Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.4 K Wyświetlenia
Dakon20

[Treść wyedytowana]

// treść niezgodna z regulaminem forum PokerStrategy.com - venatici

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Pociągiem? Phi, za kogo Ty mnie masz.

Jak w 3city mam wejść do skmki to dostaję spazmów bólu, obrzydzenia, strachu i zniechęcenia. Nie cierpię naszych pociągów, już wolałbym z buta czy na rowerze się przemóc, a nawet wpław przez Wisłę. Chociaż jak znam siebie bym skończył podróż gdzieś w rejonach południowo-zachodnich.

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Czy ja przypadkiem wczoraj próbowałem rozpocząć jakąś dyskusje na blogu a tutaj się ze wszystkimi pożegnałem ? Ale ze mnie nit. Oj tam Rant jak volume ? Możesz jechać rowerem studiowałem kiedyś z kolesiem który zrobił w wakacje 11 K km więc easy game.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

1 rozdanie i tak mam cały czas ostatnio , niesamowita masakra z allinami , a AA mam poniżej 70%.

Poker Stars, $0.25/$0.50 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.

Preflop: Hero is SB with 7 Q
UTG folds, MP calls, CO folds, BTN calls, Hero completes, BB checks

Flop: (4 SB) J Q 7 (4 players)
Hero bets, BB raises, MP calls, BTN calls, Hero 3-bets, BB calls, MP calls, BTN calls

Turn: (8 BB) T (4 players)
Hero bets, BB raises, MP folds, BTN 3-bets, Hero calls, BB calls

River: (17 BB) 8 (3 players)
Hero checks, BB bets and is all-in, BTN calls, Hero calls

Results: 19.9 BB pot (0.3 BB rake)
Final Board: J Q 7 T 8
BTN mucked 5 J and lost (-6 BB net)
Hero mucked 7 Q and lost (-6 BB net)
BB showed 9 6 and won 19.6 BB (13.6 BB net)

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez chudyand1

* psycho ty wiesz że cie lubie nie ? A zresztą kurwa mać wiesz ile czasu szukałem tej zjebanej qwiazdki na klawiaturze :f_p:

To chyba nigdy lasek w internecie nie podrywałeś. Inaczej znałbyś ten emotikon z gwiazdką na pamięć :* . Ja też Cię lubię chudziaku, ale nie myśl, że po tych czułościach zacznę pasować do Twoich check raise'ów ;) :fdrink

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Miesiąc kicha 4,60$/h. Choć z drugiej strony stawka powyżej STD w moim mieście. :D

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Jak wygląda u Was SB i BB , bo tutaj jest katastrofa . Lepiej jakbym zrzucał wszystkie ręce .
SB -8BB , BB -19BB.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez chudyand1
Czy ja przypadkiem wczoraj próbowałem rozpocząć jakąś dyskusje na blogu a tutaj się ze wszystkimi pożegnałem ? Ale ze mnie nit. Oj tam Rant jak volume ? Możesz jechać rowerem studiowałem kiedyś z kolesiem który zrobił w wakacje 11 K km więc easy game.

Nie będziesz zadowolony z volume, nic ciekawego

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

Napisane przez tigerek73
Jak wygląda u Was SB i BB , bo tutaj jest katastrofa . Lepiej jakbym zrzucał wszystkie ręce .
SB -8BB , BB -19BB.

czy aby dobrze czytasz te staty????? Bo moim zdaniem na SB -8BB/100h i na BB -19BB/100h to dobry wynik. Bo jak byś pasował wszystkie ręce to byś miał -25BB/100h i -50BB/100h. Chyba, że coś innego masz na myśli.

Odpowiedz
Cytat

elvis na stolikach, 3bet 55:D
Że Ci żarło i nie chciało zdechnąć, anyway, fajnie się tak napierdala, szkoda że te pajace się wpierdalały co chwile.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
hairysnake

Hej elvis .. jak mam ready też gram 3bet z any pocket pair i nie widzę w tym nic dziwnego. Poza tym ja sobie tam łaty poje... tak łatwo bym nie przyklejał, później ciężko odkleić

Do tygrysa: w tym miechu 5.75$/h więc na 0.5/1 też szału nie było, ale myślę, że można było wyciągnąć więcej (po analizie rozdań)

Do tygrysa (2): jeżeli chodzi o statsy na pozycji to w tamtym miesiącu -10BB/100h na BB oraz -17BB/100h na SB

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Standardowo mam ok -6BB i -15BB na blindach.

Fakt znowu mi się pojebało foldując wszystko miałbym -40 i -100BB :facepalm:.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Dla mnie vs Reg poniżej 40WTSD , to STD 3bet JTs , 55,T9s.

Odpowiedz
Cytat
Rantrave

Napisane przez elvismichal

Napisane przez hairysnake
Hej elvis .. jak mam ready też gram 3bet z any pocket pair i nie widzę w tym nic dziwnego. Poza tym ja sobie tam łaty poje... tak łatwo bym nie przyklejał, później ciężko odkleić

Ale o mojej pojebaności stwierdził autor poprzedniego posta. Ktoś jeszcze tutaj był pojebany, nie pamiętam czy to Rant czy Psycho. Mi to się dostało, bo kiedyś 3betowałem 98s - głupi ja.

Coś tam umiem grać, więc nie bluzgam za dobre 3bety

Odpowiedz
Cytat

gl hf, obczailem te "dobre 3bety". Z equilatora wyłazi że są dobre. Im więcej ich będziecie grać tym lepiej.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez krysiapoker666
gl hf, obczailem te "dobre 3bety". Z equilatora wyłazi że są dobre. Im więcej ich będziecie grać tym lepiej.

Zrobili jakąś nową wersję przewidującą fold equity? ?(

Odpowiedz
Cytat

ciężko liczyć na feq przy wtsd>40 i wczesnej pozycji. i 5 czy tam 6tym 3becie z rzędu.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat