.
gra ktoś HUSNG Fixa? Domyślam się że jest to bardziej swingowe niż zwykłe six-max choćby czy można przyjąć jako punkt wyjścia sytułacje blind war?
Tak sobie przeglądam sesje i widzę, że dzisiaj trafiłem 4 razy karetę, ale jutro będzie wpierdol
As played gra ktoś inaczej tą rękę na river ? Vs 28/23/2.0/17/36 150 h koleś nie widział u mnie nic dziwnego więc myślę, że musi mi dać kredyt na cap range, z nim SD value jakieś tam mam ale myślę, że ok jest to zamienić w blef
Spoiler
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3
BB: $12.84
UTG: $20.62
MP: $14.30
CO: $9.69
Hero (BTN): $15.18
SB: $6.30
SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has A♥ T♣
fold, fold, fold, Hero raises to $0.50, SB raises to $0.75, fold, Hero raises to $1.00, SB calls $0.25
Flop: ($2.25, 2 players) 2♠ 4♦ 3♠
SB checks, Hero bets $0.25, SB calls $0.25
Turn: ($2.75, 2 players) 2♣
SB checks, Hero bets $0.50, SB calls $0.50
River: ($3.75, 2 players) K♥
SB checks, Hero bets $0.50, fold
Hero wins $3.59
Napisane przez elvismichal
Napisane przez chudyand1
Tak sobie przeglądam sesje i widzę, że dzisiaj trafiłem 4 razy karetę, ale jutro będzie wpierdol![]()
As played gra ktoś inaczej tą rękę na river ? Vs 28/23/2.0/17/36 150 h koleś nie widział u mnie nic dziwnego więc myślę, że musi mi dać kredyt na cap range, z nim SD value jakieś tam mam ale myślę, że ok jest to zamienić w blef
Spoiler
PokerStars - $0.25/$0.50 (6 max) - Holdem - 6 players
Hand converted by PokerTracker 3BB: $12.84
UTG: $20.62
MP: $14.30
CO: $9.69
Hero (BTN): $15.18
SB: $6.30SB posts SB $0.10, BB posts BB $0.25
Pre Flop: ($0.35) Hero has A♥ T♣
fold, fold, fold, Hero raises to $0.50, SB raises to $0.75, fold, Hero raises to $1.00, SB calls $0.25
Flop: ($2.25, 2 players) 2♠ 4♦ 3♠
SB checks, Hero bets $0.25, SB calls $0.25Turn: ($2.75, 2 players) 2♣
SB checks, Hero bets $0.50, SB calls $0.50River: ($3.75, 2 players) K♥
SB checks, Hero bets $0.50, foldHero wins $3.59
7 karet dzisiaj i dwa pokery :D. +360BB.
phiiiii i tak mam dłuższego
Spoiler
hot runa w ostatnim czasie
Napisane przez chudyand1
Budowanie skilla na PLOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLll
Made my day
Napisane przez Pioneczek
jeszcze z tą wariancją dojebał![]()
jak ktos zaczynal od Omahy to juz tylko triple-draw go zadziwi odnosnie swingow...
Napisane przez ajej87
Fixowcy popisalibyście coś w super blogach bo niedługo zdejmą je nam z głównej![]()
Done.
Ale imo flecik wygrywa u mnie w kategorii lama miesiąca. Dla nie znających materii podgląd .tutaj.
Napisane przez Flecik
Panowie obiecuję że oddam wam wszystko. Postaram się jak najwięcej grać w pokera teraz aby oddać wam jak najszybciej wasze pieniądze. Zastanawiałem się co byłoby najlepiej grać i spróbowałem dzisiaj trochę fixa. Grało się całkiem ok miałem nawet jakiegoś mega fisha na stoliku i był on z polski, callował mnie z niczym na każdym strecie. Ale i tak sesja na mały minus. W fixe chyba pozytywem jest to że nie ma dużych swingów. Co wy mysilicie. Co najlepiej byłoby grać??PS. Wykrasu nie chce mi się już dzisiaj wklejać jutro postaram się to zrobić albo w sobotę.
Ten mega fisch to mcmoe
Ja pierdole koles mnie rozjebal
Napisane przez maciejass83
Napisane przez Flecik
Panowie obiecuję że oddam wam wszystko. Postaram się jak najwięcej grać w pokera teraz aby oddać wam jak najszybciej wasze pieniądze. Zastanawiałem się co byłoby najlepiej grać i spróbowałem dzisiaj trochę fixa. Grało się całkiem ok miałem nawet jakiegoś mega fisha na stoliku i był on z polski, callował mnie z niczym na każdym strecie. Ale i tak sesja na mały minus. W fixe chyba pozytywem jest to że nie ma dużych swingów. Co wy mysilicie. Co najlepiej byłoby grać??PS. Wykrasu nie chce mi się już dzisiaj wklejać jutro postaram się to zrobić albo w sobotę.
Ten mega fisch to mcmoe
Ja pierdole koles mnie rozjebal
mcmoe chyba jednak byłby jako gracz z niemiec, więc raczej chodzi o kogoś innego
A tak po za tym, to gość jest dobry :sdrink
Napisane przez hairysnake
To przypomina mi się pewien OMG ..
gościu widzi co chce
![]()
Ja pierdole ale zajebiste beczki z piwem. Co zrobić co zrobić ? Grind w karty czy problemy z policją, choroby weneryczne i obita morda... Nie mam nawet 5% szans.. Idę do kolesi udawać że przyszedłem odebrać swoją zaległą płytę z Roxette.