Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
tigerek73

AK 38,7% won. :facepalm: -28$

Ja rozumiem że musi być wrycowe.

Z wstępnych wyliczeń wychodzi że za GOLD jest kolejne 15% RB. Czyli razem już 55%, ciekawe czy wystarczy na pokrycie, bo na razie plecy.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

u mnie po 1,1k rozdań jest na -8,2$

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Jaki ty masz nickna FT. ;)

Odpowiedz
Cytat
venatici

Pewnie "I:heart:FT". Daje +10% w$sd

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

W dwa dni -124$. 4 razy pod rząd KK wygrałem bo wszyscy sfoldowali.

Reszta wygląda tak. Lecz ogrom innych problemów odciąga mnie od wkurwiania się na pokera i stratę kasy .

Full Tilt, $0.50/$1 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Preflop: Hero is SB with Q Q
2 folds, CO raises, BTN folds, Hero 3-bets, BB folds, CO calls

Flop: (7 SB) 5 3 8 (2 players)
Hero bets, CO raises, Hero 3-bets, CO calls

Turn: (6.5 BB) K (2 players)
Hero bets, CO raises, Hero calls

River: (10.5 BB) A (2 players)
Hero checks, CO bets, Hero calls

Results: 12.5 BB pot (0.5 BB rake)
Final Board: 5 3 8 K A
Hero mucked Q Q and lost (-6 BB net)
CO showed A 5 and won 12 BB (6 BB net)

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Tygrys no naprawdę cieżko się domyśleć :) .. i proszę mi tutaj nie podrzucać pedalskich (przepraszam gejowskich) nicków :)

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

No i co tygrys . jesteś Panem i władcą fulltilta ? Właśnie przed chwilą gościu zagrał mi rs/fold na preflopie na BU vs SB raise na 0.5/1 $. Jest jazda na maksa.
A chwilę wcześniej dostałe rs/cap od gościa z flashdraw na turn gdzie ja miałem tripsa ;) (oczywiście dobrał) ... jest rzeźnia (gestapo - true story):)

Odpowiedz
Cytat
trustonka

Napisane przez hairysnake
No i co tygrys . jesteś Panem i władcą fulltilta ? Właśnie przed chwilą gościu zagrał mi rs/fold na preflopie na BU vs SB raise na 0.5/1 $. Jest jazda na maksa.
A chwilę wcześniej dostałe rs/cap od gościa z flashdraw na turn gdzie ja miałem tripsa ;) (oczywiście dobrał) ... jest żeźnia :)

Rzeźnia - językowe Gestapo pozdrawia :]

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez trustonka

A chwilę wcześniej dostałe rs/cap od gościa z flashdraw na turn gdzie ja miałem tripsa ;) (oczywiście dobrał) ... jest żeźnia :)

Żeźnia to bardziej hardcore'owa wersja rzeźni. :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
trustonka

Napisane przez psychoreaper

Napisane przez trustonka

Żeźnia to bardziej hardcore'owa wersja rzeźni. :fuckyeah

Możesz mieć rację, przeszły mnie ciarki jak to zobaczyłem, więc hardcore'owo było :D

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

W Lo zawsze mnie dziwiło i lekko się śmiałem jak widziałem kulturystę z klasy, który dosłownie jadł ponad 30 minut, bo brał cały tabołek jedzenia i to konusmował przez jakaś całą lekcję.

Teraz sam wracam po trneingu i jem minimu 30 minut bo też mi tyle zajmuje :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Tylko co to ma wspólnego z żeźnią .. ewentualnie rzeźnią .. i weź nie mów, że naginasz białko zwierzęce.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Nic, wpadłem zmęczony i coś muszę porobić i dopijam magnez z wodą, więc wrzuciłem komentarz do kafejki.

Nie rozumiem sformułowania, naginam białko zwierzęce?

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

evlis to wytłumaczył obrazowo ;) .. innymi słowy wcinasz ponadnormatywne ilości mięcha .. warto zanim się coś takiego zacznie robić poczytać o zależności pomiędzy nowotworem i białkiem zwierzęcym.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Nie, nie w takich ilościach, po prostu wiele różnych rzeczy,

orzechy, chleb, twarog, kurczak, szpinak, salata, etc etc, i zajmuje mi to duzo czasu :facepalm:

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Hairy ja już olałem wynik, dotrwam do wyrobienia i przepraszam sie z P. Chyba że coś się zmieni. Jest miazga, na razie -140$. Karta nie żre i tyle im drawy wchodzą mi nie. Ogólnie zlewa idą wakacje.

Odpowiedz
Cytat
venatici

Hej, czy przypadkiem rake w fixie na FTP nie jest jakiś kosmicznie duży? Co Was podkusiło do gry tam?

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

300$ bonusu

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Napisane przez venatici
Hej, czy przypadkiem rake w fixie na FTP nie jest jakiś kosmicznie duży? Co Was podkusiło do gry tam?

Z tego co widzę to rake bardzo podobny, 2,8BB/100. Na limiatch 0,25 i 0,5/1.

Odpowiedz
Cytat