Yo to lubie niestety Q5 gorsze od Q3
Napisane przez venatici
Gratki Dakon ♠_thumbsup:
Dz dz to moje juz 2 rozdanie w 1 mialem 98$ ale to z rok temu bylo
Napisane przez Rantrave
Napisane przez venatici
Gratki Dakon ♠_thumbsup:
![]()
Akurat kończyłem grać jak wypadło kolejne milionowe rozdanie więc sobie włączyłem stolik. Patrze, a tam Dakon, to mu pogratulowałem
Hej, czy ktoś z Was używa Holdem Manager 2? Gdzie znajdę statystykę odpowiedzialną za CAP?
No właśnie miałem ustawiony 4bet, ale jakieś nierealne liczby mi tam wyskakują...
Może akurat patrzałem na "złego" przeciwnika! ♠_thumbsup:
Napisane przez Dakon20
Chodzi o to ze okragle rozdanie trafilem screena zobacz
Teraz zauważyłem, gratki
Panowie i Panie komuś się udało przychaczyć okrągłe rozdanie ??
W picku było 360 tys graczy .. niezły wynik
Mi nie ;), ale nie narzekałem na to co się działo na stołach. Nie dało ogarnąć takich ławic rybek
Cuda, cuda, oooogłaaaaaszaaaająąąą. Nawet na 2/4 takie kwiatki się zdarzają:
PokerStars - $2/$4 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 4
SB posts SB 0.25 BB, BB posts BB 0.5 BB
Pre Flop: (pot: 0.75 BB) Hero has Q♠ J♣
UTG calls 0.5 BB, Hero raises to 1 BB, fold, BTN raises to 1.5 BB, fold, fold, UTG calls 1 BB, Hero calls 0.5 BB
Flop: (5.25 BB, 3 players) T♣ Q♣ 7♠
UTG bets 0.5 BB, Hero raises to 1 BB, BTN raises to 1.5 BB, UTG calls 1 BB, Hero raises to 2 BB, BTN calls 0.5 BB, UTG calls 0.5 BB
Turn: (11.25 BB, 3 players) 6♦
UTG checks, Hero bets 1 BB, BTN raises to 1.93 BB and is all-in, UTG calls 1.93 BB, Hero raises to 2 BB, UTG calls 0.08 BB
River: (17.18 BB, 3 players) 5♠
UTG checks, Hero bets 1 BB, UTG raises to 2 BB, Hero calls 1 BB
UTG shows 7♣ 8♣ (One Pair, Sevens) (Pre 29%, Flop 46%, Turn 38%)
Hero shows Q♠ J♣ (One Pair, Queens) (Pre 34%, Flop 41%, Turn 52%)
BTN shows A♥ T♠ (One Pair, Tens) (Pre 36%, Flop 14%, Turn 10%)
Hero wins 20.86 BB
Powiem wam, że się zastanawiałem nad foldem na River bo UTG to strasznie pasywna ryba i po prostu wydawało mi się niemożliwe, że on moze tutaj blefować. Ale poker oprócz equity, ev, itd to także psychologia i tylko dlatego sprawdziłem bo uznałem, że jak tutaj spasuję pulę gdzie jest 20BB a koleś mi pokaże gorszą rękę to przytiltuje mnie to znacznie bardziej niż jak po prostu sobie wygra tego 1 beta więcej ode mnie.
Napisane przez 1MrPiter
Cuda, cuda, oooogłaaaaaszaaaająąąą. Nawet na 2/4 takie kwiatki się zdarzają:PokerStars - $2/$4 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 4SB posts SB 0.25 BB, BB posts BB 0.5 BB
Pre Flop: (pot: 0.75 BB) Hero has Q♠ J♣
UTG calls 0.5 BB, Hero raises to 1 BB, fold, BTN raises to 1.5 BB, fold, fold, UTG calls 1 BB, Hero calls 0.5 BB
Flop: (5.25 BB, 3 players) T♣ Q♣ 7♠
UTG bets 0.5 BB, Hero raises to 1 BB, BTN raises to 1.5 BB, UTG calls 1 BB, Hero raises to 2 BB, BTN calls 0.5 BB, UTG calls 0.5 BBTurn: (11.25 BB, 3 players) 6♦
UTG checks, Hero bets 1 BB, BTN raises to 1.93 BB and is all-in, UTG calls 1.93 BB, Hero raises to 2 BB, UTG calls 0.08 BBRiver: (17.18 BB, 3 players) 5♠
UTG checks, Hero bets 1 BB, UTG raises to 2 BB, Hero calls 1 BBUTG shows 7♣ 8♣ (One Pair, Sevens) (Pre 29%, Flop 46%, Turn 38%)
Hero shows Q♠ J♣ (One Pair, Queens) (Pre 34%, Flop 41%, Turn 52%)
BTN shows A♥ T♠ (One Pair, Tens) (Pre 36%, Flop 14%, Turn 10%)
Hero wins 20.86 BBPowiem wam, że się zastanawiałem nad foldem na River bo UTG to strasznie pasywna ryba i po prostu wydawało mi się niemożliwe, że on moze tutaj blefować. Ale poker oprócz equity, ev, itd to także psychologia i tylko dlatego sprawdziłem bo uznałem, że jak tutaj spasuję pulę gdzie jest 20BB a koleś mi pokaże gorszą rękę to przytiltuje mnie to znacznie bardziej niż jak po prostu sobie wygra tego 1 beta więcej ode mnie.
Piter podrzuc jakies wykresy z 1/2 i 2/4 jak swingi dniowe tam wygladaja mniej wiecej
Swingi dniowe????
Nie zawracaj sobie tym w ogóle głowy. Zresztą w pokerze nie ma czegoś takiego. jak "swingi dniowe"... Zamiast badać "swingi dniowe", to lepiej sobie poczytaj "Poker mindset", to takie bzdury przestaną Cię interesować.