Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko
16 K Posty
232 Użytkownicy
52 Reakcje
686.3 K Wyświetlenia
tigerek73

Śmiem twierdzić że Polska jest w szoku z tego wyniku, większość uważała że jedziecie na pożarcie, a tak finał w grze. Rok temu było o brąz oby teraz o złoto. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Napisane przez elvismichal

Napisane przez tigerek73
Jesteś z Torunia?

Jest! Prawa ręka nijakiego papy R.

Czy to znaczy, że jesteś z Torunia? Jeśli tak to można powiedzieć, że jesteśmy sąsiadami.

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
psychoreaper

Mam w takim razie wrażenie, że zdecydowana większość fixowców pochodzi z południa Polski... :f_mad:

Odpowiedz
Cytat
johnybravo80

Napisane przez psychoreaper
Mam w takim razie wrażenie, że zdecydowana większość fixowców pochodzi z południa Polski... :f_mad:

Ja tam regularnie przejeżdżam przez tą twoją dziurę zabitą dechami ;) Nawet w sobote tam przejeżdżałem dwa razy ;)

Odpowiedz
Cytat
ewran

Napisane przez tigerek73
Śmiem twierdzić że Polska jest w szoku z tego wyniku, większość uważała że jedziecie na pożarcie, a tak finał w grze. Rok temu było o brąz oby teraz o złoto. :fdrink

Imo wywiezienie 40+ punktow bylo do przewidzenia, Wystarczy ze z 4 typów pojedzie 2 i już wynik sie podbija. Ostatni mecz też był w miarę wyrównany więc bez sensacji przyjęto taki wynik w toruniu.
Apator to nei falubaz żeby zbierać bęcki 30-60 od lidera _ugly:

a co do zamieszkania to Toruń/Wwa 50%/50% ;d

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK

HAHAHAH
Porównaj wyniki ubiegłych sezonów :D
Chyba troszkę więcej wywalczyliśmy od was ale to tylko moje zdanie :D
Btw. Kto ma najlepszych kibiców na świecie :D
Więc Apato K. Apator S. Apator starą..... "
nie no żarcik powodzenia w rewanżu :)

Odpowiedz
Cytat
damianpat

pochwalę się łobuzy ;)
zakończyłem karierę ;)!!!

zostało mi 6000 SP do blacka, ale coś wymyślę, może kupię punkty, moze przez 2 lata bedę polował na dodatkowe 10 punktów, może poproszę kogoś, żeby ktoś za mnie pograł, a może całkowicie odpuszczę, wycieczka super, ale wielkim minusem garniaka jest logo pokerstrategy na rękawie, poproszę bez tego, jak nie będą chcieli to nie wiem czy nie odmówię

poker przestał sprawiać mi frajdę, nie mam czasu się szkolić, a jeśli chodzi o fixa, to nie mam rakebacku, który zmniejszył się o 50%

boleśnie odczuwałem ostatnio fakt, że ilość i jakość stołów się kurczy, brakuje hiszpanów, z fishowych nacji zostały tylko kanadyjczycy

nie ma już gdzie zejść niżej, 0,5/1 nigdy nie lubiłem, na 1/2 codziennie widzę nowych regów,

wiem, że na pokerze dalej da się zarabiać, ale mi się nie chce, nie sprawia mi już ta gra przyjemności, nudzi mnie męczy, a ja chcę być dobry w swojej dziedzinie, w październiku idę do pracy, nie mam powodów by marnować swój czas przed komputerem

oprócz tego czuję się o wiele lepiej z normalnym rytmem dnia, z normalnym życiem towarzyskim, ze spędzaniem wieczorów z dziewczyną a nie przed kompem, regularne życie sprawiło, że odkąd przestałem grać dużo, schudłem jakieś 7kg (od stycznia).

oczywiście może za jakiś czas spróbuję jeszcze ponabijać punktów, ale samą grę już zakończyłem w zasadzie, co mnie bardzo cieszy ;)

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Ugram Ci te 6k SP, ale biorę garniak :D

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Bardzo dobry krok i powodzenia w swoim przedsięwzięciu. Sam bardzo często się ganie za to co robię , bo kasa to nie wszystko w życiu, a czas umyka. :fdrink

Odpowiedz
Cytat
elvismichal

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

27 lat z wami strzeli jak z bata. :heart:

Odpowiedz
Cytat
maciejass83

Napisane przez damianpat
pochwalę się łobuzy ;)
zakończyłem karierę ;)!!!

zostało mi 6000 SP do blacka, ale coś wymyślę, może kupię punkty, moze przez 2 lata bedę polował na dodatkowe 10 punktów, może poproszę kogoś, żeby ktoś za mnie pograł, a może całkowicie odpuszczę, wycieczka super, ale wielkim minusem garniaka jest logo pokerstrategy na rękawie, poproszę bez tego, jak nie będą chcieli to nie wiem czy nie odmówię

poker przestał sprawiać mi frajdę, nie mam czasu się szkolić, a jeśli chodzi o fixa, to nie mam rakebacku, który zmniejszył się o 50%

boleśnie odczuwałem ostatnio fakt, że ilość i jakość stołów się kurczy, brakuje hiszpanów, z fishowych nacji zostały tylko kanadyjczycy

nie ma już gdzie zejść niżej, 0,5/1 nigdy nie lubiłem, na 1/2 codziennie widzę nowych regów,

wiem, że na pokerze dalej da się zarabiać, ale mi się nie chce, nie sprawia mi już ta gra przyjemności, nudzi mnie męczy, a ja chcę być dobry w swojej dziedzinie, w październiku idę do pracy, nie mam powodów by marnować swój czas przed komputerem

oprócz tego czuję się o wiele lepiej z normalnym rytmem dnia, z normalnym życiem towarzyskim, ze spędzaniem wieczorów z dziewczyną a nie przed kompem, regularne życie sprawiło, że odkąd przestałem grać dużo, schudłem jakieś 7kg (od stycznia).

oczywiście może za jakiś czas spróbuję jeszcze ponabijać punktów, ale samą grę już zakończyłem w zasadzie, co mnie bardzo cieszy ;)

Powodzenia w nowym zyciu mistrzu. Poker to nie wszystko. Najwazniejsza jest rodzina i to jakim sie jest czlowiekiem. Tigerek dobrze napisał, że kasa to nie wszystko. Sa wazniejsz rzeczy. Ja sam traktuje fixa jako dodatkowe zrodlo utrzymania. Ostatnio znowu zaczalem sie przykladac do nauki, zeby podniesc swoj skill, ale jesli mialbym wybierac miedzy normalna praca a pokerem to w naszym zacofanym kraju wybieram stala prace. Nie musze sie martwic, że majac gorszy okres w grze nie mam za co utrzymac swojej rodziny. Pomimo tego, że nigdy nie mielismy ze soba kontaktu zycze Ci jak najlepiej. Powodzenia :sdrink i zagladaj czasem do nas

Odpowiedz
Cytat
giuseppePK

no ale wyrobić tego BM fajna sprawa chociaż jedna impra za "free"

Odpowiedz
Cytat
trzcinek

.

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

Napisane przez trzcinek
.

.

Odpowiedz
Cytat
tigerek73

Spamerzy.

Odpowiedz
Cytat
ajej87

Preflop: Hero is BB with 5:d, 5:s.
CO posts deadblind, UTG folds, UTG1 calls, UTG2 folds, MP1 raises, 2 folds, CO calls, BU folds, SB calls, Hero calls, UTG1 calls.

Flop: (10 SB) 5:h, Q:c, 3:h (5 players)
SB checks, Hero bets, UTG1 calls, MP1 raises, CO calls, SB calls, Hero 3-Bets, UTG1 calls, MP1 caps, CO calls, SB calls, Hero calls, UTG1 calls.

Turn: (15 BB) 9:s (5 players)
SB checks, Hero bets, UTG1 calls, MP1 calls, CO calls, SB calls.

River: (20 BB) 2:h (5 players)
SB checks, Hero checks, UTG1 bets, MP1 calls, CO raises, SB 3-Bets, Hero folds, UTG1 calls, MP1 calls, CO calls.

Final Pot: 32 BB.
Results follow:

MP1 shows a flush, queen high(J:h Q:h).
UTG1 shows a flush, ten high(T:h 8:h).
CO shows a flush, nine high(7:h 9:h).
SB shows a flush, ace high(A:h 6:h).

SB wins with a flush, ace high(A:h 6:h).

2 outy :ayfkm: (ok prócz UTG1)

Odpowiedz
Cytat
Cogitus

2outy na co ?(

ah nvm, wolno mysle dzis :f_eek:

Odpowiedz
Cytat