Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.2 K Wyświetlenia
tigerek73

15minut HU. 15/39k ale dałem rade. :D

PokerStars Turniej nr 805065909, Limit Hold'em
Wpisowe: $1.36/$0.14 USD
36 graczy
Łączna pula nagród: $48.96 USD
Turniej rozpoczął się o 20/10/2013 10:38:22 CET [20/10/2013 4:38:22 ET]

Drogi/Droga tigerek73,

Ukończyłeś turniej na 1. miejscu. Nagroda w wysokości 19,60 USD została przelana na Twoje konto prawdziwych pieniędzy.

Odpowiedz
Cytat
dzila1234

Witajcie
mam pytania odnośnie gry w FL
1. gdzie można pograć fixa nielicząc oczywiście P* tak do 0.5/1
2. co proponujecie dla początkującego FR czy SH?
3. jakie BB/100 osiąga dobry gracz w zależności od gry na FR/SH np na 0.25/0.5
P.s. zaczynam od zera góry dzięki za odpowiedź

Odpowiedz
Cytat
trustonka

Napisane przez dzila1234
Witajcie
mam pytania odnośnie gry w FL
1. gdzie można pograć fixa nielicząc oczywiście P* tak do 0.5/1
2. co proponujecie dla początkującego FR czy SH?
3. jakie BB/100 osiąga dobry gracz w zależności od gry na FR/SH np na 0.25/0.5
P.s. zaczynam od zera góry dzięki za odpowiedź

Witaj w gronie zafixowanych,

1. najszybciej odpowiedź znajdziesz tutaj
2. polecam SH, nie tylko dlatego, że sam gram na krótkich stołach
3. nie wiem jak na FR, sądzę, że na SH przyzwoitym wynikiem będzie około 3-4 BB/100

Powodzenia

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

1. Na początek kariery tylko P* , masz dużo słabych graczy na innych platformach dużo regów grających pod RB , zwłaszcza iPoker.
2. Zacznij od FR , mniejsza dynamika, mniej akcji , węższe zakresy rąk startowych. Jeśli tam osiągniesz chociaż 2BB/100 w 50kh , możesz przesiadać się na SH.
3. FR i SH podobnie , przyzwoity wynik to okolice 2BB, 3-4 to osiągnął długoterminowo tylko jeden gracz którego znam.

Odpowiedz
Cytat

Trustonka, wysłałem Ci wiadomość na priv.

Odpowiedz
Cytat
trustonka

Już masz odpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez tigerek73
3. FR i SH podobnie , przyzwoity wynik to okolice 2BB, 3-4 to osiągnął długoterminowo tylko jeden gracz którego znam.

Jakby patrzeć na ostatnie 200k rąk to znasz dwóch takich graczy. ;)

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Hej 3-4 BB/100 to bardzo dobry wynik i tak naprawdę ciężko jest to utrzymać przy próbkach > 0.5 mln rozdań nawet na stosunkowo łatwym fl 50. Tak naprawdę 2BB/100 to całkiem niezły wynik. Też kiedyś myślałem, że jestem w stanie wykręcić 6 BB/100 ale to było spowodowane 100 K upem :ayfkm: Z poza naszego podwórka był na fl 50 tylko jeden oszołom , który grał 4BB/100 przy samplu, o którym wspomniałem - Manipur, reszta gra albo wyżej, ale robi maksymalnie 3BB/100 i dużo więcej wyciągnąć się nie da bo a) każdy popełnia błędy, a żeby grać z winrate 4BB+ trzeba byłoby ich nie robić i niestety raku się nie przeskoczy, więc pewnie nawet ci bardzo dobrzy gracze nie będę kręcić na mikro jakichś kosmosów.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez psychoreaper

Napisane przez tigerek73

To graty i szacun. _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Napisane przez psychoreaper

Napisane przez tigerek73

O to juz wiesz czemu teraz ci nie idzie na 0.5/1 za duzo wygrales:P

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Może być...

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Wie ktos jak zablokowac wyskakujace reklamy w przegladarkach konkretnie w chromie. Dodam ze adblock i ten plus nie dziala

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Mam chrome i mam adblock. Działa. ?(

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Jeszcze można spróbować "do not track me" czy cuś podobne. Jeśli nadal nie działa to zmienić na operę czy firefoxa. Przecież gugle to nie jest firma, która dba o prywatność. Chrome to google.

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Pod chroma mam podpiete wszystkie konta i ciezko bez tego...
Denerwuje mnie jak ogladam film na kinomaniaku i wyskakuja mi reklamy w 3 miejscach na zmiane co pare minut ..... :ayfkm:

Aha jak biore reczne blokowanie adblockiem to nie moge nawet najechac na ta reklame nie podswietla sie jako zaznaczona

Odpowiedz
Cytat

rake reguluje przepływ regów, więc cokolwiek wyżej niż 2BB/100 powyżej 0.5/1 to b. dobry wynik (szczerze wątpie czy dałoby się kręcić 4BB/100 przy codziennej grze na jakimkolwiek limicie-ofc że playas z 5/T+ rozwaliliby 0.5/1 do 2/4 pewnie z dużym winratem, ale to też nie jest tak że by kręcili 5BB/100-właśnie przez rake)

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Dakon20 oczywiście, że jestem frajerem któremu się coś wydaje. Ale nigdy nie używałbym chroma. Po co ułatwiać gościom cokolwiek? Wywal to w cholerę.
Obama i tak widzi jakie masz karty w łapie, ale udawajmy chociaż że mu przeszkadzamy.
To tak jak ostatnio sprawa w Dojczland. Gościu nie chciał paszportu ze swoimi odciskami palców. Sąd uznał, że dane z paszportu mogą służyć tylko do potwierdzenia tożsamości właściciela. Ktoś w to uwierzy?

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

ale mi ten syf wyskakuje na explorerze tak samo a opera sie zjebala ostatnio i nic nie dziala na niej

Odpowiedz
Cytat
yoovan

Jeśli chcesz być anonimowy to nie oglądasz pierdół z flaszamiplayerami.
Rób jak ja. Lajtowe rzeczy mam na widoku jak każdy, a mniej lajtowe schowane.
Co jest i tak śmieszne, bo nie wierzę że służby nie są w stanie zobaczyć co robię.
To było od rzeczy. Do rzeczy jest to, że ściągasz lisa, adbloka i kilka innych spraw i przynajmniej reklamy nie osłabiają. Czytasz wiadomości i nie dowiadujesz się o nowych proszkach do prania i takichróznych.
Chrome jest podejrzane, bo firma wypuszczająca to żyje z reklam i śledzenia użytkowników.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

@Dakon20

A na jakiej stronie Ci wyskakuje ta reklama?
Bo na screenie masz tylko otwarte Fix-Cafe, a przecież na PokerStrategy.com nie ma tego typu reklam.

Jeżeli to z innej strony, to w AdBlocku możesz dodać filtr usuwający daną reklamę do listy blokowanych. Ale to musiałbyś poczytać jak to zrobić.

Na pewno nie masz jakiegoś syfu na kompie zainstalowanego?

Odpowiedz
Cytat