Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686 K Wyświetlenia
hairysnake

A propos trenerów fixa .. zachodzę sobie do działu treningi i co .. i gów ... Sekcja polska i angielska dają równo dupy za przeproszeniem.

Źle to ująłem więc naprostuję. Nie trenerzy dają ciała, a PS, który chyba zapomniał o niszowej odmianie i darował sobie treningi. Omaha kuleje podobnie. Coś się zmieni w najbliższym czasie ?

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

Jesli chcesz specjalnie dla ciebie zaloze temat tam.

Odpowiedz
Cytat
ironslax

@trzcinek

Jest szansa na jakieś nowe filmy lub regularne treningu z Twoim udziałem?

Odpowiedz
Cytat
streetballplayer
Spoiler

Napisane przez ironslax
@trzcinek

Jest szansa na jakieś nowe filmy lub regularne treningu z Twoim udziałem?

Byłoby fajnie, gdyby coś się zmieniło w tym temacie :) Czekam też w sumie na jakąś pozytywną zmianę :)

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

PS kalkuluje fix padł (czytaj mało graczy w to gra i przychodziło na treningi) to i tereningów niema proste ,chcecie sie czegos nauczyć płacić za prywatne $$$ :) A jeśli zdziałacie coś tymi wpisami i ruszą jakieś treningi to :fdrink. A co do umierania FIXa i złych stołów błagam was :D zresztą kto ma wygrywać ten bedzie wygrywał ,a reszta może narzekać że umarła odmiana jest zaregowana 2/4 to same wyjadacze typu ZinZar , DismasX ,2tight2win22 ,sinsadir ogólnie nie do przejścia także radzę przejść w rozkwitającą odmianę NL ...

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez Mateuszz89
2/4 to same wyjadacze typu ZinZar , DismasX ,2tight2win22 ,sinsadir ogólnie nie do przejścia także radzę przejść w rozkwitającą odmianę NL ...

Trzech z nich mam oznaczonych jako reg fiszy czwartego nie znam :coolface:

Nie będzie treningów fixa na to nie ma co liczyć..

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Napisane przez chudyand1

Napisane przez Mateuszz89
2/4 to same wyjadacze typu ZinZar , DismasX ,2tight2win22 ,sinsadir ogólnie nie do przejścia także radzę przejść w rozkwitającą odmianę NL ...

Trzech z nich mam oznaczonych jako reg fiszy czwartego nie znam :coolface:

Nie będzie treningów fixa na to nie ma co liczyć..

W kwitnące no limit trzeba umieć grać i to lubić i mieć predyspozycje. Fisho regi trzeba nauczyć się oswajać. To co mówi mateusz torchę mi przypomina pewne zdjęcie

Gdybym miał tak patrzeć na fix'a to trzeba by było siedzieć na FL50 i grindować 12h dziennie żeby coś z tego mieć, ale wtedy znienawidziłbym to zajęcie.

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

A mnie to co pisze Mateusz przypomina bakę z zaistaniałej sytuacji i nie doszukiwał bym się tam jakiś głębszych filozoficznych rzeczy.

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

:D :D :D FIX żyje :D :D :D tylko przywrócicie jeszcze do życia więcej szarych komórek :P a co do treningów nie myślał nikt nigdy żeby się zrzucić grupą na kogoś. Ale czy ktoś jeszcze trenuje fixa w polsce . . . :D?

Odpowiedz
Cytat
klz03

:thinking:

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez klz03
:thinking:

Zrób jakiś trening grupowy u siebie w mieście. Przyjadę z piłką :yaoming :

Swoją drogą to niezły plan, żeby spotkać się gdzieś większą grupą i ogarnąć co nie co. Szkoda, że nierealny bo każdy znajdzie na siłę milion wymówek

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

No zbierać ludzi i do roboty. A ile osób by było chętnych na oko :) z 10 osób i już koszty bardzo małe szkoda że PS.com nie pomyślało o tym by robić treningi płatne. Może napiszcie ile was jest i ile jesteście w stanie zapłacić może to ruszy coś :f_cool:

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Lol płcicie dla PS w rake:P.

Odpowiedz
Cytat
Mateuszz89

Płycimy ,ale PS płyci za mało trenerom i nikt nie będzie się zbytnio produkował za marne $ :P i tu jest ta różnica jak płycimy za prywatne treningi ;)

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

To grajcie na roomach nie podpiętych. Jak nie macie nic za to co płacicie ps to lepiej grać gdzieś gdzie jest lepszy rb, skoro ps nie umie się z umowy wywiązać;p

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Tylko podaj gdzie są gierki FL.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Chciałem go wydymać. :( :D

Poker Stars, $0.50/$1 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Preflop: Hero is BB with A A
2 folds, CO raises, 2 folds, Hero 3-bets, CO calls

Flop: (6.5 SB) J 7 9 (2 players)
Hero bets, CO calls

Turn: (4.3 BB) T (2 players)
Hero checks, CO bets, Hero calls

River: (6.3 BB) J (2 players)
Hero checks, CO bets, Hero raises, CO 3-bets and is all-in, Hero calls

Results: 10.8 BB pot (0.4 BB rake)
Final Board: J 7 9 T J
Hero showed A A and lost (-5.3 BB net)
CO showed 8 K and won 10.4 BB (5.1 BB net)

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Napisane przez tigerek73
Tylko podaj gdzie są gierki FL.

Jak grasz na P* to wyłączenie information sharing powinno odciąć PS od kasy z Affa na czas wyłączenia dzielenia informacji.
Aby mieć 100% musiałbyś napisać do supportu starsów.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Mi to nie przeszkadza że biorą za moją grę pieniądze, mnie to nie boli. Jakbym grał na wyższych stawkach wtedy może coś bym walczył.

Odpowiedz
Cytat