Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
tigerek73

:happy: :sdrink :coolface:

Odpowiedz
Cytat
ambitny

jak byś okreslił różnicę pomiędzy dobrym regiem na 2/4 teraz a 2 lata temu?

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez hairysnake
Dobra, kto obejrzał i może coś powiedzieć na temat tego materiału ?

Obejrzał ? No co ty a kto mi rake nabije ? :coolface:

Jak chcesz jakieś video, to mogę poszukać coś Byrona Jacobsa. Nieważne co tam kolarz o nim myśli, skoro typ gra/grał 30/60 + czy ile tam i brał treningi u Kobeyarda to coś tam wie. Myślę, że można się od niego czegoś nauczyć te nagrania chyba z zeszłego roku, na pewno ci nie zaszkodzą Jak będziesz zainteresowany to napisz mi tutaj bo nie wiem czy tego szukać.

Odpowiedz
Cytat
klz03

nawet nie chodzi ze jest jakas kolosalna roznica miedzy teraz a 2 lata temu. cornholio po prostu nei gra, nie zna graczy. i do tego raczej nie jest w formie, skoro nie grinduje ;)
żaden film nie da tyle co samodzielne analizy i uważna gra. filmy to ciekawostka glownie

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

@ chudyand1
Ja bym był zainteresowany jak coś.

Odpowiedz
Cytat

Bylem na tych treningach. Raczej w stylu Boomera czyli teoretyczne o GTO. IMHO szkoda czasu. Nestepny ma byc gra na zywo. Cornholio sam przyznal, ze ze wzgledu na robote nie bardzo ma czas na gre.
Edit. A masz moze Chudy using stats Byrona?

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Chudy i jeszcze pytasz ???? To mi przypomina pewien rysunkowy "dowcip"

- Co robisz dziś wieczorem ?
- Namówiłeś mnie.

Tak oczywiście, że chcę. Jak masz to daj znać. Znajdę jakieś 1GB miejsca na swoim serwerze (dla wszystkich żeby nie było). Dam Ci namiary.

Odpowiedz
Cytat
venatici

:sdrink

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez InvertedRow

Edit. A masz moze Chudy using stats Byrona?

Nie. Zresztą zbanowali by mnie pewnie za handlowanie filmami PS a ciebie dla przykładu na zasadzie "bo tak" :rolleyes: Tak czy inaczej nie wiele tracisz bo niczego ciekawego się nie dowiesz z tej produkcji jeżeli chodzi o staty. Gdzieś u mnie na blogu wisi art o statystykach i pisałem go uwzględniając również co ciekawsze rzeczy z tego video ale serio dla kogoś kto gra dłużej niż dwa miesiące ta produkcja taka sobie.

@ UP Wszyscy

W takim razie musicie uzbroić się w cierpliwość bo po formacie nie mam jednak na dysku tego , ale znam osobę, która zna osobę, która kiedyś znała osobę, która mogła wiedzieć kto zna osobę, która może mieć do tego dostęp... o ile jeszcze żyję.

Postaram się to dla was zmotać jak najszybciej ale prawie na pewno nie w tym tygodniu bo najpierw muszę ogarnąć numer od mojej turbo sfochowanej ex do typa, który jest mendom i za info każe sobie płacić drogim alkoholem aby mieć namiar na kolesia, którego należy ściągnąć z Belgii by otworzył skrytkę w której znajduje się szyfr do szafki w której jest telefon.... Stay tuned.

Overall do ogarnięcia, muszę tylko znaleźć trochę czasu.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez venatici

A ty czego potrzebujesz ? :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
venatici

Napisane przez chudyand1

Napisane przez venatici

BB :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez venatici

Napisane przez chudyand1

Napisane przez venatici

Chciałem trochę oddać na stole... chyba nie wyszło

Zawsze można zrobić ukłon w stronę psycho on ma w skarpecie tyle BB i tak obrzydliwie jest overloaded że mógłby używać BB zamiast kamieni przy budowie muru chińskiego :coolface:

Odpowiedz
Cytat
venatici

Napisane przez chudyand1

Napisane przez venatici

Napisane przez chudyand1

Napisane przez venatici

Chciałem trochę oddać na stole... chyba nie wyszło

Zawsze można zrobić ukłon w stronę psycho on ma w skarpecie tyle BB i tak obrzydliwie jest overloaded że mógłby używać BB zamiast kamieni przy budowie muru chińskiego :coolface:

:ayfkm: :ayfkm: :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
Masqb

Każdy reg 3/6+ z dużą próbką >>>>> (cornholio = boomer = ~reg 1/2) >>>> byron jacobs :truestory:

Odpowiedz
Cytat
klz03

zgadzam się z masqb ;) jakby taki corhnolio wygrywał z łatwością, to cokolwiek by gral. po pracy, w weekendy, w czasie urlopu. zawsze kilka tysięcy baksow w rok, taka rekreacyjna gra (jak się gra b.dobrze) można sobie naruchać, a to dla każdej narodowości sa fajne wakacje już. a tych typów nie widać w ogóle, co tez powinno dawać do myślenia :) to już lepiej sobie załatwić próbkę z 10/20 czy 15/30 i siedzieć w bazie ucha czy kogoś tego pokroju i starać się zrozumieć tok myślenia (nie kopiować zagrania). drobna inwestycja a można się miliard razy więcej nauczyć niż od cornholia, jacobsa czy innego tworu nie grającego w pokera ;)

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Chudy to mnie jednak dobrze zna... :truestory:

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

może ktoś podratować z realoadem na ps? :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Powiem wam jedno. Jak już fishe zaczynają was przepraszać za trafione outy, to znak, że nie idzie najlepiej. :yaoming :

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez Cogitus
może ktoś podratować z realoadem na ps? :f_rolleyes:

Gdzieś ty się zapodział. :thinking:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez psychoreaper
Powiem wam jedno. Jak już fishe zaczynają was przepraszać za trafione outy, to znak, że nie idzie najlepiej. :yaoming :

Tak na prawdę to nie wiem czy ktoś jest do przodu . Jest dramatycznie teraz. Oglądam regów i mało który jest na plus, w moich statach. Mam kilku którzy mają w 3-4k hands ( stare kasuje ) i mają po -250BB. Na plus jest kilku , dosłownie. Goście których rok temu uważałem za tuzów naszych limitów, mają minus.

Jest coraz trudniej. Nawet fiszę czasami zaskakują.

Odpowiedz
Cytat