A jak ma JX, TX i
to wolisz mu dać darmową kartę i sprawdzasz ANY R? J
i T
też?
Zależy jakie ready miał Rubin, ale ja tutaj cbetuję tego turna i na river sprawdzam donka z d*py. Robię notkę i jadę dalej.
A jak ma JX, TX i
to wolisz mu dać darmową kartę i sprawdzasz ANY R? J
i T
też?
Zależy jakie ready miał Rubin, ale ja tutaj cbetuję tego turna i na river sprawdzam donka z d*py. Robię notkę i jadę dalej.
Wole dac bo on na river czesto da nam beta z calym zakresem ,a na 2c river donk co zrobisz mi sie wydaje ze check T call R nie jest takie zle. Mozliwe ze juz jestesmy w plecy czyli jemu wkladamy kase do kieszeni . . .
Z godnie ze sztuką z materiałów dla srebra i braku readów optymalnie by było czek Turn i czek/cal river.
O ile czegoś nie pokręciłem.
Ale po kilkunastu rozdaniach już wiedziałem że to rybka. Regularnie open limpował. Robił się agro jak coś trafił. I rzadko oglądał SD.
Tacy goście często callują flop a dużo z rzucają turn i river.
Z Q pewnie by się aktywował już na flopie.
Gdybym dał mu darmową kartę, byłbym w kropce. Niektóre fisze traktują to niemal jak zachętę do blefu, a ja miałem za słabą kartę żeby sprawdzać blefy.
Za to gdybym dostał reise to w grę wchodzi ta nieszczęsna 9.
Skoro nie z rzucił turna to dalsze c-betowanie było już zbyt ryzykowne.
Za to x/cal obowiązkowy bo jak zauważył venatici ten z d...y donk miał pewnie repować tripsa Q
Fisze tak mają.
I jak to mówi hairysnake donk river to u niektórych standard.
Jakby taki ostatni gest rozpaczy.
A nuż widelec się uda.
A jak raz się takiemu uda, to już będzie tak stale robił
HEhe sam mowisz ze std u niego bedzie bet na river to wolisz dostac 100% bet river i wygrac z blefem czy bronic na turn swojego monstera
Widzę tigerek73 że wymiatasz w tym miesiącu
I dzięki za ocenę rozdań :fdrink
venatici również dziękuję za ocenę rozdań :fdrink
Pozdrawiam.
Co ja pacze ? :yaoming :
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 3
Hero (BB): $10.00
UTG: $14.78
BTN: $23.58
SB: $16.90
SB posts SB $0.10, Hero posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 6♠ 3♥
fold, fold, SB calls $0.15, Hero checks
Flop: ($0.50, 2 players) A♠ 8♣ 7♦
SB checks, Hero bets $0.25, SB raises to $0.50, Hero calls $0.25
Turn: ($1.50, 2 players) 8♦
SB checks, Hero bets $0.50, fold
Hero wins $1.43
weź mi nie mów że miałeś tam 63, pozmieniałeś to, przecież ten call jest jakby to powiedzieć, mhm, nieprofitowy;p
Napisane przez ambitny
weź mi nie mów że miałeś tam 63, pozmieniałeś to, przecież ten call jest jakby to powiedzieć, mhm, nieprofitowy;p

PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
sharan69vps (SB): $15.50
chudyand1 (BB): $10.00
jokalo1 (UTG): $19.58
NocturnesOP9 (MP): $7.58
slimfast (CO): $10.35
dukov 777 (BTN): $14.50
sharan69vps posts SB $0.10, chudyand1 posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) chudyand1 has A♠ J♠
fold, NocturnesOP9 raises to $0.50, slimfast raises to $0.75, fold, fold, chudyand1 calls $0.50, NocturnesOP9 calls $0.25
Flop: ($2.35, 3 players) A♥ J♦ 4♣
chudyand1 checks, NocturnesOP9 bets $0.25, slimfast calls $0.25, chudyand1 raises to $0.50, NocturnesOP9 calls $0.25, slimfast raises to $0.75, chudyand1 raises to $1.00, fold, slimfast calls $0.25
Turn: ($4.85, 2 players) Q♣
chudyand1 bets $0.50, slimfast raises to $1.00, chudyand1 calls $0.50
River: ($6.85, 2 players) J♥
chudyand1 checks, slimfast bets $0.50, chudyand1 calls $0.50
slimfast shows 4♥ 4♦ (Full House, Fours full of Jacks) (Pre 51%, Flop 83%, Turn 91%)
chudyand1 shows A♠ J♠ (Full House, Jacks full of Aces) (Pre 49%, Flop 17%, Turn 9%)
chudyand1 wins $7.69
Jak ja mam kufa grać ten river
Chujnia jak nic
Chociaż gdybym był wyspany pewnie bym coś tam odwinął
Napisane przez chudyand1
Napisane przez ambitny
![]()
![]()
Mam nadzieje, że jeszcze ktoś oprócz mnie ma wrażenie, że za oknem PokerTrackera kryje się siusiak.
ja bym walił donka, to slimfast, ciekawe czy by Ci tu odwinął jeszcze;p
Dobra lista fiszów
Jako, że bardzo słabo gram to i pacze tylko w staty bo myślenie mi nie wychodzi i zapomniałem, że on jest w stanie z tym swoim 8% odwinąć mimo wszystko 44 preflop, a po turnie widziałem tylko AA. Chyba ch/r jest w niego ok bo on ma czasami odpał i tam może jakieś AQ zaplątane tak gra etc.
Napisane przez chudyand1
Co ja pacze ? :yaoming :PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 4 players
Hand converted by PokerTracker 3Hero (BB): $10.00
UTG: $14.78
BTN: $23.58
SB: $16.90SB posts SB $0.10, Hero posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has 6♠ 3♥
fold, fold, SB calls $0.15, Hero checks
Flop: ($0.50, 2 players) A♠ 8♣ 7♦
SB checks, Hero bets $0.25, SB raises to $0.50, Hero calls $0.25Turn: ($1.50, 2 players) 8♦
SB checks, Hero bets $0.50, foldHero wins $1.43
Ja ci powiem co widzisz ... missclik w moim wykonaniu tak to czasem jest jak sie gra 7-10 stolow a nie 4 wiec :fdrink
nvm byłem na turbo fochu wczoraj bo drugi raz w tym roku zjebał mi się monitor
Rozdanie wisi bez nicka bo nie wrzuciłem na zasadzie trolingu po prostu chciałem się poczuć przez chwilę jak bohater
GL
12groszy666 , który to z Nas , bo nie mogę nic znaleźć na forum. Dawno go nie widziałem, a dzisiaj wbił się na stoliki, trochę nisko jak na niego.
Napisane przez tigerek73
12groszy666 , który to z Nas , bo nie mogę nic znaleźć na forum. Dawno go nie widziałem, a dzisiaj wbił się na stoliki, trochę nisko jak na niego.![]()
Nas to jest chyba Nasir bin Olu Dara Jones
W przerwie pomiędzy wpierdolami, mała historyjka obrazkowa.
Wrzesień:

Październik:

Listopad:

Grudzień...?