Igrok222
ktoś ma ready na tego gracza?
może wkleić
oraz na gracza
The Borsh, jakaś supernova
@ Chudy,
Na river weszły łaskawie wszystkie fsdrawy, str8, no i mogłeś złapać parę,
więc bezsensu call
Igrok222
ktoś ma ready na tego gracza?
może wkleić
oraz na gracza
The Borsh, jakaś supernova
@ Chudy,
Na river weszły łaskawie wszystkie fsdrawy, str8, no i mogłeś złapać parę,
więc bezsensu call
Napisane przez tigerek73
Napisane przez MongolianoItaliano
Skurwysyństwo na maxa przy tych stołach, 350 BB już w plecy, jest zajebiście![]()
W co grasz teraz , dawno Cie nie było .
Przez te studia nie da się grać :D, znów próbuje sił w fixa.
Zaczynałem od 2$ w sierpniu, teraz pykam na 0,25 / 0,5 :fuckyeah
Zaliczyłem zjazd ale będzie dobrze, muszę trochę popracować nad swoją grą. Sporo zapomniałem a i poziom chyba się trochę zwiększył :fdrink
Pozdro
Wszystko przez Chudego bo siedzi na limicie i nie wchodzi wyżej, mam nadzieję że teraz tam zostanie bo ide pobawić sie na 1$
Tym razem się udało.
[converted_hand][hand_history]Poker Stars, $0.50/$1 Limit Hold'em Cash, 6 Players
Poker Tools Powered By Holdem Manager - The Ultimate Poker Software Suite.
Preflop: Hero is BTN with J♥ J♠
UTG folds, MP raises, CO 3-bets, Hero caps, SB folds, BB calls, MP calls, CO calls
Flop: (16.5 SB) 6♦ J♣ 5♣ (4 players)
BB bets, MP calls, CO raises, Hero 3-bets, BB calls, MP calls, CO calls
Turn: (14.3 BB) 2♥ (4 players)
BB checks, MP bets, CO folds, Hero raises, BB calls, MP calls
River: (20.3 BB) K♠ (3 players)
BB checks, MP bets, Hero raises, BB calls, MP folds
Results: 25.3 BB pot (0.4 BB rake)
Final Board: 6♦ J♣ 5♣ 2♥ K♠
Hero showed J♥ J♠ and won 24.9 BB (17.4 BB net)
BB mucked K♣ 8♣ and lost (-7.5 BB net)
MP mucked and lost (-6.5 BB net)
[/hand_history][/converted_hand]
Napisane przez psychoreaper
IMO jest lepszy niż oryginał ♠_cool:
Straszna choroba, mamy w mieście taką osóbkę , nawet na moim osiedlu. Jak ktoś nie zna jej to może się nieźle przestraszyć.
Napisane przez elvismichal
PokerStars - $10/$20 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3SB: $4060.25
BB: $200.85
UTG: $5112.32
Hero (MP): $4224.72
CO: $4559.00
BTN: $887.99SB posts SB $5, BB posts BB $10, CO posts DB $10
Pre Flop: ($25) Hero has A♥ A♠
UTG raises to $20, Hero raises to $30, CO calls $20, fold, fold, BB calls $20, UTG raises to $40, Hero calls $10, CO calls $10, BB calls $10
Flop: ($165, 4 players) 5♣ 2♣ 9♠
BB checks, UTG bets 10, Hero raises to $20, CO calls $20, fold, UTG raises to $30, Hero raises to $40, CO calls $20, UTG calls $10Turn: ($285, 3 players) 4♣
UTG bets $20, Hero raises to $40, CO calls $40, UTG raises to $60, Hero raises to $80, CO calls $40, UTG calls $20River: ($525, 3 players) Q♥
UTG bets $20, Hero calls $20, foldUTG shows Q♦ Q♣ (Three of a Kind, Queens) (Pre 19%, Flop 13%, Turn 25%)
Hero mucks A♥ A♠ (One Pair, Aces) (Pre 81%, Flop 87%, Turn 75%)
UTG wins $555Z dedykacją dla Tigerka!
:fdrink
Panowie chcę pouczyc sie angielskiego, najlepiej słuchając. Jest wiele w internecie, mp3 angielski. Nie wiem co wybrać, moze macie jakieś doświadczenie. Chcę uczyć sie np. podczas gry w. ....
Napisane przez tigerek73
Panowie chcę pouczyc sie angielskiego, najlepiej słuchając. Jest wiele w internecie, mp3 angielski. Nie wiem co wybrać, moze macie jakieś doświadczenie. Chcę uczyć sie np. podczas gry w. ....
IMO ciężko uczyć się grając. Kiedyś chciałem słuchać audiobooka podczas gry, ale albo gubiłem wątek, albo grałem fold z ATo na BB vs BU open. Mam na kompie jakieś materiały typu 'słuchaj i powtarzaj' ale przy takich ćwiczeniach też warto jest patrzeć na zdanie, które się czyta. Jeśli jesteś zupełnie początkujący to przy samym odsłuchaniu możesz nie wyłapywać gdzie kończy się jeden wyraz a zaczyna następny.
Napisane przez psychoreaper
IMO ciężko uczyć się grając. Kiedyś chciałem słuchać audiobooka podczas gry, ale albo gubiłem wątek (...)
Heh ja kiedyś wymyśliłem sobie, że w drodze na zajęcia w autobusie (jakaś 1 h ) będę ogarniał angielski z mp3. Jedyne czego się nauczyłem w tych czasach po angielsku to "lesson 1 - stage 1 " To było lepsze niż eter bo po tych słowach budziłem się z reguły na przystanku docelowym z glutem do pasa . Szkoda tylko, że w zamyśle. było faktycznie ten angielski ogarnąć. W "moich" czasach uczono się z satelity - Cartoon Network, gierek PS1, potem z filmów na kompie. Działa jeżeli chodzi o rozumienie treści. A skoro działa to bierz na palce to co sprawdzone
. Pisać i czytać nauczy cię reaper przy wódce w godzinę. Albo przy tym na co tak sępi przy stolikach- if ju knoł wat aj min.
Bardziej serio możesz zacząć od wbicia na dzisiejszy trening fixa o 22
Cartoon Network i szare PSX
To były też moje czasy i połowę tego co umiałem w liceum z angielskiego znałem właśnie stąd.
Albo przy tym na co tak sępi przy stolikach- if ju knoł wat aj min.
Pora chyba obalić pewien mit. Tak na prawdę nigdy nie miałem do czynienia z zielarstwem. Nawet papierosów nie paliłem nigdy. Nick miał 2 cele:
1. Dla jaj.
2. Niech myślą, że jestem zjaranym fishem. (Chyba czasem działa bo piszą mi na chacie np. 'You smoke too much dude', albo 'Ganja has burnt your fucking brain mother fucker'
jaka psychologiczna wojna, to tak jak jak jakiś trener z NL FR stosuje nick Angelica, dla celów psychologicznych
btw, może głupie pytanie, ale jakie odsy potrzeba pod call na gutshota?
Prof. Henry mam, ale przy tym nic innego nie porobie. Podobało mi sie demo na jednej ze stron reszte trzeba opłacić, myślałem że ktoś uczył sie troche, angielski na mp3. Angielskiego uczyłem sie metodą Callana bylo fajnie, ale grupa sie rozpdła. Znam ok. 400 słów, ale totalna blokada przed mówieniem . Musze chyba pójść do jakiejś szkoły. Ale tam nie pogram.