Chudy świata nie zmienię .. i już nie zamierzam nikogo nawracać na "dobrą" drogę. Szkoda mi czasu, którego i tak mam mało. Mógłbym wzorując się na Urbanie II rozpocząć kolejną krucjatę krzyżową, ale skoro kościół już nie pali na stosie to czy mi wolno wyżynać ?
Odbiłem od dna jakiś czas temu, teraz jednak dostaję lekko po 4-ech literach, ale daleko mi do tego żeby się użalać. Z hud'em u mnie ciężko bo nadal gram na lapku pożyczonym więc nie instaluję tam hm'ów itp. Z tego wynika brak wkładu. Moje to co złapię na żywo i co się gdzieś tam odłożyło przez okres kilku miesięcy na cloud hm. O dziwo jakiś czas temu włączyli tam opcję Snowie for Cloud. Takie gówienko co to analizuje twój spot i "mówi" ci która linia jest najlepsza vs EV. Za cholerę w niektórych spotach zgodzić się z nim nie mogę, bo biedny Snowie nie zna specyfiki przeciwnika i game flow.
Za jakiś czas jak kupię lapka .. a jeszcze nie wiem jak to zrobię... to a pewno spoty się u mnie pojawią. Póki co bardziej się udzielam na fb w ramach oceny muzyki i filmów niż tutaj. Wynika to też z tego, że nasze piękne państwo chce abym dopłacił do podatku trochę k PLN.
Z innych frontowych doniesień. Mój uczeń shotuje już 0.25/0.5. Zaczął od 20$, żeby po prostu przelecieć przez 0.1/0.2. Na tych stawkach to masakra. Jakieś 5-6BB/100.