[Treść wyedytowana]
// treść niezgodna z regulaminem forum PokerStrategy.com - venatici
[Treść wyedytowana]
// treść niezgodna z regulaminem forum PokerStrategy.com - venatici
Pociągiem? Phi, za kogo Ty mnie masz.
Jak w 3city mam wejść do skmki to dostaję spazmów bólu, obrzydzenia, strachu i zniechęcenia. Nie cierpię naszych pociągów, już wolałbym z buta czy na rowerze się przemóc, a nawet wpław przez Wisłę. Chociaż jak znam siebie bym skończył podróż gdzieś w rejonach południowo-zachodnich.
Czy ja przypadkiem wczoraj próbowałem rozpocząć jakąś dyskusje na blogu a tutaj się ze wszystkimi pożegnałem ? Ale ze mnie nit. Oj tam Rant jak volume ? Możesz jechać rowerem studiowałem kiedyś z kolesiem który zrobił w wakacje 11 K km więc easy game.
1 rozdanie i tak mam cały czas ostatnio , niesamowita masakra z allinami , a AA mam poniżej 70%.
Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is SB with 7
Q![]()
UTG folds, MP calls, CO folds, BTN calls, Hero completes, BB checks
Flop: (4 SB) J
Q
7
(4 players)
Hero bets, BB raises, MP calls, BTN calls, Hero 3-bets, BB calls, MP calls, BTN calls
Turn: (8 BB) T
(4 players)
Hero bets, BB raises, MP folds, BTN 3-bets, Hero calls, BB calls
River: (17 BB) 8
(3 players)
Hero checks, BB bets and is all-in, BTN calls, Hero calls
Results: 19.9 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: J
Q
7
T
8
BTN mucked 5
J
and lost (-6 BB net)
Hero mucked 7
Q
and lost (-6 BB net)
BB showed 9
6
and won 19.6 BB (13.6 BB net)
Napisane przez chudyand1
* psycho ty wiesz że cie lubie nie ? A zresztą kurwa mać wiesz ile czasu szukałem tej zjebanej qwiazdki na klawiaturze
![]()
To chyba nigdy lasek w internecie nie podrywałeś. Inaczej znałbyś ten emotikon z gwiazdką na pamięć :* . Ja też Cię lubię chudziaku, ale nie myśl, że po tych czułościach zacznę pasować do Twoich check raise'ów
:fdrink
Jak wygląda u Was SB i BB , bo tutaj jest katastrofa . Lepiej jakbym zrzucał wszystkie ręce .
SB -8BB , BB -19BB.
Napisane przez chudyand1
Czy ja przypadkiem wczoraj próbowałem rozpocząć jakąś dyskusje na blogu a tutaj się ze wszystkimi pożegnałem ? Ale ze mnie nit. Oj tam Rant jak volume ? Możesz jechać rowerem studiowałem kiedyś z kolesiem który zrobił w wakacje 11 K km więc easy game.
Nie będziesz zadowolony z volume, nic ciekawego
Napisane przez tigerek73
Jak wygląda u Was SB i BB , bo tutaj jest katastrofa . Lepiej jakbym zrzucał wszystkie ręce .
SB -8BB , BB -19BB.
czy aby dobrze czytasz te staty????? Bo moim zdaniem na SB -8BB/100h i na BB -19BB/100h to dobry wynik. Bo jak byś pasował wszystkie ręce to byś miał -25BB/100h i -50BB/100h. Chyba, że coś innego masz na myśli.
elvis na stolikach, 3bet 55:D
Że Ci żarło i nie chciało zdechnąć, anyway, fajnie się tak napierdala, szkoda że te pajace się wpierdalały co chwile.
Hej elvis .. jak mam ready też gram 3bet z any pocket pair i nie widzę w tym nic dziwnego. Poza tym ja sobie tam łaty poje... tak łatwo bym nie przyklejał, później ciężko odkleić
Do tygrysa: w tym miechu 5.75$/h więc na 0.5/1 też szału nie było, ale myślę, że można było wyciągnąć więcej (po analizie rozdań)
Do tygrysa (2): jeżeli chodzi o statsy na pozycji to w tamtym miesiącu -10BB/100h na BB oraz -17BB/100h na SB
Standardowo mam ok -6BB i -15BB na blindach.
Fakt znowu mi się pojebało foldując wszystko miałbym -40 i -100BB :facepalm:.
Napisane przez elvismichal
Napisane przez hairysnake
Hej elvis .. jak mam ready też gram 3bet z any pocket pair i nie widzę w tym nic dziwnego. Poza tym ja sobie tam łaty poje... tak łatwo bym nie przyklejał, później ciężko odkleićAle o mojej pojebaności stwierdził autor poprzedniego posta. Ktoś jeszcze tutaj był pojebany, nie pamiętam czy to Rant czy Psycho. Mi to się dostało, bo kiedyś 3betowałem 98s - głupi ja.
Coś tam umiem grać, więc nie bluzgam za dobre 3bety
gl hf, obczailem te "dobre 3bety". Z equilatora wyłazi że są dobre. Im więcej ich będziecie grać tym lepiej.
Napisane przez krysiapoker666
gl hf, obczailem te "dobre 3bety". Z equilatora wyłazi że są dobre. Im więcej ich będziecie grać tym lepiej.
Zrobili jakąś nową wersję przewidującą fold equity?
ciężko liczyć na feq przy wtsd>40 i wczesnej pozycji. i 5 czy tam 6tym 3becie z rzędu.