Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
szpaq2

Nie analizuj tego co z dolarem. Kiedyś jak był po 2,7 zapowiadano upadek USA i upswing EURO. No i co ... jajco. To jest jak przewidzieć czy sesja do której siadasz będzie 100BB na plus czy minus. W dodadku long run tutaj ssie (cały czas chwiejna gospodarka USA). Ja wypłacam jak mam wypłacać i leje na kurs.

Odpowiedz
Cytat
klz03

Napisane przez szpaq2
Nie analizuj tego co z dolarem. Kiedyś jak był po 2,7 zapowiadano upadek USA i upswing EURO. No i co ... jajco. To jest jak przewidzieć czy sesja do której siadasz będzie 100BB na plus czy minus. W dodadku long run tutaj ssie (cały czas chwiejna gospodarka USA). Ja wypłacam jak mam wypłacać i leje na kurs.

me2

BTW. Jak wam chodzi HM2 po updatecie? U mnie gorzej niż tragicznie. Każde wejście do niego podczas sesji to jest zamuła całego kompa (wcześniej było dużo lepiej). Zmienienie karty z sesji dziennej na zwykła trwa wieczność. Do tego wiesza mi się średnio 3 razy dziennie, bardzo długo trwa zanim pokaże ostatniego handa i w ogóle jest tak z dupy wolny że szok. Nawet myślałem, że to wina mojego zapchanego kompa. Wywaliłem wszystkie niepotrzebne programy, wyczyściłem rejestr, cookies i inne takie paści, zrobiłem sporo miejsca na dysku itp. Nic nie pomogło.
W przyszłym roku kupie sobie jakąś stacjonarną maszyne chyba z ssd, bo tak dłużej być nie może.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

No i dałeś mi ćwieka bo nie wiem czy instalować. ?(

Odpowiedz
Cytat
szpaq2

U mnie wszystko śmiga okej. Wczoraj instalowałem. I grałem już kilka sesji. Nic nie muli.

Odpowiedz
Cytat
klz03

być może mój komp zaczął ssać, albo jakiś wirus mi go spowalnia? cholera wie.

w każdym razie, jest jeden plus tej sytuacji - nie chce mi sie w ogole patrzec na stan sesji i vpp :D tak mi to muli, ze zbyt dlugo stoliki ssa zasloniete i sie tylko irytuje. wiec jest jakis pozytyw ;)

a kompa to bankowo zmienie... 4gb ramu i dwurdzeniowy procek to juz zabytek. a kiedys mialem celerona 400 i to byl najszybszy komp na dzielni :D

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Wow chudy niezly masz wykres musze powiedziec ci. A tak jak patrze na stolach to nie widze zebys tyle wygrywal;p

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez Dakon20
Wow chudy niezly masz wykres musze powiedziec ci. A tak jak patrze na stolach to nie widze zebys tyle wygrywal;p

Bo on rysuje wykresy w paincie. Nie wiedziałeś? ?(

Odpowiedz
Cytat
Dakon20

Po ile stolow Sh gracie zeby bylo najbardziej optymalnie ?

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Ja 6.

Odpowiedz
Cytat
musashi87

Napisane przez klz03
być może mój komp zaczął ssać, albo jakiś wirus mi go spowalnia? cholera wie.

w każdym razie, jest jeden plus tej sytuacji - nie chce mi sie w ogole patrzec na stan sesji i vpp :D tak mi to muli, ze zbyt dlugo stoliki ssa zasloniete i sie tylko irytuje. wiec jest jakis pozytyw ;)

a kompa to bankowo zmienie... 4gb ramu i dwurdzeniowy procek to juz zabytek. a kiedys mialem celerona 400 i to byl najszybszy komp na dzielni :D

mojego sponsora(chrzestnego) pierwszy komp kosztowal blisko 15tys zł a miał super procek Am486 no ale w 93 to było coś :D. Zawsze jak go odwiedzałem to z bracikiem w winter olympiad i prehitorica pykaliśmy :sdrink

Odpowiedz
Cytat
musashi87

.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Napisane przez musashi87
Zawsze jak go odwiedzałem to z bracikiem w winter olympiad i prehitorica pykaliśmy :sdrink

Też grałem w te gierki. Jeszcze teraz bym taką pałą jak w prehistoricu komuś przy... ;)

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
chudyand1

Napisane przez psychoreaper

Napisane przez Dakon20

Bo on rysuje wykresy w paincie. Nie wiedziałeś? ?(

Kredką do oczu

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Dziwne. Mój paint nie ma takiej opcji. Chyba mam jakąś starą wersję. ;)

Odpowiedz
Cytat
klz03

Też grałem w te giery! Mimo że jestem rocznik 89 to pamiętam prehistorica, jak przez mgłe, ale pamiętam :D

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Chłopakje, jest dziś ten trening czy nie? Nigdzie niczego nie widzę...

Odpowiedz
Cytat
MongolianoItaliano

200 BB w 6k rozdan :x

Kurwa już nie wiem co robić :rage:

Odpowiedz
Cytat
klz03

ja wczoraje mialem takie 10minut, gdzie wjebalem jakies 1,6k$ :P na wykresie to taka pionowa krecha w dol :D

w ogole, musze jeszcze popracowac nad totalnym olewaniem wynikow. ciagle jestem lekko results oriented, kazdy troche jest. w sumie jest juz miliard razy lepiej niz rok/dwa lata temu, ale i tak jest jeszcze miejsce do poprawy.

oby sie juz challange skonczyl i nastal nowy rok!

Odpowiedz
Cytat

Może ktoś zapodać jakiś skrót do określenia boardu na ktorym są 4 karty w tym samym kolorze? Do notatek mi trzeba a nie potrafię nic eleganckiego wymyślić.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

BNKS4KWTSK

Spoiler

wiem, gUpi jestem :facepalm:

Odpowiedz
Cytat