Mam nadzieję, że w przerwie obrażania się na siebie wspomożecie moje wyjebiste zdjęcie i zagłosujecie
PLISSSSSSSSSSSS
Mam nadzieję, że w przerwie obrażania się na siebie wspomożecie moje wyjebiste zdjęcie i zagłosujecie
PLISSSSSSSSSSSS
Napisane przez chudyand1
Co do drugiej części pytania kolejny raz pisać mi się o tym zwyczajnie nie chce. Więc krótko "alkohol partnerem, nie wymagaj tężyzny psychicznej" Jeżeli uświadomisz sobie jakie problemy są z tym związane nie trudno ci będzie samemu znaleźć odpowiedź na to pytanie.
Pozdrawiam
dobrego reada mialem :fdrink
Napisane przez luckbox
Mam nadzieję, że w przerwie obrażania się na siebie wspomożecie moje wyjebiste zdjęcie i zagłosujeciePLISSSSSSSSSSSS
I wish you win!
Napisane przez Cogitus
dobrego reada mialem :fdrink
Jak zawsze. Nie zostaje mi nic innego jak się dostosować. Nie mogę być wszak zbyt czytelny.
Trzcinku gratulacje.
Yo. Chlopaki jest jakis program do nagrywania dzwieku. Chodzi mi o nagranie jakiegos artykulu np z psychologii i wrzucenie go sobie na kom.
tak myslalem, ze ciezko bedzie zrozumiec to co napisalem. Otoz chodzi mi o jakis program, ktory potrafi nagrywac dzwiek i zapisywac go w formie audio np w mp3. Właczam sobie jakis artykul z psychologii i nagrywam go w formacie MP3. Pozniej zgrywam go na karte pamieci w telefonie i slucham jak jade do pracy. Byloby to dla mnie bardzo pomocne, poniewaz zawsze zyskałbym jakies 50 min kazdego dnia na rozwoj (co w moim przypadku- zona, 4 miesieczne dziecko, praca- byloby sporym hadicapem w poszerzaniu swoich umiejetnosci).
Tak jest bardziej zrozumiale ?
Napisane przez elvismichal
Napisane przez maciejass83
Yo. Chlopaki jest jakis program do nagrywania dzwieku. Chodzi mi o nagranie jakiegos artykulu np z psychologii i wrzucenie go sobie na kom.Wytłumacz dokładnie o co Ci chodzi, bo troszkę ciężko zrozumieć, a na pewno Ci pomożemy. W końcu się było pomocnym diamentem :D.
chciałby sobie nagrać dźwięk z filmiku pokerstrategy (na temat psychologi pokera) żeby se go słuchać z komórki
Tylko nie wiem po co ;P
jest sporo programów dzięki którym możesz sobie taki trening zgrać w całości nie tylko sam dźwięk (w końcu jak go buforuje przeglądarka to jest na twardym) sam dźwięk pewnie tez wyciągniesz ale nie można podawać jak to zrobić bo grozi to banem
♠_rolleyes:
musashi87, a jak zgrać jakiś teledysk z YuoTube i wyciągnąć sobie z niego dźwięk?. Bo chce sobie zgra, żebym mógł w samochodzie słuchać – obraz mi nie potrzebny
Napisane przez johnybravo80
musashi87, a jak zgrać jakiś teledysk z YuoTube i wyciągnąć sobie z niego dźwięk?. Bo chce sobie zgra, żebym mógł w samochodzie słuchać – obraz mi nie potrzebny
Napisane przez musashi87
musashi dobry czlowiek, szkoda ze gambler
turek
BB: 8,420 (21.1 bb)
UTG+1: 14,901 (37.3 bb)
UTG+2: 7,640 (19.1 bb)
MP1: 15,715 (39.3 bb)
MP2: 3,140 (7.9 bb)
MP3: 9,035 (22.6 bb)
Hero (CO): 5,835 (14.6 bb)
BTN: 3,315 (8.3 bb)
SB: 7,251 (18.1 bb)
Preflop: Hero is CO with J
Q![]()
5 folds, Hero raises to 1,600, BTN raises to 3,265 and is all-in, 2 folds, Hero calls 1,665
Flop: (7,580) 2
K
Q
(2 players, 1 is all-in)
Turn: (7,580) 4
(2 players, 1 is all-in)
River: (7,580) A
(2 players, 1 is all-in)
Results: 7,580 pot
Final Board: 2
K
Q
4
A
Hero showed J
Q
and lost (-3,315 net)
BTN showed J
T
and won 7,580 (4,265 net)
Napisane przez musashi87
dzięki dobry człowieku
@Tigerek,
Openpush albo fold na 14BB, nie widzę sensu aby się chrzanić, w szczególności z takim handem jak QJo
Napisane przez Rantrave
@Tigerek,Openpush albo fold na 14BB, nie widzę sensu aby się chrzanić, w szczególności z takim handem jak QJo
jasne, jeszcze jak za sobą ma shorta. to nawet i ja wiem
btw. dobra nuta: