AK 38,7% won.
-28$
Ja rozumiem że musi być wrycowe.
Z wstępnych wyliczeń wychodzi że za GOLD jest kolejne 15% RB. Czyli razem już 55%, ciekawe czy wystarczy na pokrycie, bo na razie plecy.
AK 38,7% won.
-28$
Ja rozumiem że musi być wrycowe.
Z wstępnych wyliczeń wychodzi że za GOLD jest kolejne 15% RB. Czyli razem już 55%, ciekawe czy wystarczy na pokrycie, bo na razie plecy.
W dwa dni -124$. 4 razy pod rząd KK wygrałem bo wszyscy sfoldowali.
Reszta wygląda tak. Lecz ogrom innych problemów odciąga mnie od wkurwiania się na pokera i stratę kasy .
Full Tilt, $0.50/$1 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is SB with Q
Q![]()
2 folds, CO raises, BTN folds, Hero 3-bets, BB folds, CO calls
Flop: (7 SB) 5
3
8
(2 players)
Hero bets, CO raises, Hero 3-bets, CO calls
Turn: (6.5 BB) K
(2 players)
Hero bets, CO raises, Hero calls
River: (10.5 BB) A
(2 players)
Hero checks, CO bets, Hero calls
Results: 12.5 BB pot (0.5 BB rake)
Final Board: 5
3
8
K
A
Hero mucked Q
Q
and lost (-6 BB net)
CO showed A
5
and won 12 BB (6 BB net)
Tygrys no naprawdę cieżko się domyśleć
.. i proszę mi tutaj nie podrzucać pedalskich (przepraszam gejowskich) nicków
No i co tygrys . jesteś Panem i władcą fulltilta ? Właśnie przed chwilą gościu zagrał mi rs/fold na preflopie na BU vs SB raise na 0.5/1 $. Jest jazda na maksa.
A chwilę wcześniej dostałe rs/cap od gościa z flashdraw na turn gdzie ja miałem tripsa
(oczywiście dobrał) ... jest rzeźnia (gestapo - true story):)
Napisane przez hairysnake
No i co tygrys . jesteś Panem i władcą fulltilta ? Właśnie przed chwilą gościu zagrał mi rs/fold na preflopie na BU vs SB raise na 0.5/1 $. Jest jazda na maksa.
A chwilę wcześniej dostałe rs/cap od gościa z flashdraw na turn gdzie ja miałem tripsa(oczywiście dobrał) ... jest żeźnia
![]()
Rzeźnia - językowe Gestapo pozdrawia
Napisane przez trustonka
A chwilę wcześniej dostałe rs/cap od gościa z flashdraw na turn gdzie ja miałem tripsa(oczywiście dobrał) ... jest żeźnia
![]()
![]()
Żeźnia to bardziej hardcore'owa wersja rzeźni. :fuckyeah
Napisane przez psychoreaper
Napisane przez trustonka
![]()
![]()
Żeźnia to bardziej hardcore'owa wersja rzeźni. :fuckyeah
Możesz mieć rację, przeszły mnie ciarki jak to zobaczyłem, więc hardcore'owo było
W Lo zawsze mnie dziwiło i lekko się śmiałem jak widziałem kulturystę z klasy, który dosłownie jadł ponad 30 minut, bo brał cały tabołek jedzenia i to konusmował przez jakaś całą lekcję.
Teraz sam wracam po trneingu i jem minimu 30 minut bo też mi tyle zajmuje
Tylko co to ma wspólnego z żeźnią .. ewentualnie rzeźnią .. i weź nie mów, że naginasz białko zwierzęce.
Nic, wpadłem zmęczony i coś muszę porobić i dopijam magnez z wodą, więc wrzuciłem komentarz do kafejki.
Nie rozumiem sformułowania, naginam białko zwierzęce?
evlis to wytłumaczył obrazowo
.. innymi słowy wcinasz ponadnormatywne ilości mięcha .. warto zanim się coś takiego zacznie robić poczytać o zależności pomiędzy nowotworem i białkiem zwierzęcym.
Nie, nie w takich ilościach, po prostu wiele różnych rzeczy,
orzechy, chleb, twarog, kurczak, szpinak, salata, etc etc, i zajmuje mi to duzo czasu
Hairy ja już olałem wynik, dotrwam do wyrobienia i przepraszam sie z P. Chyba że coś się zmieni. Jest miazga, na razie -140$. Karta nie żre i tyle im drawy wchodzą mi nie. Ogólnie zlewa idą wakacje.
Hej, czy przypadkiem rake w fixie na FTP nie jest jakiś kosmicznie duży? Co Was podkusiło do gry tam?
Napisane przez venatici
Hej, czy przypadkiem rake w fixie na FTP nie jest jakiś kosmicznie duży? Co Was podkusiło do gry tam?
Z tego co widzę to rake bardzo podobny, 2,8BB/100. Na limiatch 0,25 i 0,5/1.