A już myślałem że coś narozrabiałem i będą wciry.
Napisane przez krychu15
Nie wyskoczę od razu z 6 na raz, powolutku jeden więcej, dzisiaj zagram na 3 zobaczymy jak pójdzie![]()
Jasne, że według własnych możliwości należy grać. Ale granie 8 h 2 stoliki na raz, brzmi przerażająco
Ja gram narazie 5 na raz, więc też jakimś PRO w tej materii wcale nie jestem.
Powodzenia z powiększaniem puli stolików, to nadaje dobrą dynamikę grze no i te $$$
No 8 godzin bo dla ludzi z moim wykształceniem nie ma roboty w tym kraju i jestem aktualnie bezrobotny, po za tym, grę zaczynam dopiero po 16+ bo na party fiucie tak się zlatują ludzie... Nie wiem jak na innych platformach.
Niech sobie gra na dwóch z tabelkami w ręku. Dobrze na tym wyjdzie, a jak ma czas nie gra 8 godzin i coś poogląda i poczyta o pokerze , fajnie było by być bezrobotnym teraz chyba.
P.S.
Ależ farcom , masakra - 40BB 557h. Robię przerwę masakra. Dzięki kilku świetnym decyzją mam tylko 40BB.
Hehe kiedyś zadałem jakiemuś trenerowi pytanie czy dałby rade utrzymać się z gry w pokera na co odpowiedział mi, że bez problemu, ale na szczęście nie musi. Trochę tego nie rozumiem, jeżeli ja miałbym predyspozycje do utrzymania się z pokera to nawet bym ofert pracy nie przeglądał, fakt faktem, że zdarzają się downswingi ale po to jest BRM, żeby się w miarę utrzymać na poziomie
Mam jeszcze pytanie czy jeśli pobiorę software FTP to mogę przeglądać stoliki bez rejestracji?
Chyba nie bo musisz się zarejestrować.
Jeśli chodzi o utrzymywanie się z pokera, to bardzo ciężka praca i stresogenna, ja bardziej myślę o dodatkowej kasie do pracy i ewentualnie jak dożyje dokładanie do niezłej emeryturki.
Nikt nie mówił, że będzie lekko hehe, a co stresującej pracy to wiecie, że najbardziej stresujący zawód na świecie to..... programista :D? Poważnie mówię.
Zatrudnij się w mojej firmie pod rządami japończyków Sumitomo. Na wszystko instrukcja musi być.
Napisane przez tigerek73
Zatrudnij się w mojej firmie pod rządami japończyków Sumitomo. Na wszystko instrukcja musi być.
hmm kiedyś słyszałem, że Japończycy mają dziwny zwyczaj plucia w pomieszczeniach na podłogę ;o
Yo Didżeje na starsach ile trzeba rozegrać rozdań na limicie 1/2 aby supernova wyrobić ?
Oczywiście orientacyjnie
Po wstawieniu tylko 7 rozdań już mi wywala "Przekroczyłeś dzisiaj maksymalną ilość nowych tematów na forum z przykładowymi rozdaniami. Weź udział w dyskusjach o rozdaniach innych użytkowników!" wie ktoś dlaczego?
Wreszcie mi przyfarciło z All-inem. Rozegrałem sobie 120h na 0,5/1 no i odbiłem 30BB co daje 60BB na limicie którym gram w tym miechu. Nie lubię mieć sesji dniowej do tyłu na tym limicie jak dla mnie to żenada.
Grabbed by Holdem Manager
Limit Holdem $0.50(BB) Poker Stars
SB ($13.15)
BB ($10)
UTG ($2.75)
UTG+1 ($42.25)
CO ($93.75)
Hero ($13.45)
Dealt to Hero J♠ A♦
UTG calls $0.50, UTG+1 raises to $1, fold, Hero raises to $1.50, fold, fold, UTG raises to $2, UTG+1 calls $1, Hero calls $0.50
FLOP ($6.75) A♠ 9♠ 9♥
UTG bets $0.50, UTG+1 calls $0.50, Hero calls $0.50
TURN ($8.25) A♠ 9♠ 9♥ T♠
UTG bets $0.25 (AI), UTG+1 folds, Hero calls $0.25
RIVER ($8.75) A♠ 9♠ 9♥ T♠ J♣
UTG shows Q♦ A♥
(Pre 73%, Flop 71.7%, Turn 65.9%)
Hero shows J♠ A♦
(Pre 27%, Flop 28.3%, Turn 34.1%)
Hero wins $8.35
Napisane przez brommy
Napisane przez tigerek73
Zatrudnij się w mojej firmie pod rządami japończyków Sumitomo. Na wszystko instrukcja musi być.hmm kiedyś słyszałem, że Japończycy mają dziwny zwyczaj plucia w pomieszczeniach na podłogę ;o
Są bardzo grzeczni i wszystko muszą mieć idealnie poukładane, praca, zakres obowiązków , bezpieczeństwo, ergonomia pracy. Dla nas jest to męczące nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni.
Napisane przez psychoreaper
tigerek spojrz czasem na czat jak grasz![]()
Jaki masz nic pay... coś tam . Sorki ale jestem mało rozgarnięty i 6 stołów to dla mnie 110% pracy mózgu.
Napisane przez tigerek73
Napisane przez brommy
Napisane przez tigerek73
Zatrudnij się w mojej firmie pod rządami japończyków Sumitomo. Na wszystko instrukcja musi być.hmm kiedyś słyszałem, że Japończycy mają dziwny zwyczaj plucia w pomieszczeniach na podłogę ;o
Są bardzo grzeczni i wszystko muszą mieć idealnie poukładane, praca, zakres obowiązków , bezpieczeństwo, ergonomia pracy. Dla nas jest to męczące nie jesteśmy do tego przyzwyczajeni.
Napisane przez Avestan
Po wstawieniu tylko 7 rozdań już mi wywala "Przekroczyłeś dzisiaj maksymalną ilość nowych tematów na forum z przykładowymi rozdaniami. Weź udział w dyskusjach o rozdaniach innych użytkowników!" wie ktoś dlaczego?
No żebyś za szybko się nie nauczył i nie ogrywał trenerów.