Napisane przez tigerek73
Tulko psycholu nie przegraj wszystkiego od razu. :fdrink
Nie ma jakiejś ruletki na starsach?
Napisane przez tigerek73
Tulko psycholu nie przegraj wszystkiego od razu. :fdrink
Nie ma jakiejś ruletki na starsach?
Nie , bo nie miałem pojęcia o grze . Na stolikach wyzywali mnie od fiszy. Ciekawe czy ktoś z Prosów grał wtedy o ten bilet. Sprzedałem go komuś innemu.
Ja mam od 2 tygodni ale czekam do nowego miecha. W tym rozegrałem 2000hand i 135$ + :fuckyeah
Miałem wejść na 600$ wyżej ale mówię sobie że poczekam. Myslałem że zacznę z 900$ ale wyjdzie tylko 800$. 1200$ 1/2..
Napisane przez elvismichal
Jaki stosujesz BRM?
Do 1 tiltu gra jaknajwyżej, potem tylko schodzi
Napisane przez tigerek73
To bym musiał codziennie schodzić.![]()
Nikt nie powiedział, że granie w pokera będzie łatwe, musisz mieć nerwy ze stali
Napisane przez tigerek73
Nie mam praca mnie wykańcza.
Już żonie ostatnio mówiłem, że jakbym był bezrobotny to zająłbym się pokerem 'na poważnie'. W takiej sytuacji jaka jest napierdzielam na luza pod kieszonkowe i jest gitara
Napisane przez psychoreaper
Napisane przez tigerek73
Nie mam praca mnie wykańcza.Już żonie ostatnio mówiłem, że jakbym był bezrobotny to zająłbym się pokerem 'na poważnie'. W takiej sytuacji jaka jest napierdzielam na luza pod kieszonkowe i jest gitara
![]()
Lewa kasa to i żona na nią nie siądzie ;).
P* to jedyne konto do którego nie ma dostępu ♠_evil:
Napisane przez tigerek73
Nie mam praca mnie wykańcza.Już żonie ostatnio mówiłem, że jakbym był bezrobotny to zająłbym się pokerem 'na poważnie'. W takiej sytuacji jaka jest napierdzielam na luza pod kieszonkowe i jest gitara
![]()
Lewa kasa to i żona na nią nie siądzie ;).
P* to jedyne konto do którego nie ma dostępu ♠_evil: