchodzi do lamusa, bo nawet w prywatnych treningach nie ma już ofert. Macie namiary na kogoś kto mógłby mi pomóc usunąć moje leaki. Proszę pisać na PW. Z góry dziękuję

Odpowiedz
Cytat
venatici

W prywatnych treningach to nie ma ofert od kilku lat :P

Kliknij tu, na pewno znajdziesz interesujące Cię info :)

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

Nie ma info bo kochane PS zabrania umieszczanie ofert chyba ze jesteś trenerem od nich. Sh2ckal prywatne treningi droga zabawa i wątpię żeby jakiegokolwiek gracza micro było stać na wydanie 50$ na godzinę(to i tak bardzo niska cena nie wiem czy ktoś się bawi za tyle). Warto też zaznaczyć że 2-3 h gówno Ci dadzą :) za przeproszeniem. Także niema już trenerów którzy się opłacają dla gracza micro do 0,5/1. Może jakieś takie główne leaki wynaleźć, ale wiem z doświadczenia że jak zaczyna się treningi prywatne to prawie całą gra to jeden wielki leak i nie wiadomo w co ręce włożyć. Radzę Ci powiedzieć ile możesz dać za godz. i może normalny gracz się zgłosi z jakąś propozycją, znaczy się pierdolnij ogłoszenie :D

Odpowiedz
Cytat
venatici

Pan prezes Belik grajac micro bral coachingi i byl w stanie na nie zarobic :)

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

Tak ? :D A wiesz od kogo i za ile :) ? Belik grał 0,5/1 z tego co pamiętam jak zaczynał treningi poza tym miał bardzo dobrego trenera :f_drink: który miał bardzo przystępne ceny niestety już nie prowadzi treningów. Jest jeszcze różnica między kimś kto poświęca cały czas na grę i może dużo rozegrać, a kimś kto gra dorywczo czy jak to tam nazwać.

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Jest ktoś kto chce odsprzedac jedna licencje do PTR4 ?

Odpowiedz
Cytat
venatici
Odpowiedz
Cytat
RobinsonV

Bracia fixowcy :f_drink:
Jaki bankroll na 0,25/0,50 badugi? 300bb wystarczy?

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

W BB to powinno wystarczyć, 150$. Wszystko zależy od skilla, można mieć zjazd 1000BB nawet i więcej. :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
ultrac

Cuda można zobaczyć w pokerach w short runie :f_biggrin:

Tak jak napisał tigerek wszystko (prawie wszystko :coolface: ) zależy od skilla. Ja jestem bankrollowym nitem i chyba bym 500-600 Big Betów brał na gry Fixed 0,25/0,50, szczególnie short-handed. Ale 300 pewnie byłoby akceptowalnym standardem :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Walderam

Siemano sfixowanej braci ;)

Dawno mnie tu nie było, oj dawno...

Tak rozmyślam nad powrotem do gry, ale jedynie z doskoku, bo wolnego czasu jak na lekarstwo w... ostatnich latach. Nie ma szans na jakieś konkretne grindowanie, jedynie jakieś takie sesje po 2-3h 2-3 razy w tygodniu mogłyby wchodzić w grę. Da się jeszcze coś zarobić na micro w dzisiejszych czasach? Jeśli chodzi o platformę, to pewnie grałbym na starsach... Dajcie znać, co w trawie piszczy ;)

Ciekawi mnie, czy fix jeszcze żyje, czy już całkowicie umarł? :P

Odpowiedz
Cytat
AceBestini

long time no see WALDERAM

;)

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez Walderam

Tak rozmyślam nad powrotem do gry, ale jedynie z doskoku, bo wolnego czasu jak na lekarstwo w... ostatnich latach. Nie ma szans na jakieś konkretne grindowanie, jedynie jakieś takie sesje po 2-3h 2-3 razy w tygodniu mogłyby wchodzić w grę. Da się jeszcze coś zarobić na micro w dzisiejszych czasach? Jeśli chodzi o platformę, to pewnie grałbym na starsach... Dajcie znać, co w trawie piszczy ;)

Z fixem nie jest najlepiej, wielu graczy się przebranżowiło. Duży potencjał jest w SPINACH i tam przeszło wielu z Nas. Idealna gierka dla rekreacyjnego gracza. :f_thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez Walderam

Odpowiedz
Cytat
venatici

Moim skromnym zdaniem jeżeli chcesz grać rekreacyjnie to najlepiej wybrać odmianę, gdzie jest najbardziej soft field, a taką są właśnie spiny. No chyba, że chcesz się tłuc ciągle z tymi samymi ryjami na $0,25/$0,50 :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Walderam

Właśnie patrzyłem sobie, jak jest z gierkami na Starsach i co tu dużo kryć - totalna porażka jeśli chodzi o full ringi, faktycznie będę musiał pomyśleć nad jakąś alternatywą, tym bardziej, że czas na grę będę miewał o różnych porach dnia i nocy - ot taka praca, że mam bardzo nieregularne dłuższe przerwy... Oznacza to, że rzadko kiedy akurat będę miał okazję odpalić soft w godzinach, w których jest w czym wybierać jeśli chodzi o stoły FL FR... No nic, nie pali się, podchodzę do tego na spokojnie, póki co to muszą mi odblokować konto na Starsach, bo jak wczoraj odpaliłem soft, to mi od razu zblokowali konto "dla bezpieczeństwa" :D

Dzięki za powitanie ;)

Odpowiedz
Cytat
patolog44

czemu zablokowali?

Odpowiedz
Cytat
Walderam

Od mojego ostatniego logowania minęło sporo czasu - zmieniłem kompa i numer IP i pewnie dlatego założyli blokadę ;)

Odpowiedz
Cytat